842

АЗ

преди 1 месец

Така ли смяташ да я караш, Слави? И ти като бат Бойко ли ще се криеш от хората и журналистите, няма да даваш изявления и интервюта? През Фейсбук ли ще управляваш държавата? Задължително ли ще е да си платим за частната ти телевизия, за да се докоснем до височайшата ти мъдрост?

841

Чоко

преди 1 месец

Защо мислите, че ДПС наля на Славчо около 100 000 гласа? Сценария е ясен и на децата.
Експертен кабинет с мандата на Славчо, зад който ще стоят всички и никой. На власт идва ГЛАДНАТА КОАЛИЦИЯ.

840

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че учиндолеца не планираше да получи толкова гласове. Вероятно е предполагал, че ще вземе към 5%, ще влезе в парламента като нечия патерица и ще си мишкува. Сега очевидно не знае какво да прави и се оправдава с ковид.

А гербаджиите, запитайте се доколко недоволни са хората, за да предпочетат един чалгаджия пред любимата ви партия (изключваме купения вот от маалите). И то говорим за отлив на типично гербаджийски електорат - слабо образовани общаци в чужбина.

Ще е интересно...

839

Joe

преди 1 месец

Като махнем некадърното управление на Орешарски,който фалира КТБ умишлено, последните 10-12 години си вървим само нагоре. Вярно е,че сме много назад от развитите европейски държави, но вървим напред и това е факт. Дано политиците ни успеят да задържат темповете на ръст, но аз лично се съмнявам. Егото на определени хора може да обрече на бедност много народ. Иначе си псувайте Борисов, няма лошо. И аз ще псувам с вас.

838

ХаХ

преди 1 месец

Щом чалгаря Слави събори Борисов ....

837

Анонимен

преди 1 месец

При предсрочно избори Слави и ГЕРБ дърпат напред .БСП(с Нинова) -около и под 10%.ВМРО прескача(копува)4%..Волен Сидеров-(Атака)-0,2%.
М.Манолова(дубайската)-АУТ.

836

Анонимен

преди 1 месец

Идва краят на началото на развитието на тази държава.....
Завистливият и супер слабоумен народ искал ПРОМЯНА на първия светъл лъч след 20 години буксуване ....
Честито !

835

БайХ

преди 1 месец

Чалгария, страната на гюбеците.

834

Анонимен

преди 1 месец

Едва трети ден след изборите ,а вече започвам да чувам разочаровани гласоподаватели и набези на критика към ИТН .Очевидно е недоволството на хората към Трифонов и партията му ,заради безмълвието му и пустинната глухота.Ако предизборно това е било вид маниер и ход ,сега статуквото е на другия полюс и ако не действия ,вече трябваше да има функционална и аналитична дума !В момента избирателите на ИТН имат право да се чувстват употребени! Несериозно е за четири дена да напишеш 6 изричения във ФБ!

833

ДААА..

преди 1 месец

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ СЛАВИ ТИ КОЯ ИСКАШ ПОВЕЧЕ МАНОЛОВА ИЛИ НИНОВА ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН ДА СЕ КОАЛИРАШ С МАНОЛОВА-НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ БОРИСОВ С ВЪТРЕШНИТЕ ХОРА НА БСП СЕ СТРАХУВААТ ОТ НИНОВА ЗАЩОТО Е ПО УМНА И ЗНАЕ ПОВЕЧЕ И ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ-АКО НЕ УНИЩОЖИХА БЮЛЕТИНИ НА БСП ТЕ ЩЯХА ДА СА МНОГО ПО НАПРЕД АКО СЕ КОАЛИРАШ С НИНОВА ТЯ ЩЕ ТИ Е ОТ ПОЛЗА ЗАЩОТО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА НЕ И Е ЯСНО И МЛАДИТЕ ДЕПУТАТИ ЗАВЪРШЛИ В ЧУЖБИНА СА МНОГО УМНИ АЗ СЛУШАХ ТВОИТЕ МНОГО ВОДА ЩЕ ИЗПИЯТ ДОКАТО СТИГНАТ НИНОВА И ДЕПУТАТИ И

832

Анонимен

преди 1 месец

," пак са пребивали хора, за да ги принуждават да гласуват за гробарите,"
-----------------------------------------------------------------

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ***,ЗА ДА НАПИШЕШ ТОВА ???
НЯМАМ ДУМИ !

831

SS

преди 1 месец

Чаллгата е бъдещето. Свиквайте.
От всяка втора кола, която минава покрай мен бучат такива нечленоразделни звуци.

830

Анонимен

преди 1 месец

Не може ли да съставите правителство без Слави Трифонов?
От тоя чалгар ще повърна!

829

уха

преди 1 месец

Най-после успя да настигне клоуна-президент на Украйна донякъде.
Беше умрял на мъка, че как може един клоун да стане президент, а друг да "тъне в мизерия".

828

До 859

преди 1 месец

Как кой-Бялата Златка си е предложила услугите за експерт на ИТН.

827

Анонимен

преди 1 месец

До Нови избори

Ако си следил герберските тролове,те се канеха да закриват БСП,а след това и ДБ, те смазват всички партии или ги използват като салфетки и ги изхвърлят, така постъпиха и с патриотичните партии, докато накрая останат само те - еднолично да управляват! Тоя тиранин ББ,трябва да си ходи,а БСП да се връщат на власт! Да не говорим и колко хора бяха избити през тяхното герберско управление и каква трагедия бе за България!

826

Анонимен

преди 1 месец

Щом Слави ми е изключително противен тип,даже ще повърна от него, но вече и с него сме съгласни да се направи правителство, представете си докъде са стигнали ГРОБ, БСП са по-добра партия от ГЕРБ и никога не са разделяли обществото на "наши" и "ваши"!

825

Анонимен

преди 1 месец

Докато не изхвърлите ГРОБ, България бял ден няма да види, пак са пребивали хора, за да ги принуждават да гласуват за гробарите, превърнаха цялата държава в престъпна банда с държавни бухалки, тоя октопод трябва да се изхвърли от държавата,тези селяни никога няма да се научат как да се държат с хората,единствената партия,която раздели обществото!
Подкрепете всички,които не са с герберите,дори Слави,БСП!Колебаех се,но тези наистина прекалиха.

824

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да ми е нептиятно, Славито - чалгаропитека ще решава съдбата на народа.

823

Анонимен

преди 1 месец

На тази снимка Слави е като Дарт Вейдър кога си свали шлема