67

Анонимен

преди 1 месец

Изхвърлете я тази ***бе толупи или си ваксинирайте децата с нея!

66

До 72

преди 1 месец

Не са мишки а политически ...прибиращи комисионните от това за което им наредят да ползват.

65

Анонимен

преди 1 месец

България иска СПУТНИК V

64

Анонимен

преди 1 месец

Ейййй,едно самостоятелно решение не можете да вземете.Ако не ви наредят началниците не смеете нищо да решите сами.Мишки,а не политици.

63

Ботоксе виж това:

преди 1 месец

"Общо от началото на пандемията в Япония са регистрирани 494 хиляди случая на коронавирусна инфекция, регистрирани са 9.3 хиляди смъртни случая. Възстановени са 455 хиляди заразени, 456 пациента са в тежко състояние. " В БГ 14 000 трупа , но да не си помислите че целият свят гледа тиквения модел за борба с пандемията и се смее

62

Анонимен

преди 1 месец

Абе мани се от тука бе. Ще питаме ЕС за всичко. Това е вътрешен въпрос и ние си взимаме решението за здравето си. Ако искаме и китайска ваксина ще купим. Аман от навеждачи!

61

az

преди 1 месец

До 7Щом първата ваксинация е минала без проблем - няма причина да се плашите от втората доза.Ако бяхте сред застрашените - щеше да се прояви още при първата доза.

60

Анонимен

преди 1 месец

До-66Дай му имената?

59

Анонимен

преди 1 месец

Бг иска решение и забрана за всички ваксини неискаме никакви ваксини забрана за всички ваксини

58

Анонимен

преди 1 месец

Имаме ЩАБ,имаме Министър на здравеопазването,Имаме.... ,Имаме.... , Имаме...... !Когато обаче трябва да се вземе решение,се оказва че нямаме Нищо!

57

Протеста

преди 1 месец

Ботокс ако не чусташ то поне мъничко виж чр си срам за народ гилдията Ти нямаш завършено медицинско образование а дадено дабъдеш кучешката радост на комунистическото дете бмб

56

Анонимен

преди 1 месец

Смешни сте, искате да се скриете зад решението на ЕК. Отговорността за сегашното положение е изцяло ваша. Идва Видовден!

55

Анонимен

преди 1 месец

Професорът иска да ни кажат какво да правим, тук не желаем да взимаме решения самостоятелно и да носим отговорност. По-лесно е ниско наведени и послушни!

54

Анонимен

преди 1 месец

Нали беше конспирация, ваксините са вредни?Пригответе се да потвърждаване на ощеконспирации

53

7

преди 1 месец

Ние ,коита трябва да си поставим второта ваксина на Астра ,как да постъпим?Има ли гаранция ,че точно на мен няма да се случи образуването на тези тромбози?Няма!Но на мен,както и на всеки нормален човек, не ми се умира доброволно рисково!Ваксината веднага трябва да се пре , дори заради риска от смърт на един човек на земята камо ли не в България!Това е като руска рулетка-куршумът може да се падне на всеки в черепа му!Това министърче да си ходи!Те забъркаха тази каша!

52

Анонимен

преди 1 месец

Тоя си мисли, че ако реши ЕС, той ще излезе чист.Како ангелинке, ръцете ти са в ла.й...на до рамената. Единственото, на което можеш да се надяваш е затвор, но за национално предателство и геноцид си има друга присъда!

51

До Ахил

преди 1 месец

Какъв медицински капацитет те гони в България,за една година не се ли нагледа на Наведени"Капацитети"готови за трошичка хляб от власта и майките си да затрият?

50

До Ахил

преди 1 месец

Ама те са си васали, както писа колега по-напред в коментарите, нашитенародни избраници всъщност са слуги на господарите от ЕС и САЩ. Това го повтарям и аз, но единственият отговор, който получавам е че съм русофил.Всичко е политика.

49

Анонимен

преди 1 месец

Значи ние си нямаме собствено мислене и както при цялото Тиквено управление, така и сега, чакаме "началниците" да решат.Отделяме стотици милиони за ваксини, даже милиарди, а не могат да платят на БАН или някой друг наш институт да направи свое собствено проучване?!Не е ли ясно, че решенията на ЕС са много често политически или лобистки и нямат нищо общо с целите на здравеопазването? Иначе отдавна да са разрешили и китайски и руски ваксини. Ама не! Ние сме евроатлантици, трябва да се бодем с "

48

Анонимен

преди 1 месец

"България иска единно решение на ЕС за "АстраЗенека""Отнемете му титлата "професор" и сложете някой тракторист да го замества. Няма да необходим особен интелект да повтаря като папагал всяко решение на ЕМА.