144

до 174

преди 3 години

Ще се изненадаш, ама в турските семейства точно жените въртят всичко. Колкото и тоя да се пъне - няма да развали семейните традиции. Това не ти е скапаната Сирия или Ирак. Майката в семейството има последната дума.

143

Втрещен

преди 3 години

Вие наясно ли сте, че финансовата система в Турция в момента е на ръба да се плъзне по спиралата? Не четете ли какво се случва с финансовите им министри? Гърмят като пуканки през ден. В последните години единствено Меркел бе застъпник ЕС да отпускат по някой друг милиард на Турция. Ей, хора, нещата стават страшни! Не ми пука за Турцията, но си дайте сметка, че пълчища от тях имат българско гражданство и ще се сюрнат насам!

142

До 175

преди 3 години

Да бееееее? Абе ти празен ли си или да??? Това си е целенасочено каква ти ниска култура, браво на Ердоган, тая проскубана леля и това не заслужава!

141

Анонимен

преди 3 години

Защо е седнала на дивана? В този случай и двамата (Урсула и Шарл) е трябвало просто да напуснат срещата без да кажат и дума.

140

Анонимен

преди 3 години

Целия турски народ ще яде дървото защото тоя взе да се прави на голям бимбашия, много отворен стана.

139

Реджеп е корав

преди 3 години

Да те изпратят да седнеш при прислугата на дипломатичен език е равносилно да ти се изплюят в лицето.Унижението е пълно!

138

Анонимен

преди 3 години

В тоя свят жените нямат права. Комоли да се занимават с политика и да казват на мъже какво да правят.

137

Естет

преди 3 години

Това не е изненада, за ориенталците жените имат по-малко права и са по-нисши от конете, овцете и говедата.Глупави са тия българки, които се омъжват за турци, араби и всякаква друга ислямска пасмина!

136

Краси

преди 3 години

Турците се натискат към ЕС-да работят и учат,а не обратното!Те са черноработниците в ЕС!Там се очовечват.

135

Културен поляк

преди 3 години

Я какъв дебел и хубав килим, какви кресла какви дивани, ако трябва че я научиме и по турски да седи.

134

Анонимен

преди 3 години

Да започва Европа да изтегля инвестициите от Турция незабавно и на тоя акото ще му се дръпне в гърлото, не трябва да го бавят, стана доста нагъл.

133

Анонимен

преди 3 години

Направил си е кефа Ердоган но не е много умно да си спечелиш жена за враг особено ако има власт

132

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха

131

Сметалото

преди 3 години

Не, че нещо, ама юни или юли идват едни падежи по заеми. А в хазната на Турция зее една дупка от около 60 милиарда долара. Лири има много - долари няма. Пък заеми никой не иска да им дава. След като изселниците масово започват да се оглеждат за имоти обратно в България /която е последната дупка на кавала/ си правете сметката какво става в Турция.

130

Mopcku_

преди 3 години

еее виж сега ако беше Буци щеше да има ръкомахания, отдаване на почести, цалуване на ръце, крака, горещи прегръдки... снимки, фейсбук

129

ФАКТ

преди 3 години

На жената мястото е на дивана ! Браво !

128

Браво

преди 3 години

Ердоган е от малкото лидери, които си държат на своето и си имат позиция и не клякат през разни псевдо европейски лелки и чичковци. Евала. Жалко, че наще кучета без порода не са така

127

Анонимен

преди 3 години

Евалла браво на Ердоган, ако и бяха дали и една метла да измете наоколо...Проста германска ***..

126

Анонимен

преди 3 години

А, то щото на световното по футбол в Русия, като рукна оня ми ти дъжд, Путин стоя под чадъра, а на хърватската президентка никой не даде чадър.

125

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦитат "Османската империя се разпадна именно заради Германия в първата световна война"Османската империя е единственият загубил ПСВ който мина метър. Австрия, България и Германия ги наказаха безмилостно, а Турция просто отказа да изпълнява решенията от парижките предградия (Ньой, Версай, Сен-Жермен, Севър) и благодарение на финансовата и военна поддръжката от немската марионетка Ленин в крайна сметка са със сегашните си граници вместо да са завряти в Анадола, а Измир да е гръцки.