10

Анонимен

преди 3 години

99/3 = 33км/ч за един наркотикГосподи какъв такъв един пакостник бе и целият в синьо, лидълско торбе. . . от ЛИДЛ няма ли да го подкарат за нанасяне на комерсиялни щети. От нашите 18 съсдки като видяха в ръцете му лидълското торбе одма се заклеха и кус кус мякаха за онождане че и без пари на пенсионери в Лидъл топла храна да дава - те там никога няма да стъпят.На Лидълистите в БГ лежи отговорността им за просперитета на фирмата.Убиец и с найлонка в ръцете - о просто УЖАС!

9

аз да ви обадя

преди 3 години

Ще го разкарват по дела, докато родителите се изръсят на правилните хора, после ще го осъдят на 5-6 години, от които ще е излежал 2-3години в ареста и като му ги приспаднат и ще е е "с подписка" още 2 и готово.

8

аз

преди 3 години

пореден показателен случай за независима правосъдна система

7

Анонимен

преди 3 години

От малък го изпуснаха и стана наркоман..

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Ако извършителят не беше син на политик от ГЕРБ отдавна да беше осъден за престъплението.Ето един конкретен пример за това как вие гадни мутри въртите палачинката и мътите водите в България.

5

ДО 7

преди 3 години

Прокуратурата обвинява- съдът оправдава!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова се гледа, анализира и бла бла.Та то си има видео с целия случай,свидетели и положителна проба за наркотици-от това по-ясно какво повече?

3

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо да направят. Ще протакат максимално докато хората забравят за случая и накрая ще го оневинят. Милен бе политически поръчан след намерението си да направи документален филм за миналото на Бойко Борисов.Ето това е "европейския" лидер на Герберите. Който се изправи срещу него бива елиминиран физически, ама съшите тези врякат против комунизма.Самите те имат комунистически и мутро-мафиотски манталитет.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако загиналият не беше Милен Цветков, а някой обикновен човек този юнак нямаше да види никакво обвинение. Жалка държава и жалки журналисти. Трябва всяка катастрофа със загинал причинена от пиян или дрогиран да бъде отразявана от начало до край, а не само регистрирана в новините.

1

съдията

преди 3 години

Минимум 12 год. затвор !!!