785

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че учиндолеца не планираше да получи толкова гласове. Вероятно е предполагал, че ще вземе към 5%, ще влезе в парламента като нечия патерица и ще си мишкува. Сега очевидно не знае какво да прави и се оправдава с ковид.А гербаджиите, запитайте се доколко недоволни са хората, за да предпочетат един чалгаджия пред любимата ви партия (изключваме купения вот от маалите). И то говорим за отлив на типично гербаджийски електорат - слабо образовани общаци в чужбина. Ще е интересно...

784

Joe

преди 3 години

Като махнем некадърното управление на Орешарски,който фалира КТБ умишлено, последните 10-12 години си вървим само нагоре. Вярно е,че сме много назад от развитите европейски държави, но вървим напред и това е факт. Дано политиците ни успеят да задържат темповете на ръст, но аз лично се съмнявам. Егото на определени хора може да обрече на бедност много народ. Иначе си псувайте Борисов, няма лошо. И аз ще псувам с вас.

783

ХаХ

преди 3 години

Щом чалгаря Слави събори Борисов ....

782

Анонимен

преди 3 години

При предсрочно избори Слави и ГЕРБ дърпат напред .БСП(с Нинова) -около и под 10%.ВМРО прескача(копува)4%..Волен Сидеров-(Атака)-0,2%.М.Манолова(дубайската)-АУТ.

781

Анонимен

преди 3 години

Идва краят на началото на развитието на тази държава.....Завистливият и супер слабоумен народ искал ПРОМЯНА на първия светъл лъч след 20 години буксуване ....Честито !

780

БайХ

преди 3 години

Чалгария, страната на гюбеците.

779

Анонимен

преди 3 години

Едва трети ден след изборите ,а вече започвам да чувам разочаровани гласоподаватели и набези на критика към ИТН .Очевидно е недоволството на хората към Трифонов и партията му ,заради безмълвието му и пустинната глухота.Ако предизборно това е било вид маниер и ход ,сега статуквото е на другия полюс и ако не действия ,вече трябваше да има функционална и аналитична дума !В момента избирателите на ИТН имат право да се чувстват употребени! Несериозно е за четири дена да напишеш 6 изричения във ФБ!

778

ДААА..

преди 3 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ СЛАВИ ТИ КОЯ ИСКАШ ПОВЕЧЕ МАНОЛОВА ИЛИ НИНОВА ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН ДА СЕ КОАЛИРАШ С МАНОЛОВА-НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ БОРИСОВ С ВЪТРЕШНИТЕ ХОРА НА БСП СЕ СТРАХУВААТ ОТ НИНОВА ЗАЩОТО Е ПО УМНА И ЗНАЕ ПОВЕЧЕ И ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ-АКО НЕ УНИЩОЖИХА БЮЛЕТИНИ НА БСП ТЕ ЩЯХА ДА СА МНОГО ПО НАПРЕД АКО СЕ КОАЛИРАШ С НИНОВА ТЯ ЩЕ ТИ Е ОТ ПОЛЗА ЗАЩОТО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА НЕ И Е ЯСНО И МЛАДИТЕ ДЕПУТАТИ ЗАВЪРШЛИ В ЧУЖБИНА СА МНОГО УМНИ АЗ СЛУШАХ ТВОИТЕ МНОГО ВОДА ЩЕ ИЗПИЯТ ДОКАТО СТИГНАТ НИНОВА И ДЕПУТАТИ И

777

Анонимен

преди 3 години

," пак са пребивали хора, за да ги принуждават да гласуват за гробарите,"-----------------------------------------------------------------КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ***,ЗА ДА НАПИШЕШ ТОВА ???НЯМАМ ДУМИ !

776

SS

преди 3 години

Чаллгата е бъдещето. Свиквайте.От всяка втора кола, която минава покрай мен бучат такива нечленоразделни звуци.

775

Анонимен

преди 3 години

Не може ли да съставите правителство без Слави Трифонов?От тоя чалгар ще повърна!

774

уха

преди 3 години

Най-после успя да настигне клоуна-президент на Украйна донякъде.Беше умрял на мъка, че как може един клоун да стане президент, а друг да "тъне в мизерия".

773

До 859

преди 3 години

Как кой-Бялата Златка си е предложила услугите за експерт на ИТН.

772

Анонимен

преди 3 години

До Нови избориАко си следил герберските ***,те се канеха да закриват БСП,а след това и ДБ, те смазват всички партии или ги използват като салфетки и ги изхвърлят, така постъпиха и с патриотичните партии, докато накрая останат само те - еднолично да управляват! Тоя тиранин ББ,трябва да си ходи,а БСП да се връщат на власт! Да не говорим и колко хора бяха избити през тяхното герберско управление и каква трагедия бе за България!

771

Анонимен

преди 3 години

Щом Слави ми е изключително противен тип,даже ще повърна от него, но вече и с него сме съгласни да се направи правителство, представете си докъде са стигнали ГРОБ, БСП са по-добра партия от ГЕРБ и никога не са разделяли обществото на "наши" и "ваши"!

770

Анонимен

преди 3 години

Докато не изхвърлите ГРОБ, България бял ден няма да види, пак са пребивали хора, за да ги принуждават да гласуват за гробарите, превърнаха цялата държава в престъпна банда с държавни бухалки, тоя октопод трябва да се изхвърли от държавата,тези селяни никога няма да се научат как да се държат с хората,единствената партия,която раздели обществото!Подкрепете всички,които не са с герберите,дори Слави,БСП!Колебаех се,но тези наистина прекалиха.

769

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ми е нептиятно, Славито - чалгаропитека ще решава съдбата на народа.

768

Анонимен

преди 3 години

На тази снимка Слави е като Дарт Вейдър кога си свали шлема

767

Слави

преди 3 години

Немога да говоря много. Тези които ме държат на каишка, ако сбъркам ме ритат отзад силно. Затова само каквото кажат, това пиша във ФБ. Даже не го пиша аз... Сега се чудя аз ли съм виновен че съм предател, или българите, че са глупави и ми повярваха. Истината е по средата.

766

ББ

преди 3 години

До Хабре неделко...баща ти се срами от теб...проклина те,сите Българе ако обичате децата си...ако уважавате предците си...ако сте искрени и милеете за бъдещето на България..на следващите избори масово за мая манолова и да България...единствените които искат ревизия и обещали да търсят отговорност...ако се спотаят...лесно ще ги отречем...избори до дупка...Справедлива България!!!да върнем братята си роби из чужбините!!!