6

Анонимен

преди 3 години

Не знам,дали е правилно да се филмирапо този начин,светлата диря на Петя Дубарова.За мен тя е много надтака наречените поети,без да го етърсила.Израстнала е сама.След като,си отива,много се присламчват...Така е било и с Пеньо Пенев,казано отнегов приятел.Мисля ,че никой няма право да сеосмисля,чрез Петя.

5

Бургазлия

преди 3 години

Първият коментирал е пълен ***.

4

За съжаление

преди 3 години

Едно много талантливо момиче завинаги ще остамена17. По- скоро гениално. Уби я системата и бездушието на управленски екип на английската гимназия в Бургас. А всички ние загубихме много от липсата и. Тегне зла прокоба над българската поезия. Спомнете си за Яворов, Дебелянов, Пеньо Пенев, сигурно пропускам някои. Ние убиваме гениалните си поети. Чакам с нетърпение филма.

3

НЕДОДЯЛКО ЙОРДАНОВ

преди 3 години

КАКЪВ ПОЕТ Е ТОЙ? СТИХОПЛЕТЕЦ . ВИЖ ХРИСТО ФОТЕВ Е ВЕЛИК ПОЕТ. А ЗА ПЕТЯ И ТЯ БЕШЕ МНОГО ДОБРА. АКО БЕШЕ ЖИВА СИГУРНО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ КАТО ВАНЯ ПЕТКОВА И СТАНКА ПЕНЧЕВА, НО УВИ!!!

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Както знаете баща ми е от Бургас и редовно съм там.Минаваш съм десетки пъти покрай гроба на Петя Дубарова.Кво да кажа?!?Някой ще каже "Нея я уби соц строя!!!"И са прави и не са!Сега нямаше да е по-щастлива.Тя е Душа от друго ниво, тя няма да приеме неправдата никога!И аз не я приемам, ама само си пиша тук безплатно.Самоубийство не е вариант!!Дано Бог и е простил.Амин Боже.Почивай в мир Петя Дубарова!!!

1

от Бургас

преди 3 години

Каква писателка,какви принципи,какъв учител "по комсомолски еднопластово изобразен"?Който го е написал това е използвал само клишета,с които да даде положителна рецензия на произведение,което явно е поръчково и мнооого далече от истината.Бургас има двама много велики поети - Недялко Йорданов и Христо Фотев.За тях трябва да се разказва,а не за момичето,което -според статията-се наредило до поетите,изпивайки сънотворните хапчета.Има нещо много пресилено в лансирането на Дубарова.