36

Анонимен

преди 3 години

ИФИМЕС е световна организация или фондация. За Балканите я има само в Словения.Според мен не случайно е избрана Словения.Това е единствената нормална държава на Балканския Полуостров.В Словения няма натиск върху медиите.

35

Йордан Йончев

преди 3 години

Каква ни е файдата от това да бъдем двигател на европроцесите в региона? За какви еврофондове говорим, след като през последните години ние реално вкарваме повече пари в бюджета на ЕС, отколкото получаваме? От Брюксел получаваме само празни обещания, и то доста преди ветото ни за РСМ. Парите които евентуално потекат, ще са за Белград и Скопие, защото Брюксел играе по свирката на САЩ и целта е да ги изкарат от руската сфера на влияние. Ние нямаме никакъв интерес да правим безпринципни компромиси

34

Анонимен

преди 3 години

ИФИМЕС я има в целия свят,не само в Словения.В Словения е само председателството което.отговаря за Балканския полуостров.

33

Анонимен

преди 3 години

ИФИ МЕС - вижте кой е президент или управител на фондацията.

32

Не

преди 3 години

ИФИМЕС не е финансиран от американците, а от сърбите/руснаците/турците/словенската дълбока държава. Официални спонсори са само словенски държавни фирми. Вижте им официалният сайт.

31

Анонимен

преди 3 години

САЩ скоро директно ще каже какво трябва да правят Македония и България. ЕС е създадена от САЩ. От ЕС ще направят каквото кажат от САЩ. ЕС не искаше да приеме нас ,но когато САЩ казаха веднага ни приеха.

30

Помас

преди 3 години

Като чуя за България никога не се сещам за двигател, а по скоро за голяма, пробита, ръжлясала, турска гемия на въглища.

29

Анонимен

преди 3 години

ИФИМЕС е собственост на Белия ДОМ. На САЩ е . Проверете го в Интернет.

28

ля ля

преди 3 години

разбира се че е така - те са по мъжкари от нас в днешни дни! ние обаче сме ТОП ПРОДАЖНИЦИ!!!! царе

27

Анонимен

преди 3 години

За да имаме свобода всички от ГЕРБ и ВМРО в затвора. Реформа на Съдебната система.Всички корумпирани съдии и прокурори в затвора.Всичко корумпирани в затвора .

26

UDBA/KOS/IFIMES

преди 3 години

КрАстев е съработник на "Словенският" удбашки кръжок ИФИМЕС, с фиктивен адрес в люблянският хотел Лъв. Основна задача им е да прокарват сръбските интереси на балканите и работят предимно срещу Хърватия, Черна Гора, България, Босна, Косово и сегашното дясно правителство в Словения. Плюят здраво чрез поръчкови статии и онлайн. Цветан Василев и дъщеря му Радосвета и те работят за ИФИМЕС.

25

Анонимен

преди 3 години

Всички от ГЕРБ и ВМРО в затвора,за да имаме свобода.

24

Анонимен

преди 3 години

Докато не видим Борисов,Каракачанов и техните приятели в затвора няма как да сме двигател на нищо хубаво.Заедно с тях и всички агенти на ДС.

23

Анонимен

преди 3 години

Кръстев се опитва да ни каже"Е,какво толкова?Хайде да бъдем двигател на З.Балкани.Нека пуснем македонистите да се гаврят с историята ни.Сърбия е дала толкова ваксини на С.Македония,затова ние да дадем двойно,за да се покажем като лидер на Балканите"Не напразно в С.Македония се надяват на отстъпки от България като има такива застъпници,готови да продадат всичко за малко трибуна по телевизии и сайтове и за малко кеш.

22

26

преди 3 години

ти най-много мразиш грамотността и правописа ;)

21

Анонимен

преди 3 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, СЪРБИЯ ДОРИ НЕ Е В ЕС.

20

Анонимен

преди 3 години

БГ Гориво ,,Умраза", Българина първо мрази себеси, после всички устанали!

19

House M.D.

преди 3 години

Откога частното мнение на едно лице, мязащо на г.з, стана факт?

18

Анонимен

преди 3 години

Няма как Македонците да искат да бъдат Българи. Те също виждат какво става в нашата държава. Даже и да признаят, че са Българи и говорят на Български,няма как да искат да бъдат с нас. Те знаят ,че у нас престъпници ни управляват и голяма част от нашите съграбдани мигрират от България.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя дебелак още ли не го е хванала Короната!