164

Анонимен

преди 3 години

Реджеб е див ислямист, по-лошото е ,че Урсула е Домакиня, , Жан има вид на бавноразвихрящ се. Дядката Борел става за портиер в казино с униформа с пискюли. С това ръководство на ЕС дори Лойко не им цепи басма, ами ги маа с 300....Голям резил...

163

Въпроско

преди 3 години

Не разбрах кво са праили на дивана?

162

МВнР

преди 3 години

Борел върви след Урсула по протокол. Но не и в Турция!

161

к1

преди 3 години

Всяко едно действие на турците е премерено. Турция се намесва в геополитиката и по този начин показва на представителите на ЕС , къде им е мястото и това, че нивото на Турция в геополитиката е по високо. До тук я докараха управляващите ЕС.

160

до Българин

преди 3 години

Човече, успокой се! Какви ги плещиш? Как ще сме най-бедните в света, добре ли си? В ЕС сме най-бедни, даже в Европа има много по-бедни от нас. Пий един валериан, моля те!

159

Анонимен

преди 3 години

Простотия в най висша форма, турците не са такива хора, тоя има генерална повреда, нито един турчин това няма да го одобри.

158

Анонимен

преди 3 години

"Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел обикновено се считат за равни по дипломатически ранг."---Щом са с еднакви рангове, да бяха седнали на един стол? Тъкмо и правата на ЖЕНИТЕ щяха да защитят!

157

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва да издърпа всички инвестиции от тази държава и то незабавно.

156

Men

преди 3 години

До АнонименЩото е зрял човек и няма нужда да прави циркове. Просто ще препоръча на комисията да вземат решения в ущърб на Турция.

155

Анонимен

преди 3 години

Докато ЕС не премахне възможностите на Турция да му извива ръцете, нещата няма да потръгнат.

154

Анонимен

преди 3 години

Тур,чолята ще гледат ЕС през крив макарон

153

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До ВъпросДНК картата на Европа показва кой какви гени има. Може да я погледнеш.

152

Равносметка

преди 3 години

Израел не може да диша Турцията дори след като им направи на кайма командосите. САЩ им съсипаха лирата за да им покажат къде им е мястото. Франция изпрати самолетоносач до бреговете им с ясно послание. Италия замрази всякакви финансови помощи към Турция. Гърците са ясни. Кое, какво, как си мислите, че ще се развият нещата? В момента в който САЩ кажат :"Признаваме независим Кюрдистан" и Турцията е приключена. Лошо е, че имаме обща граница. Лоши неща се задават.

151

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросТи знаеш ли какво са правили българските жени с децата, които са плод на изнасилвания от турците? Понеже не знаеш, затова пишеш глу_пости. Шансът да тече във вените ти кръвта на Аспарух е доста по-голям, отколкото на някой турчин. Друг е въпросът, че турчин е било обидна дума в Османската империя и не е етнос... Изобщо дълга тема, но не пиши подобни неща, след като не си наясно с нещата. По-скоро в днешните турци тече българска кръв, заради еничари и др. отколкото обратно...

150

Де да седна

преди 3 години

На диваня ....

149

Въпрос

преди 3 години

Абе какво се разхейтихте с/у турците, доста по близко са до нас от европейците и като култура и всичко и най-вече като гени, 5 века кво си мислите, че тече у вените ви?-Кръвта на Аспарух ли???? хахаххахаха

148

Един

преди 3 години

Аз ако бях щях да и предложа стол, електрически.

147

Хаха

преди 3 години

До БравоШа клекне, не бързай. Идва това време.

146

Анонимен

преди 3 години

Това, че си голям мъж се доказва с приказки, но най-вече с действия, а не с неуважение. Трябваше да й предложи кресло, както било по подразбиране на такива срещи (не знаех между другото), а по време на разговора да й покаже какъв мъжкар е. За мен това е излишно унижение. Не че тази ме кефи, даже напротив, бих казал, че ме дразни много, но не мисля, че Ердраган е постъпил правилно. Друг е въпросът, че вероятно го прави на фона на излизането им от Истанбулската конвенция, а тя е жена... И все пак!

145

Нормално е

преди 3 години

В Турция жената не е равна на мъжа.