204

Анонимен

преди 3 години

Общо взето, Положението е следното:Дистанция, Дезинфекция и Да й Е6ба Майката на Урсула

203

Анонимен

преди 3 години

ЕРДОГАН ДА КАЖЕ КОЛКО ПАРИ ИЗХАРЧИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В ТУРЦИЯ ЗА ПАРТИЯТА НА ДПС В БГ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ!РАЗБРАХМЕ,ЧЕ БУКВАЛНО НЯМАЛО КОНТРОЛ НАД ТОВА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ!И ЗА КОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ ГО ПРАВИ!ЗАЩО ПРАВИ ТОВА-ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС,ИЛИ"БГ Е ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ"ОТ 14-ти ВЕК?НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ,НА БГ-ТЕРИТОРИЯ-ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ДА ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ В КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ ВРАГОВЕ НА БГ ХРИСТИЯНИТЕ!ИЗПОЛЗВАТ И БЪРЗО МНОЖАЩИТЕ СЕ РОМИ! ПОСЛЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НА СЕВЕР В ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА!

202

Анонимен

преди 3 години

'' Случайно ли? Ердоган прие Урсула фон дер Лайен без да ѝ предложи кресло ''..............................Ами НЕ ... не е случайно ... нека евробюрократите се събудят за малко от сладкия, спокоен сън в който са потънали и погледнат реалността в очите защото реалността не е красива и те си нямат ПОНЯТИЕ какво се случва на практика

201

Анонимен

преди 3 години

Casting couch е искал да прави Доганя

200

Анонимен

преди 3 години

Това само показва, че Ердоган е един азиатски пр-остак.

199

Standoff

преди 3 години

Унижавайки Урсула фон Лайден, Ердоган унижава всеки гражданин на ЕС. Тя трябваше да се завърти кръгом и да си тръгне. Тоя *** Мишел пък трябваше да скочи и и отстъпи място. Безгръбначното поведение на Борел в Москва пък поощри наглостта на Лавров и Путин. Всичко това са сигнали към диктаторите и простаците в международната политика, че може да се гаврят с ЕС. То е и отношение на лидерите на ЕС към опазване честта и достойнството на гражданите на ЕС които са ги избрали.

198

Демократ

преди 3 години

Ердоган е голям лидер - вероятно гюленистите са имали и подкрепата на - германия за неуспешният опит за преврат и службите са уведомили - ердо та затова е забравил да предложи столНавремето преврата срещу - жан виденов пак започна от там и доиде техния човек - костов дето расипа бьлгария

197

анонимен

преди 3 години

...ЗА ДА МУ СТОИ ДИВАН ЧАПРАЗ !

196

Анонимен

преди 3 години

'6а си резила ... ЕС ???Закривай тая *** ...

195

Анонимен

преди 3 години

*и* с ударение се оказа цифри и букви

194

Спазил е

преди 3 години

Спазил е личната ѝ неприкосновенност.

193

Ха-ха

преди 3 години

Още ли има евроид*иоти,дето смятат,че мястото на Турция е в ЕС?

192

Barba Ganios

преди 3 години

...Erdogan im pokaza ,kak triabva da se otnasiat s tiah i kavo otnoshenie zaslujavat !!!

191

Анонимен

преди 3 години

Мецанка да не се сърди, цело канапе и отстъпиха. Можеше да се излегне и да се разчепи палаво.

190

Анонимен

преди 3 години

Това нищо не е !Който е виждал снимки и видеа на срещата на Тръмп със сръбският президент Вучич ще види какво е унижение.Вучич седнал на обикновенно столенце на метър пред огромно бюро с огромено кресло ,а на него се разположил Тръмп!

189

Немска спружна мнджа

преди 3 години

Каква Турция бе държави като Унгария искат да бягат за какво и е на Турция ЕС тази пробита организация на командно дишане.

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 237ЕС няма да направи абсолютно нищо - все едно, че не се е случилоще си трае, щото е леворезбован и го е страх Ердоган да не пусне мигрантите към европата

187

Анонимен

преди 3 години

Ердоган с нищо не е обидил г-жа фон дер Лайен,просто в Турция на жената й отредено друго място!Този който е за критика това е Шарл Мишел който можеше да отстъпи мястото си на г-жа Урсула фон дер Лайен.А,уж Шарл Мишел е поддръжник на Истанбулската конвенцияжза правата на жените!

186

Койчо

преди 3 години

Хубавото е че не я накарал да му измие краката в легена

185

БПФ

преди 3 години

От една страна - това е сексизъм, ама от друга - тя урсулата друго не заслужава. Ако в ЕС имаше закони, сега щеше да е в затвора, а не на гости при еър доган.