207

мастан

преди 1 месец

Вие ако си мислите че Турция някога ще влезе в ЕС.... дори и да има прекрасни преговори, много основни членки няма да се съгласят, на първо време Италия НИКОГА, ама НИКОГА няма да се съгласи.

206

Анонимен

преди 1 месец

ЕС през крив макарон!

205

Меди доганов

преди 1 месец

Под сянката на мемет да си п€д€р е привилегия благословена от алах, а да си жена грях и проклятие.!. Иш алах, поздрави за всички ми мъжки секретарки бивши, настоящи, и бъдещи, пък кой мъжа, кой жената ще види като се натряскам след малко.!.

204

А сега сериозно

преди 1 месец

Ако Урсула бе мъж, пак ли щяхте да ривете така бе? Урсула уж е за равноправие с мъжете, пък искате да бъде третирана като дама. И тя и вие сте лицемери.
Ердоган хитро им е дал урок.

203

Анонимен

преди 1 месец

Късно е - в Германия има около 7млн турци,които се нареждат на последно място по интеграция. Дадоха им право да придобиват гражданство след 8г в страната, но без двойно гражданство след навършване на 23г.

202

Исмаил

преди 1 месец

Пред Султана всеки се прекланя само Путин не сяда или се навежда.. като джудже може да *** и прав..ха.ха

201

Анонимен

преди 1 месец

Много правилно отдипломатическа гледна торка Мурксула не е равнопоставена на Ердоган.

200

Анонимен

преди 1 месец

Много яко и показа къде и е мястото на тази феминистка

199

Христо Христов

преди 1 месец

Само неграмотни и вле4уги биха видели в това спазване на протокола унижение за провалената във всяко едно начинание скум-рия урсула.

198

мишо бирочето

преди 1 месец

или както е казал поетът: "ресаният изтърбуши корумпираната уши". тази маскара дето германците яко се напънаха за да не я арестуват за корупция, лъжесвидетелстване и възпрепядстване на правосъдието мястото и не е на дивана даже а в ъгъла с лице към стените и с руцете горе държащи табелка "малка продажна германска уличница шлямпе"

197

Христо Христов

преди 1 месец

"The President of the European Council also ensures the external representation of the EU at the level of heads of state or government" - точно и ясно.
Всичко останало са болни видения на шизофреничните психопати от ЕК и марионетките им.
Браво на Ердоган!

196

Анонимен

преди 1 месец

Другият вариант бе , Шарл Мишел да бе седнал до г-жа Урсула.
и след кратък разговор между тях да напуснат срещата .

195

Ами

преди 1 месец

Това показва какви управляват ЕС в момента - няма истински мъже, нито силни личности ! Жалко за унижението на Урсула, която иначе е приятна и полезна личност, но още по-жалко е, че такава е действителността ! Аз го приемам като обида към целия ЕС !

194

Поп Грую

преди 1 месец

А франсето държа Ердоганя за резания, та не рипна да предложи столчето си на фройланата??? Пеедал ли е франсето???
Евалла, Ердогане, че не клякаш на нarлосаксите!

193

Помнещ

преди 1 месец

Имаше един анализ, че до 2022-ра Турция ще бъде върната към 70-те години на миналия век, когато можеха да отглеждат само дини. И май натам отиват нещата. Да видим първо какво ще правят с валутния си дълг. Че лирата им май удари 12 към 1 евро.

192

Али реза

преди 1 месец

Тъй е у нас, кадъните на дивана и в кухнята...

191

Анонимен

преди 1 месец

Шарл Мишел трябваше да и отстъпи мястото си. Това трябваше да е дипломатическият отговор.

190

Анонимен

преди 1 месец

Реджеб е див ислямист, по-лошото е ,че Урсула е Домакиня, , Жан има вид на бавноразвихрящ се. Дядката Борел става за портиер в казино с униформа с пискюли. С това ръководство на ЕС дори Лойко не им цепи басма, ами ги маа с 300....Голям резил...

189

Въпроско

преди 1 месец

Не разбрах кво са праили на дивана?

188

Анонимен

преди 1 месец

Дано Урсула и колегите й не са злонаметни, че даже и с помощ от ЕС, турската икономика е зле, пък ако им спрат парите...