120

Щирлиц

преди 3 години

Това недор.азумение, инеговият вожд са готови да тровят народа си със всякакви отрови,одобрени от ес/ес.Никаква грижа за българите,важно е да се приберат едни комисиони,и услужливо да превиват гръб,в очакване на евросубсидиите.

119

ЕЛИ

преди 3 години

ПРОФЕСОР АНГЕЛОВ Е ОТЛИЧЕН МИНИСТЪРНО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОЦЕНЕН ОТ БЕЗДАРНИЦИАНГЕЛОВ И БОЙКО СЕ БОРИХА КАТО ЛЪВОВЕ СРЕЩУ МАНГЪРОВЦИ И РУМЕН РАДЕВЦИ КОИТО ТВЪРДЯХА ЧЕ ВИРУС НЯМАБОЖЕ НЕБЛАГОДАРНИ ХОРА

118

Републиканец

преди 3 години

Криете се зад гърбовете на еврочиновниците.Некадърници.

117

Рошко

преди 3 години

Разбрахте ли сега защо загубихте 300 000 души на изборите? Не Урсула, а Меркел и Макрон се договориха с Путин за Спутник. Чакате ЕС да ви подхвърли някоя друга ваксина и народът мре като мухи. Изписвате ги недоизлекувани, връщате болни и не ги приемата поради липса на места. Орбан и Вучич си взеха и руската и китайската ваксина, а вие слушате какво ще ви наредят. Мижитурки. Те така спряха и Южен поток и сега ще се молим на Доган и на гърците, ама Меркел си прави Северен поток и не слуша САЩ

116

Обективен

преди 3 години

В Германия са направили допитване и 55% от германците са готови да се ваксинират със Спутник V . Само нашия тиквондер.дето се изживява на "мъжага" иска да умори хората с доказано вредна ваксина,ама нали пари е дал за нея,няма да я изхвърли,я.

115

Анонимен

преди 3 години

Не даде ни лев за българската разработка. Сега Интитутът по микробиология събира от дарения левче по левче. Вксината е готова за изпитания. Ами кой колкото може, по 20 лв. от пенсийките.

114

Христо

преди 3 години

Да бъда ли откровен? Всички вие които се ваксинирате за мен сте ***.

113

Анонимен

преди 3 години

Защо ще лишавате жените от ваксина бе фашисти такива! Сексисти!

112

Анонимен

преди 3 години

Нашите пак нямат смелост. Пак ще се оправдават с другите. А ще плащаме всички ние

111

Той

преди 3 години

Изписано му е на мишата физиономия. Защото има интерес, естествено. Как изведнъж всички се оказаха така заинтересовани от нашето здраве.

110

И сега какво?

преди 3 години

Налагаме забрана по политически причини на Спутник 5 и китайските ваксини. Иначе по същите политически съображения налагаме ваксина - убиец на Астра зенека. Кой и каква материална отговорност носи за вреди, нанесени от ваксините?Предложение: Да се допускат само ваксини, чийто производител гарантира с финансово обезпечение от минимум 100 000 евро негативни ефекти, довели до загуба на живот. и от 10 000 до 50 000 евро вреди довели до трайна загуба на друдоспособност.

109

Митко

преди 3 години

Аре стига с тва "единно решение"! Хората ти казаха, че ваксината не става. Махаѝте я! По-добре откажете F16, отколкото да убивате умишлено нашите майки и бащи...

108

НКК

преди 3 години

В Германия втората ваксинация вместо АЗ ще бъде с някоя от иРНК ваксините. За този вариант няма никакви изследвания и опити как ще реагира организма. Ако антителата сметнат иРНК за вирус и започне онази буря убиваща човека, то тогава по-добре или втора с АЗ или само с първата и да ти дадат документ както на всички ваксинирани, преболедували. Това на Германия ми прилича хептен на руска рулетка.

107

БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР!

преди 3 години

Защо българският министър на здравето иска становище от Европейската Комисия за използването на спорен медицински продукт за опазване на здравето на българските граждани? Няма ли лекари и специалисти в България, които могат да преценят?Какво по-голямо признание, че това решение ще е политическо, а не медицинско?Ти си опасен за мен, докторе. Не искам да чувам повече нищо от теб. Ти не си лекар, ти си чиновник.

106

dvb

преди 3 години

Искаме това защото само ние и Латвия се се набълбукали с най-много поръчки от АЗ, и ако становището на ЕС е 'да, опасна е' тогава ще имаме коз да искаме повече от скъпото кафе от горе над количествата които ББ проси преди някоя седмица като 'солидарно разпределение' Все Ганьовска работа, да не казвам ***.. толкова ли не можахме да диверсифицираме поръчките и да закупим и от хубавото кафе..

105

Леля

преди 3 години

С първа доза АЗ съм, в "рисковата" категория под 60 години. Нямам никакво намерение да си набивам друга ваксина освен отново АЗ като втора доза. Иначе ще залитнем от премерен риск към чиста руска рулетка.

104

нещастници

преди 3 години

Нашите нещастници собствено мнение и експертиза нямат ли?

103

Анонимен

преди 3 години

Нямат самостоятелни мозъци, искат от Брюкелмосква да им заповядват за всичко.Какви професори са тези ментета, чакащи Брюкселмосква да им казва какво да правят?Тодор Живков никога не е питал всеки ден Москва какво да прави. Сегашните тодорживковци всеки ден искат да бъдат управлявани от Брюкселмосква и се сърдят, ако не ги управляват всекидневно.

102

Shark

преди 3 години

Какво единно решение чакаш бе . Чудиш се как да не поемеш отговорност и да кажеш че от ЕС така са казали. МалУУУмници, пръждосвайте се вече!!! Едно решение не могат да вземат самостоятелно, само нареждания отвън чакат! Ай сиктир.

101

Анонимен

преди 3 години

Човекът си знае, че няма акъл - затова пита за нареждания.