184

ПроСоТо

преди 3 години

голем шемет е Ердуханя!..Обаче да знаете:-Нищо случайно не прави!..но си е шемет..От секъде....раята му си го харесва,това е "шербетя" за него....Впрочем,раята му е толкова объркана ,депресирана и манипулирана /вкл. и религиозно/,че май сай отказала от секакви .."мърдащи движения"..Имаше преди време нещо като "протести",като "женски движения",..но май батериите им са се изтощили......Що се отнася до Урсула,..И ТЯ СИ Е ПОВЯРВАЛА,ЧЕ Е "фактор"...../в леглото с мъжа й може би да,но

183

Анонимен

преди 3 години

За азиатците тя е ханъма. Няма място, когато говорят мъже. Предлагам Европа да си вземе Константинопол и да го направи столица на ЕС, каквато е вече е бил през римско време.

182

Анонимен

преди 3 години

Ердоган май не се усети как сам си го натакова.Дребният и самозабравил се диктатор май така и не разбра, каква е ролята на ЕК, и че тя може да променя закони, които е предложил ЕП.Също така не разбира как заради този символичен жест почти всички партии от ЕС ще му вдигнат мерника. Изобщо този "жест", който сигурно би сработил във всяка мюсюлманска държава, е абсолютно неприемлив, когато иска услуги от ЕС.

181

Без кресло

преди 3 години

За целите на поредния социален експеримент:Ердоган за сетен път показа, че не е нито далновиден държавник, нито находчив стратег, а е просто един комплексар, който се доказва, к'ъв е мъж с подобни резили.Турция има шанс в ЕС, но първо да си намери правилния лидер, защото след Ататюрк - йок на светска и Европейска Турция.Шапка й свалям на фон дер Лайен, достойна жена е!

180

Анонимен

преди 3 години

Ами когато мюсулманин седне, жената става права. За какво и е стол!

179

Анонимен

преди 3 години

Нормално, след срещата им Ердоган неможе да седи на краката си, а Урсула неможе да седне на *** си..

178

Анонимен

преди 3 години

Нормален турчин никога няма да одобри това, ще си го начука ердоганчо.

177

Анонимен

преди 3 години

мислите ли че тая заслужава уважава.Тая довлече ЕС до нищото.

176

Анонимен

преди 3 години

ЕС през крив макарон!

175

Меди доганов

преди 3 години

Под сянката на мемет да си п?д?р е привилегия благословена от алах, а да си жена грях и проклятие.!. Иш алах, поздрави за всички ми мъжки секретарки бивши, настоящи, и бъдещи, пък кой мъжа, кой жената ще види като се натряскам след малко.!.

174

А сега сериозно

преди 3 години

Ако Урсула бе мъж, пак ли щяхте да ривете така бе? Урсула уж е за равноправие с мъжете, пък искате да бъде третирана като дама. И тя и вие сте лицемери.Ердоган хитро им е дал урок.

173

Анонимен

преди 3 години

Късно е - в Германия има около 7млн турци,които се нареждат на последно място по интеграция. Дадоха им право да придобиват гражданство след 8г в страната, но без двойно гражданство след навършване на 23г.

172

Анонимен

преди 3 години

Много правилно отдипломатическа гледна торка Мурксула не е равнопоставена на Ердоган.

171

Анонимен

преди 3 години

Много яко и показа къде и е мястото на тази феминистка

170

мишо бирочето

преди 3 години

или както е казал поетът: "ресаният изтърбуши корумпираната уши". тази маскара дето германците яко се напънаха за да не я арестуват за корупция, лъжесвидетелстване и възпрепядстване на правосъдието мястото и не е на дивана даже а в ъгъла с лице към стените и с руцете горе държащи табелка "малка продажна германска уличница шлямпе"

169

Анонимен

преди 3 години

Другият вариант бе , Шарл Мишел да бе седнал до г-жа Урсула. и след кратък разговор между тях да напуснат срещата .

168

Ами

преди 3 години

Това показва какви управляват ЕС в момента - няма истински мъже, нито силни личности ! Жалко за унижението на Урсула, която иначе е приятна и полезна личност, но още по-жалко е, че такава е действителността ! Аз го приемам като обида към целия ЕС !

167

Помнещ

преди 3 години

Имаше един анализ, че до 2022-ра Турция ще бъде върната към 70-те години на миналия век, когато можеха да отглеждат само дини. И май натам отиват нещата. Да видим първо какво ще правят с валутния си дълг. Че лирата им май удари 12 към 1 евро.

166

Али реза

преди 3 години

Тъй е у нас, кадъните на дивана и в кухнята...

165

Анонимен

преди 3 години

Шарл Мишел трябваше да и отстъпи мястото си. Това трябваше да е дипломатическият отговор.