64

Анонимен

преди 5 дни

Факт е, че почти 5% от заразените умират. Не са повече само защото най-възрастните най-малко се заразяват, а там смъртността е в пъти по-висока, Например при хората над 90 години умира един на всеки трима заразени, при 80-89 годишните умира един на всеки 5 заразени и т.н., но при хората на 20-29 години умира един на 937 заразени.

63

До Зоро

преди 5 дни

Много хора си направиха PCR, точно около 1-ви април, за да пътуват през пролетната ученическа ваканция и част от тях са се оказали позитивни. Седмица-две след ваканцията ще започнат доста да се вдигат бройките, заради по-близките контакти през ваканцията и офлайн училището за част от класовете

62

Анонимен

преди 5 дни

До гогич

"Факт е, че заради 0,1% истински болни (и около 5% общо болни"

Какво разбирате под "истински болни" - такива дето няма да оцелеят ли? Щото досега умрелите са над 0.1% от заразените, даже значително над това.

61

Анонимен

преди 5 дни

Начи 14000 като са им дали по 1800 да умрат от корона прави над 25 милиона лева.

60

гогич

преди 5 дни

До ФАКТ

Факт е, че заради 0,1% истински болни (и около 5% общо болни) е затворена цял народ и съсипват икономиката под благия предлог, че пасяват човечеството от нещо невиждано досега (което също не е вярно).

59

Ъхъ

преди 6 дни

Щом Мангъра и Възраждане останаха под чертата, значи няма останали много антиваксъри вече.

58

ФАКТ

преди 6 дни

Партията на чалгарина ше оправи нещата, той и Чорбанов и Мангъра дето се подиграваха с ''лека хрема'' сега като грабнат властта и гледайте какво става :) Честито на сите чалгарии

57

До 66

преди 6 дни

Няма да се заразят тези, които ще се ваксинират. Много хора вече имат починали близки, приятели или познати от вируса и искат да се ваксинират, но няма достатъчно РНК ваксини, а китайски и руски не се внасят Хората са уплашени и не искат Астра Зенека. Само връзкарите се уредиха с РНК ваксина.

56

Спко

преди 6 дни

Шоуто на Слави ше оправи нещата

55

Анонимен

преди 6 дни

Антиваксърския народ съвсем логично се разболя от "грипчето" и откри че супичките и чайчетата не са много добра идея за лечение....

54

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 65

Къде и кои хора са в "пълна изолация"?

53

Анонимен

преди 6 дни

777 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.

Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

52

Анонимен

преди 6 дни

как ще обясните , защо хора в пълна изолация се разболяват?

51

Анонимен

преди 6 дни

Просто разберете че това с което си имаме работа в момента не е вирус, няма патоген в него, може би първия щам или в началото е било , но това в момента е отраваяне. Нямате в тялото патоген който ако бъде убит ще се излекувате. Трябва да държите кръвта оксидирана, за да не се слепват червените кръвни телца, да приемате витамин Д и до 7-10 дни тялото ще се регулира. Ако нямате достатъчно кислород в кръвта може да бъде летално за вас.

50

Анонимен

преди 6 дни

Общественият транспорт, училища и детски градини - там ако успеем да спрем разпространението на вируса, може да слезем и под 30 новизозаразени на ден.

49

Анонимен

преди 6 дни

Тая игра напук на действителността, с оправдания за икономика, образование и пр, няма как да бъде спечелена. Човек трябва да се учи от историята на минали епидемии и да не повтаря същите грешки, доколккото е възможно. Новият Юда на световната сцена изглежда е Болсонаро в Бразилия. Вече гробовете не стигат. И у нас има подобни социопати, които в някаква степен бяха послушани и заплатихме със загубени животи.

48

Анонимен

преди 6 дни

До Зоро до 57

Разбира се. А това щеше да означава хиляди спасени човешки животи.

47

Зоро до 57

преди 6 дни

Мерси!
Да си спомним, че бяхме на 500 заразени, когато учениците 2 месеца бяха онлайн!

Въпросът ми е, можеше ли да паднем под 100 и да не стига до 4000 отново, ако не ги бяха пуснали от януари.

46

Анонимен

преди 6 дни

До Зоро

А и не забравяйте, че резултатите, независимо в положителен или отрицателен тренд, идват с 2-3 седмици закъснение след съответните мерки - затваряне, отваряне.

45

Анонимен

преди 6 дни

Заразените на ден в България вече са повече отколкото във Великобритания. Ама там пък си нямат антиваксъри, а ваксинират наред с каквото имат подръка.