84

Анонимен

преди 3 месеца

Загубихме и 14000 българи, което е повече от загиналите на фронта българи през 2 СВ,Което още веднаж доказва, че тече 3 СВ-биологична.До края на пандемията могат да загинат 60000 българи, ако не се ваксинираме бързо.

83

Анонимен

преди 3 месеца

мантрата,да се дъвче едно и също 24 ч.в денонощието,ми говори че е една св.измислица с цел,съвременно робство,жалко за невръстните деца,страдат от,големите,май..ни

82

Анонимен

преди 3 месеца

Мутаф, важно е, че опазихте Бацо и така ни осигурихте удоволствието да го уволним на 4 април т.г.Бог да прости всички, които страшната зараза покоси.Господ на накаже онези, които използваха ситуацията за да правят *** политика , търговия и отнемане на гражданските ни права!

81

Анонимен

преди 3 месеца

До българинаНапротив, пандемията всъщност обърна този процес. Грешни са ти наблюденията. А до няколко години въобще няма да има къде да се емигрира, защото любимите дестинации ще ще бъдат 10 пъти по етнизирани от тук и място за бели хора няма да има.

80

ПроСоТо

преди 3 месеца

мда,слава Богу,Муфтаджийски не е в това число.....Може би "Оня Горе" не го смета за медик?Тоя лустросан череп да са беше замислил и за друго:-"Политиката",която води неговия чорбаджия вече над 12 години доведе до това,че огромна част от МЛАДИТЕ медици бяха ПРОКУДЕНИ от България!Тук останаха основно стари и престари кадри,които така или иначе,със или без "коковида" ,са заплашени от скорошна кончина...но тоя си дрънка..с гробовния глас..

79

Анонимен

преди 3 месеца

тоя ако го хвана такава гавра ще си направя дето не я е и сънувал в най черните си кошмари. избодете му очите, отрежете му всички крайници и му остава половин език да може да *** като почва ежедневната шокова терапия. темерутин плешив

78

vermouth

преди 3 месеца

До Анонимен 77Хем си глупав, хем си много ***

77

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

Много глупави и неуки хора в горката България!

76

Анонимен

преди 3 месеца

А колко са си заминали от некадърни медици?

75

Анонимен

преди 3 месеца

Факт!Погубихте ги!

74

Анонимен

преди 3 месеца

И извода е че се провалихте изкарахте ни на челни позиции в света за нищо не ставате

73

Анонимен

преди 3 месеца

важното е че си имаме Муфта

72

Анонимен

преди 3 месеца

Лидерът на политическа партия Има такъв народ поряза амбициите на настоящия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес на заседание на Министерски съвет го призова да поеме отговорност и да състави правителство."По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното:Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея", написа шоуменът във Фейсбук.

71

Миролюб Бенатов

преди 3 месеца

А не вярвахте когато ви каза че ще се мре яко! И даже пуйката Бенатова обявихте за икона в джурналистиката ! Тази дето за пари ще продаде и майка си , и дето ронеше крокодилски сълзи за цар Киро.!

70

Ф.С.В.

преди 3 месеца

След Ковида очаквам поне 1 милион да се изнесът от БГ --много хора ще напуснат-Тук не видяха нищо добро--нищо социално--бяха изоставени изгонени от работа -та самите им шефове-дребни бизнесмени-вече мислят как да мият чинии на Запад- защото Банката вече чyка на вратата- само че не с ръка -а със Секира!!!

69

Анонимен

преди 3 месеца

До Българина: "БМБ не мисли така както и 26 пр от избирателите... Мине ли пандемията след 2 3 5 г., ще има поредна масова емиграция от България. Никой не иска да живее той или децата му в ***, кална, етнизирана, корумпирана, разбита инфраструктурно държава, управлявана само от чужди посолства 30г! Пандемията забавя този необратим процес"*******...държава, управлявана само от чужди посолства 30г! Плюс 45 г. преди това!

68

Handel

преди 3 месеца

До Ф.С.В.""Време е Този "Индивид" да бъде Разжалван!Всъщноат той е фалшив генерал - за да станеш генерал дори и в България трябва да завършил генерал-щабна академия.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Ковида беше филм, тоя щеше да е Лошият!

66

До 43 Факт

преди 3 месеца

Много точен коментар. Адмирации.

65

Анонимен

преди 3 месеца

търъ къзая да мерава мотафчийски