24

Анонимен

преди 3 години

Шеф след шеф , много знаете ,а колко убийства разкрийте от миналите години

23

Таки от 56-то

преди 3 години

Милиционерите са Организирана Престъпна Група. А комунистите се самоиздържат с трафик на Опиум от Турция, повече от 100 години.

22

Анонимен

преди 3 години

50 до 70 процента от авто къщите са пера4ници на пари от мръ-сен бизнез най-4есто дрога....

21

Лаик

преди 3 години

**... може да е външна поръчка...** , но също така може и да не е!

20

Ами да!

преди 3 години

Или Кремъл или ЦРУ. Как не се сетихме по-рано? А може би са били Мосад?

19

Пфф

преди 3 години

Ей много сложна подготовка. Изчакали го на светофара до неговата автокъща. Феноменално. Как ли са го измислили.

18

Възможен

преди 3 години

По принцип е възможно наистина. Възможно е и да е поръчано от извънземни. Малко вероятно, но е възможно. Абе милиционери сър.

17

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Няма нищо по-лошо от корумпирана полиция.Днес бившата ДС политическа милиция е превзела страната.Срашно е !!!Обаждаш се на тел.112...размотават те, разтакават те, накрая ако те свържат директно с полицията, чакаш минути чакаш...недочакваш често...

16

Запознат

преди 3 години

Шеве, разкрийте 1-2 поръчкови убийства и после анализирай това. Не че нещо ама и умрелите кучета ви се смеят

15

Анонимен

преди 3 години

Те затова мутра на светофар не спира.

14

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се радваме че бандитие се избиват по между си и така ни отървават от себе си, те тръгнали да харчат народна пара да разследват кой бандит как точно и защо е убил другия. Затворете го това дело и се концентрирайте върху живите бандити.

13

морски

преди 3 години

Бивши полицаи правят охранителни фирми и върлуват тук на морето.Проверете за даренията им за МВР.Действа се по мафиотски начин с мутренски похвати, като `конкуренцията` взема жертви.

12

Анонимен

преди 3 години

"Нашите изпълнения са доста шумни и придружени със стрелба. Тук виждаме едно доста стриктно изпълнение, както по отношение на организацията, така и по отношение на"............Нашите изпълнения са доста шумни, особено при неуспешна стрелба с гранатомет в София. Спомняте ли си случая? Открихте ли извършителя и поръчителя?Тук виждаме едно доста стриктно изпълнение, както по отношение на организацията, така и по отношение на резултативността.

11

Корона вирус

преди 3 години

Корона вирус

10

Анонимен

преди 3 години

Абе направо го пишете самоубийство ида се приключва драмата. И без това не можете а и не искате да разкриете нищо.

9

Анонимен

преди 3 години

Веднъж да спре мутра на светофар и виж какво става...

8

Анонимен

преди 3 години

Това бившите полицаи са най - добре-по време на активната си служба плачат "ние ги хвщаме, те ги пускат", след като се уволнят обаче, стават истиски специалисти - къде охрана, къде тероризъм или нацинана сигурност. Милиционери - мишки.

7

Анонимен

преди 3 години

Има много хора видели разни интересни неща, но по-важното е как министерство без което престъпността би спаднала с деветдесет процента, ще гарантира сигурността на свидетелите.

6

Анонимен

преди 3 години

Когато на някой с възможности ми е пречил, тогава (чети внимателно) го изселват.Няма човек, няма проблем по български.Има примери достатъчно, стига да потърсиш.Обаче, когато си е врял носа където не трябва, когато е засегнал интересите на когото не трябва, дори в брониран джип да се крие, случва му се случка за последно...

5

Аман от стари муцуни

преди 3 години

Всички бивши "велики" полицаи и специалисти по сигурността направихавятър с приказките си,плямпайки теоретични постановки.Ами то и аз можеда се изкажа:бил е убит,защото някой с възможности не го е харесвал,пречил му е.И това ще е 100% истина просто защото няма как да е иначе,както в "решава логиката",рубрика от забавните страници.Но плюнковцитене са виновни,а медиите,изпаднали в нямане какво да показват,коитоканят тщестлавните пенсии за ексклузивни прозрения,непоказващи нищо.