188

Ей комуняги,

преди 1 месец

Няма да пипате Нинова. Поне докато БСП падне под 4 процента.

187

ГЕРБ са гад.ини

преди 1 месец

До Бсп са гадове: Не се напъвай. Времето на бат'ти Бойко изтече. Министерският съвет вече само отвън ще го гледа.

186

Анонимен

преди 1 месец

До Курнелия-съмнителнаБойков троле, последна заплата ще вземеш тоя месец от тролския ти гербест шеф Цв Паунов. , айде към джобс бг

185

Анонимен

преди 1 месец

Братя българи, всички медии се държат от мутроолигархията, вие им повярвахте и сега ще гледате мутро-чалгарско правителство.

184

Анонимен

преди 1 месец

БСП което предлагат като политическа програма, е да има нормална държава. С широко представена средна класа и с ограничаване на бедността. ДБ предлага да няма данъци. Другите да има плосък данък. Е, как тия, които не плащат справедливи заплати не плащат и данъци, как ще живее народа?!?!

183

САМО БСП Е ЗА БЪЛГАР

преди 1 месец

Произходът на партиите на Слави и Диктатора е еднакъв от една пропаганда, лъжи, хвалби, от години наред изтъкване по една телевизия - БОСФОР ДПС ТЕЛЕВИЗИЯ, И ДВАМАТА БЯГАТ ОТ ДЕБАТИ, ЗАЩОТО ТАМ СЕ ВИЖДА КОЛКО СА ПРОООСТИИИИ...

182

Анонимен

преди 1 месец

ОТКАКТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА ЛИДЕР НА БСП И ВЗЕ КУРС ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ, ОТТОГАВА СОЦИОЛОЗИ, ПОЛИТОЛОЗИ, ТРОЛОВЕ, САЙТОВЕ ПОД КОМАНДАТА НА ГЕРБ И ШОУТО НА СЛАВИ ПОД КОМАНДАТА НА ГЕРБ Я АТАКУВА НЕСПИРНО. ЛИШИХА БСП ОТ МЕДИЙНО ВРЕМЕ В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, ЗА ДА СЕ НАМИРИ КЛОУНСКА ПАТЕРИЦА НА ДИКТАТОРА. НАРОДЕ, ПАК ВИ ИЗЛЪГАХА И ЩЕ ТЪРСИТЕ НЕЩО ПАК В ПРАЗНИТЕ СИ ХЛАДИЛНИЦИ, АМА ЗАБРАВИХТЕ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА БСП И ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИКВИ... ПРАЗНОГЛАВИ И ПЛЕШИВЯСАЛИ...

181

Цветелина

преди 1 месец

До Кое е ляво и кое не?Социализъмът е когато пролетариатът с високи заплати плащат повече данъци. Колкото повече данъци плащат, толкова е по-социализъм! В. И. Ленин.БСП са социал-демократи. Напълно съм съгласна, че по-добре те да ни управляват, отколкото Бойко или Слави, но социалдемокрацията не е социализъм. Да вземат да национализират енергоснабдяването, обществения транспорт, селското стопанство? България гладува от 1991 насам, защото нямаме земеделие, а се храним с евтини *** внос.

180

До тролската дружина

преди 1 месец

До Да допълня...: Не се презорвай? Колко поста за днес по опорката?

179

и те така

преди 1 месец

най добре е да закрият партията .

178

Кое е ляво и кое не?

преди 1 месец

До Цветелина: Пак нищо не си разбрала. Това, че не само социалистическите партии предлагат високи пенсии и здравни осигуровки не ги прави по-малко социална мярка. Да, правят го и центристки, но го правят защото е получено чрез натиск от профсъюзи и леви отганизации. Това за центристките партии е зорнан социализъм, принудени са. Но у нас кой предлага актуализация на пенсиите и прогресивен данък за най-високите доходи? БСП. И в нея (според твоите спекулации) нищо социалистическо не останало?

177

Така ли се съчинява?

преди 1 месец

"Червените в цялата страна са започнали консултации и совалки за свалянето и от поста".Кой и с кого е започнал консултации Камелия? Откъде го извади това? Къде ги видя тези консултации. Георги Гергов и Михаил Миков правят совалки?

176

Цветелина

преди 1 месец

До Кое е ляво и кое не?Прогресивният данък и високите пенсии ги предлагат абсолютно всички центристки партии в Европа, а дори и десните. Бойко е фашист с маска на неолиберал. Волен Сидеров е по-ляв от Бойко.Противно на схващанията на българина, социализмът не е капитализъм с високи пенсии и здравни осигуровки.

175

Анонимен

преди 1 месец

Камелия отново в у-ще да учи математика ,или е поръчкова статия ?

174

Кое е ляво и кое не?

преди 1 месец

До Цветелина: Хал хабер нямаш кое е социалистическо и кое не. Преизчисляването на пенсиите социална мярка ли е? Имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. Прогресивният данък за хората със заплати над 5000 лева ляво ли е или дясно?БСП отдавна ги предлага. А бат'ти Бойко за три мандата не направи нито едното нито другото

173

Анонимен

преди 1 месец

Ааа не! Да не излиза! Да не я гонят... поне докато не паднат под 4 % ;-)

172

Цветелина

преди 1 месец

Нищо социалистическо не остана в БСП. Изоставиха пролетариата, превърнаха се в радикални центристи като Labour, и затова вече никой не гласува за тях. Трябва им една много сериозна чистка от либералите, само тогава ще има БСП.

171

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Курнелия-съмнителна: Пак ли извади копи/пейста? Ако имаше нещо за разследване в това, Бойко и гербаджиите да са задействали отдавна прокуратурата. Нямаше да оставят такива като теб да го постват по 100 пъти на ден, та дано и'злъжат някого.

170

Курнелия-съмнителна

преди 1 месец

През 1999г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега Курнелия по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

169

Анонимен

преди 1 месец

Довождане. Айде бегай в гората при другите партизани.