40

СЗО

преди 3 години

Добро утро гербераси. Нахлузихте ли си маските?

39

А?

преди 3 години

Що бе мишки, вие решение не можете ли да вземете? До тоалетна не можете да отидете без да ви разрешат началниците от ЕС, нищо, че докато чакате да ви смъкнат директивите, българи умират от вашата непособност да вземете решително и ясно самостоятелно решение.Франция що не чака за решение, например, ами забрани ваксинирането? Унгария що не чака ЕС, а си вкара, например, руски ли беше китайски ли беше ваксини.Няма по-безгръбначни *** от вас в ЕС.

38

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че ваксинационната кампания в БГ може официално да се закрива.

37

Анонимен

преди 3 години

Що народ измря от този препарат, но парите заглулават всичко

36

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ни показвате този политически труп в черен чувал?

35

Анонимен

преди 3 години

Борисов и до сега не се ваксинирал С НИТО ЕДНА от ваксините, но не спря да ни облъчва с колко са полезни и безвредни ваксините, без значение кои, и как той не спи, за да ни ги набави.Искам ви в затвора,ВЕДНАГА!!!

34

Анонимен

преди 3 години

От ваксини, които са минали всички фази на изпитване трябва да се знае какви странични ефекти може да се очакват.Тези срещу ковид очевидно не се знае какво ще причинят в краткосрочен план, да не говорим в дългосрочен!

33

Кой

преди 3 години

То е ясно че няма ме ваксини и ако спрът и Астра, ще е катастрофа но защо не купят външни ваксини какво чакат? Кой спира България да купи спешно ваксини от Русия и Китай?!

32

Анонимен

преди 3 години

...като имунизацията на жени под 60-годишна възраст ще става с особено внимание...* * *Да ви имам и "вниманието", пак всичко наопаки на другите се прави...

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото приятните и красивите са в Мутри вън начело с Мая Мънолова

30

9988

преди 3 години

Бегай бе ботокс! И си заври единното решение, там дето слънце не огрява!

29

Позор

преди 3 години

САЩ и сие, притискат България дане купуват Китайски и Руски ваксини,политиката за тях е по важна от живота.

28

Анонимен

преди 3 години

Измислихте си понятието извънредна обстановка, само за да налагате едноличен контрол върху населението. Това е злоупотреба с власт, и чрез денонощно всяване на страх, което по определение е ТЕРОРИЗЪМ, целите подчинение.Къде е прокуратурата,къде е президента?Защо никой не реагира на тези своеволия?

27

Анонимен

преди 3 години

Искат такова решение за да имат основание да си поискат парите дадени за Астра Зенека обратно или да получат от другите ваксини за тази сума.

26

1234

преди 3 години

А българите искат решения без скапаните евробюроктати! Те знаятбдве неща, санлци срещу Русия и права за малцинствата и джендърите! По пъпросите на ковида си подписвате декларацията и колкото ви е писано! Искаме си държавата обратно долу скапания ЕС!

25

Анонимен

преди 3 години

"България иска единно решение на ЕС за "АстраЗенека""Този цял мандат не разбра, че са народни избраници а не безмозъчни слуги на бюрократите в Брюксел. Идеята на парламентарните избори не е Брюксел да ни управлява дистанционно чрез кукли на конци, идеята е да управляват хора, които имат собствено мнение и имат намерение да защитават интересите на България в рамките на съюза.

24

Ужас

преди 3 години

Пълен провал с ваксинацията у нас, Сърбия ни изпревари и не можем да ги на стигнем но там имат избор и са закупили четири вида ваксини, от целия Балкански полуостров ходят дасе ваксинират там.

23

Анонимен

преди 3 години

Прави деца...развали плановете на бил ГЕЙтс!!

22

Анонимен

преди 3 години

Решенията на т.нар. НОЩ са нелегитимни.

21

S

преди 3 години

То няма желаещи, те единно решение чакат. Институциите са в криза. Не знаят как да накарат населението да се ваксинират. Войната между фирмите с ваксините им изигра лоша шега и хората съвсем се дръпнаха. Пък да не говорим колко хора вече го изкараха. Айде здрави и усмихнати бъдете!