4

Бай Пешо

преди 3 години

Да отидеш на село, и да се оплакваш че има овце. Абе граждани, бягайте в града, нямате място на село. На село се отглеждат животни, и се обработват градини. Като не ви харесва миризмата на тор, стойте си у градо.

3

Анонимен

преди 3 години

Иска къща на село - да свиква, то миризмата на обор и тор си е била неотлъчна част от селският живот, мога само да го посъветвам да си вземе и той животни да гледа, магаренце, козички, кокошки, така офцете на съседа няма да го дразнят.

2

моля?

преди 3 години

Котки ли ..?Аз на пчелина имам 37 котки!Преди 8 години мишките ми изядоха през зимата 28 пчелни семейства, поради което съм се заел да отглеждам освен 585 пчелни семейства, но и котки.Доволен съм от тях.Имам и 7 яки песа; преди две седмици през нощта някои се опитваше да открадне от пчелина 14 кошера, песовете излязоха от къща и ... се започна вик, молби за прошка, викове, рев ...На следващия ден разбрах, че никои не е ходил в Общинската болница.Обичам животинките, те ми доставят радост.

1

Анонимен

преди 3 години

"Преди пет години семейство Атанасови купува къща в Нови пазар. В съседния имот обаче се отглеждат десетки овце."Въпрос - защо купихте къщата бе, самайство Атанасови? И като я купихте, сега що мрънкате?