47

Ситски Лорд

преди 1 месец

Няма значение дали са вредни или безвредни тези инжекции. Не ме интересуват ваксъри, антиваксъри, конспиратори, платени, партийни, безпартийни ...АЗ няма да се набода с това, защото така съм решил! Ясно?Теза + антитеза = синтеза която ми казва, че има нещо гнило в Дания.

46

Ахил

преди 1 месец

Що за васално мислене бе? Какво значи .....чакате единно решение? Нима нямаме достатъчно медицински капацитет ,който да реши ,че краварската ваксина е със съмнителни резултати? Хайде стига сте им близали задника на тоя от Европа и на краварите! Ако сте гледали новините вчера,я вземете пример от лисицата Ердоган,как я остави оная да стои права "диван чапраз" на срещата им. Така се прави,гъзоблизльовци такива.

45

Анонимен

преди 1 месец

Орел, рак и щука могат ли да вземат единно решение-НЕ!Видимо е че има проблеми с тая ваксина което значи че трябва да се ограничи максимално,големият въпросът е какво правим с хората които вече са получили първа доза.

44

Винкела

преди 1 месец

До 42Закривай!

43

Анонимен

преди 1 месец

Какво еднинно решение бе *** гербавите пак бягат от отговорност. Всички правителства които държат за народите си спряха ваксинирането с тази отрова само гербавите се правят на по-големи католици от Папата.

42

Инквизитора

преди 1 месец

Все едно, че има бой за инжекции в България, чак изискваме единни решения?!Дреме ми за безсимптомния вирус, който се открива с фалшив тест. Всичките ви инжекции са за ceптичнaтa яма, всички от НОЩ сте за НАРОДЕН съд и всички политици заслужават разстрел, защото предадоха народите си на някакви психичноболни сатанизирани дегенерати.

41

СЗО

преди 1 месец

Добро утро гербераси. Нахлузихте ли си маските?

40

А?

преди 1 месец

Що бе мишки, вие решение не можете ли да вземете? До тоалетна не можете да отидете без да ви разрешат началниците от ЕС, нищо, че докато чакате да ви смъкнат директивите, българи умират от вашата непособност да вземете решително и ясно самостоятелно решение.Франция що не чака за решение, например, ами забрани ваксинирането? Унгария що не чака ЕС, а си вкара, например, руски ли беше китайски ли беше ваксини.Няма по-безгръбначни плужеци от вас в ЕС.

39

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че ваксинационната кампания в БГ може официално да се закрива.

38

Анонимен

преди 1 месец

Що народ измря от този препарат, но парите заглулават всичко

37

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще ни показвате този политически труп в черен чувал?

36

Анонимен

преди 1 месец

Борисов и до сега не се ваксинирал С НИТО ЕДНА от ваксините, но не спря да ни облъчва с колко са полезни и безвредни ваксините, без значение кои, и как той не спи, за да ни ги набави.Искам ви в затвора,ВЕДНАГА!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

От ваксини, които са минали всички фази на изпитване трябва да се знае какви странични ефекти може да се очакват.Тези срещу ковид очевидно не се знае какво ще причинят в краткосрочен план, да не говорим в дългосрочен!

34

Кой

преди 1 месец

То е ясно че няма ме ваксини и ако спрът и Астра, ще е катастрофа но защо не купят външни ваксини какво чакат? Кой спира България да купи спешно ваксини от Русия и Китай?!

33

Анонимен

преди 1 месец

...като имунизацията на жени под 60-годишна възраст ще става с особено внимание...* * *Да ви имам и "вниманието", пак всичко наопаки на другите се прави...

32

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЗащото приятните и красивите са в Мутри вън начело с Мая Мънолова

31

9988

преди 1 месец

Бегай бе ботокс! И си заври единното решение, там дето слънце не огрява!

30

Позор

преди 1 месец

САЩ и сие, притискат България дане купуват Китайски и Руски ваксини,политиката за тях е по важна от живота.

29

Анонимен

преди 1 месец

Измислихте си понятието извънредна обстановка, само за да налагате едноличен контрол върху населението. Това е злоупотреба с власт, и чрез денонощно всяване на страх, което по определение е ТЕРОРИЗЪМ, целите подчинение.Къде е прокуратурата,къде е президента?Защо никой не реагира на тези своеволия?

28

Анонимен

преди 1 месец

Искат такова решение за да имат основание да си поискат парите дадени за Астра Зенека обратно или да получат от другите ваксини за тази сума.