41

Фабио Коентрао

преди 3 години

За 1500 евро квадрата толкова.

40

Случаен минувач

преди 3 години

До 179Виц.Преди повече от 100 години на Фердинанд гостувал английски лорд. Царят му казал: Тука в София, живеят едни шопи, нищо не става от тях. Злобни, завистливи. Тогава лордът му казал: Дай ми един шоп и аз за 1 година ще го направя лорд.Фердинанд казал: Ако ти го направиш лорд, аз ще ти подаря един "Форд".Лордът взел със себе си един шоп и го откарал в Англия. След 1 година пристига телеграма:Фердо, ела си узми шопо. Не чем ти фордо!Лордо

39

Анонимен

преди 3 години

Софийските потайности, за жалост обаче не сме 1800 година.

38

Стоян

преди 3 години

Да, ама за сметка на това имаме чалга и комунистическа простотия!

37

Анонимен

преди 3 години

мйрън мрън рън,що имало мебели,що спирали в градинките алоо па вземете се обзаведете с тея мебели,колко му е.а ония къде да спратъ като няма паркинги,общината да осигури парко места,ане д слагат колчета.

36

179

преди 3 години

Това се нарича народопсихология. И най-силното правителство начело със Англииската кралица не може да ни промени а дори това да се случи трябва да минат много години и доста раздадени глоби. Българите сме такива важното е вътре, вкъщи да е чисто пък на улицата да става квото ще.

35

Анонимен

преди 3 години

До до 28Баце кажи за архитекта.Спомени име де те са били 5-6 архитекта преди 40-та година.На какъв Поп си роден? Знаеш ли как е изглеждал попа преди 50 год? Кал и ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Калта е полезна.От нея се ражда животът. Господ направил човека от кал. А между другото забелязвате ли че колко то по бедна и изостанал е една общност толкова по "кална" е тая. Например на местата/селата където живеят само роми няма никаква трева и дървета. Около къщите и в дворовете им има само кал. Когато Бойко дойде почна да полага асфалт и бетон хората почнаха да го плюят че съсипвал държавата. Значи хората си искат калта. Това е положението.

33

добре дошли

преди 3 години

Подуене е от паметника Левски и общшината е до тятър София, Сфомато и Зад капала / Трудов Фронт/ половин век преди да изорот царевицата за Младост и Люлин и поляната с летния тятър преди НДК.

32

до 33

преди 3 години

А ти какво си по-точно?! Прощавай?! Бедняк от село до София. Овчар, иначе казано, който се мисли за софиянец и плюе простите ***, дошли да слугуват на софиянци.

31

До 31

преди 3 години

А ти що си мислиш че някой се интересува от теб. Със ниската си култура и ниско IQ и в центъра на вселената да си роден, пак си оставаш про с так

30

Пилар

преди 3 години

Просто българина си е *** ***. Няма друго такова място в Европа. Просто няма. Ние сме долни ***

29

до 28

преди 3 години

Баце, само вноската на колата ми е колкото месечната ти заплата. Не се изказвай неподготвен. Роден съм в София, на Попа. Имам къща в село Сименово с 2 декара двор (вила), както и още 3 наследствени жилища в София. СЕЛО Подуене не е София. Дядо ти не ме интересува. Моят е архитект на стара София .Мерси.

28

Анонимен

преди 3 години

До 26На картата на София ли са- на картата са. Плащат ли си изброените от теб квартали(села както казваш) данъците на столична община-плащат ги. Значи вече са софийски квартали. Какво е било преди 50 г е без значение. Живеем в настоящето и това са софийски квартали.

27

Анонимен

преди 3 години

До 26Подуене е било софийски квартал още когато баба ти дядо ти са ринали оборска тор на къра някъде на 400 километра от София и са били вода от гьолът наравно с добитъка.Това е второто място в София къде е имало водопровод канализация и ток.С едно от най старите училща в София.Разбра ли диви селяндурино? Айде ходи да видиш голфа че пак му свири алармата.*** пор.

26

SHEFA

преди 3 години

1000? КВАДРАТО-2000?-КВАДРАТО-У ****-ТЕ ЩО ПРЕДСТАВЛЯВА СОФИЯ.-ТРЕБЕ ДА МИ ПЛАЩАТЕ ВРЕДНИ ТА ДА ЖИВЕЯ ТАМ.

25

до 20

преди 3 години

В кой район живееш, бе бедняк? Откога село Подуяне (въпреки че съм от Левски) е в София?! НИКОГА не е било в София. Това е СЕЛО до София! Центърът на София- там е каймакът. Всичко наоколо, където имаме кореняците ВИЛИ- Симеоново, Драгалевци, Бояна са СЕЛА до София и нищо повече. Да, живея в Симеоново доста време от годината на вилата, но това е СЕЛО, не е квартал на София. Като започнали разни шопи от покрайнините да се мислят за софицянци... Ааа...

24

Анонимен

преди 3 години

Не се заяждайте с избирателите на Слави!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Иначе това не се случваше през 12 годишното управление на тарикатите. Или тогава бяха виновни комунистите ?

22

Анонимен

преди 3 години

Тънем в кал и мръсотия: Коли през тревните площи в "Подуяне"тези същите ни избраха чалгара