76

Анонимен

преди 3 години

Турция ,натовска държава, чака повече от 20 години за ЕС. РСМ ще чака 50 ,както изглежда, тогава ще се разпадне, или ще стане трета албанска държава на Балканите, след Албания и Косово.

75

Анонимен

преди 3 години

92 Не ти се получава, не четеш история от надеждни източници, не си информиран. Сърбия напада и отнема земи от България още от създаването си-през късното Средновековие. През 1885 Сърбия напада, в гръб, България, за да я унищожи като държава. Сръбския крал Милан се закони да си пие"бело кафе", в София. Безчинствата на сръбската войска, в българските погранични села, палежи, убийства, изнасилвания, съвсем не са инсценировка. Младата българска армия разбива сърбите и те обръщат в позорен бяг.

74

Зоро

преди 3 години

Преди година две бях в Сърбия. Такива са прошляци за съжаление, че нямам думи. Белград е като някое село в бг. Не мога да разбера защо не се реши спора с Сърбия.Гърците по-точно Византия разделя славянското население, за да може да го насъска едно срещу друго и да завладява оше преди 700 година.Трябва да се загърбят ежбите с сърбите и да се обеденим постепенно. Не вярвам сръбския народ да е искал да напада Бг - това е инспирирано от Австрия или Гърция и Русия.

73

Анонимен

преди 3 години

В момента за САЩ е приоритет Македония да е в ЕС и ще разберете защо. Македония ще започне преговори с ЕС скоро.

72

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудил на така наречените анализатори, проповядващи откровени глупости и без връзка с реалноста, дали има някой, който наистина им вярва. П.С. за глупавия анализатор - БГ БВПто е по-голямо от сръбското и северно фиромското взети заедно

71

Скопски

преди 3 години

Това е същия Кръстев, кой поткрепи Заев , и даваше 100% поткрепа на този лъжец.."Србия увеличи влиянието" казва..ами Србия никога и не загуби влиянието в вардарска Мак.,Зарем мисли некой обаче че Белград че позволи на своята колония бановина в Скопие да наистина бъде независима държава, с толкоз "свои хора" тук. или още поужасяващо близкост с България..Ако Бг. позволеше на просръбския елит в РСМ достап до еу и неприемането на историческите факти, дори тогава Бг. ще беше в "изолация".

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Тези будали от САЩ не могат да разберат , решението на историческия спор с Македония...Няма ли кой да им обясни положението, или не вярват на България?

69

Анонимен

преди 3 години

мижитурки-слагачи незабавно изпълзяват и налазват терена. Съветват загрижени първо по-плахо да се отстъпи на натиска на РСМ агентите, по-нататък ще станат по-шумни!

68

Разбирам

преди 3 години

Сега разбирам, защо са ги убиивали едно време от ВМРО-то. 1905Бахтии и гадовее са това. Виждат едно такова гооведо, което твърди че е българин, ама права струва да цепи България и .... бум няма гооведо.

67

Електра

преди 3 години

Вчера пускам Бошков ТВ и кого виждам, Костинбродската *** ръси мозък там, бягам на БНТ, о ужас Общата там. Днес пак пускам Бърнистата Ризова, в предаването език в език, и о ужас, сестра Галева се плюнчи там. Затова питам КОЙ, КОЙ и ПЛАЩА ТЪПИТЕ ИЗЯВИ ВСЕКИ ДЕН, ТЯ ЛИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ИЛИ ГЕРБ. Хора ако сте отрезнели вече, хайде на площада за да извикаме мощно, КОРВЕТИ ВЪН...

66

шушумига

преди 3 години

ШУШУМИГА!

65

ГЕН. мУУУ-тафЧИЙСКИ

преди 3 години

Кръстев явете се немедленна за ваксинация с Астра Зенека!!!!!

64

77

преди 3 години

За САЩ е важно , че Северна Македония е в НАТО , колкото до членството в ЕС , не са толкова "приритали". Ние трябва да удържим на натиска /ако има / , защото геостратегически , България е безценна !!

63

Сата НАТО

преди 3 години

България има много слаби шансове да бъде лидер, Сърбия има всички шансове да бъде лидер. Простаци като ВМРО и Възраждане нанасят убийствени вреди на българския имидж, както и на възпитанието на българите.

62

Анонимен

преди 3 години

Пълни безкрайни глупотрвици. Не го знам какъв точно е анализатора, но май хал хабер си няма какво става или прокарва чужди интереси. Не виждам друга рочина плямпа подобни глупости!

61

е ле па тоя...

преди 3 години

Коритаров току що предаде Богу дух и тояЦЪРВУЛведнага пое щафетата от него....

60

Кой предаде Левски?

преди 3 години

Николай Кръстев!!!!

59

Анализатор????

преди 3 години

Според тоя "анаЛизатор" Сърбия е естествения лидер на Балканите????....УПСььь...тоя"анализатор" защо не попита косоварите,албанците,черногорците,хърватите,босненцитерумънците,и гърците кой е лидер на Балканите и тогава да блещи глупости!!!!

58

Горд Блюдолизец

преди 3 години

Личи му че е платено македонско ***.Жал ми е за такива шушумиги, *** и блюдолизци.

57

Анонимен

преди 3 години

Тива за САЩ не е теория,а е практика.Върнете времето назад и ще видите,че Ние влязох ме няколко години преждевременно в НАТО и в ЕС,благодарение на САЩ. Това ще се случи и с Македония. Македония ще направи ,каквото каже САЩ.Ако САЩ каже,че са Българи ,ще са Българи. Ако САЩ каже ,че са Македонци ,ще са Македонци.Иначе ще фалират и двете държави и пак ще стане каквото каже САЩ.