44

Анонимен

преди 6 дни

До Зоро

Мерките дадоха някакъв резултат. Най-вече училищата. Доказано е (Лансет), че отворените училища допринасят по веригата за 60% от заразените. До 2-3 седмици обаче, очаквайте нов ръст. Тази игра я играем за трети път. Колко хора ходят на ресторант на ден, а колко хора (деца, учители, персонал) са на училище. Не ви трябва да четете Лансет за да си дадете отговор.

43

Зоро

преди 6 дни

На 1 април точно преди 1 седмица заразените бяха 4207. Днес 3556. Т.е. 30% по-малко.
Някой има ли идея защо?

42

Я па ти..

преди 6 дни

До до 56 анонимник 53 А на Корделка колко % от българите имат доверие ?Хи, хи..!

41

Мария

преди 6 дни

Пари за локдаун няма, пари и човешки ресурс за доболнично и болнично лечение - също няма! Единственото , което остава на умниците ни е, да отговорят всичко и естествения подбор ще си каже тежката дума!

40

Къде е брояча

преди 6 дни

На интензивното? Липсва ми. Да не е влезъл в интензивното или Карлуково?

39

Анонимен

преди 6 дни

"С ковид, от ковид, няма никакво значение. Защото ако отворите страницата на НСИ, картината е още по-страшна за последните 4 седмици. Всяка седмица умират по 1600/1700 дущи повече от миналите години. В целия ужас има страни, които се справят добре, като Израел и Англия и страни, които се провалят като България, Унгария. Ами лесное. Вижте какво са направили страните, които се справят и прилагайте същите политики.

38

Анонимен

преди 6 дни

Шти мъ разривете

37

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимно 54

И сигурно Борисов е виновен че нямаш грам акъл????????

36

Анонимен

преди 6 дни

Пореден провал на мутрите - не супяха да ни изведат на първо място в света по починали на човек от населението от началото на епидемията, колкото и да се опитваха. Само до седмо място стигнаха след Гибралтар, Сан Марино и други.

35

Анонимен

преди 6 дни

Нови 116 починали от Ковид-19. Борисов затри България.

34

ДВЕПМ

преди 6 дни

Ковид маниаци, мародери и измамници.

33

Анонимен

преди 6 дни

От тези вчерашни 3556 нови заразени, около 180 няма да оживеят.

32

Анонимен

преди 6 дни

Разни кови диоти така и не разбраха, че "с Ковид" и "от Ковид" е на практика едно и също. 96% от починалите "с Ковид" са починали "от Ковид".

31

Врачанин

преди 6 дни

До Радков 44 Аз се чудех кой е влизал в гроба.Падаш си по мъртви пенсионерки , а ?

30

Анонимен

преди 6 дни

"3556 са новите случаи..", колко хора са тествани? Някой да не си помисли, че 17 713 теста отговарят на точно толкова хора. Не, това са тестове, ама на колко хора са направените тези тестове? А загиналите с ковид или от ковид са починали? Двете са много различни неща. Разликата е огромна. Само за поставените "ваксини" (след 2023 може да се нарече ваксина, до тогава е експериментално лекарство) са верни. Всичко остало подлежи на съмнение.

29

Анонимен

преди 6 дни

Последни напъни на хунтата и техните слуги.

28

Врачанин

преди 6 дни

До Анонимен 39 Е , щом имам такива страшни фантазии след като жена ми почина ...

27

Анонимен

преди 6 дни

В рамките на една седмица на мой познат починаха и брат му и бащата му..
Хора пазете се, нещата са страшни.

26

Анонимен

преди 6 дни

Приближаваме към 15 000 жертви на Ковид . Това е долу-горе един български град. Някои хора продължават да се лигавят и да не възприемат ействителността. Никой нищо не може да предвиди за бъдещото правителство, но ако се наложат политиките на хора като Чорбанов ще стане като в Бразилия, където и общите гробове не стигат.

25

Врачанин

преди 6 дни

Вируса вече отне живота на съпругата ми.Страшно е да чуеш: Тати , мама почина.Дано не разберете колко е страшен вируса по трудния начин.Щом усетите че сте болни , веднага на лекар. При пневмония и тахикардия вече е късно.