23

Жоро

преди 3 години

Съмнявам се е че е без причина.Понеже така му е хрумвало.

22

Моко

преди 3 години

Пълен кучкарник на фона на цялата мизерия в тая България.Деца и кучета това се прави само в България !!!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Както е казал 20, зависи дали ще носиш пистолета ежедневно или не. Зависи и от други работи, например как се чувстваш, като стреляш с всеки от тях. На някои хора определени марки и модели пистолети просто им "лягат" в ръката и правят доста по-добри групи при стрелба в сравнение с други, популярни марки. Зига е доста обемен - не е за всекидневно носене. Относно Глока, като цяло става, но е предразположен да прави комин (вид засечка), а и ме дразни как му провисва пълнителя.

20

Banderas

преди 3 години

Май животинчето е пострадало заради стопанина си!

19

Американ

преди 3 години

В бглрстан ченгетата не си вършат работата, оставят хората да се саморазправят с вандалите и после ги изкарват виновни за самоправство.

18

SS

преди 3 години

И това сега е новина ? Че някой застрелял едно куче? Голяма работа.Пък като чета и големи познавачи на оръжията има ?

17

ББ

преди 3 години

по Конституция частната собственост е неприкосновена...е ама от 10 г. ти и кучето ти ми газите цветните лехи,бутате огради,безстопанствени животни мъчени от пишман-животновъди за субсидии газят нечии животи...е а пробвайте в САЩ,Англия...или която и да е законова да си разпасваш пояса...само ,че е трябвало да застреля собственика а не кучето...у нас всеки член на герб или управляваща може да ти се изхожда на ...където си иска...евала...аз също ще стрелям защото никои няма да защити правата ми!

16

Анонимен

преди 3 години

"Колебая се между Glock 19 и Zig-Sauer P 2022."Колебай се. Вместо това *** да постреляш, поноси няколко часа в кобур. Да видиш че нито единия няма да ти хареса. Е, ако го вземаш да си го държиш в касата - окей. Ако ще го носиш постоянно, ще видиш че има други решения освен тези двата. Не залитай по външен вид като мен - и аз мъкнах един P99, докато не ми увря главата.

15

Анонимен

преди 3 години

'горд собственик на разрешително'смятай, някои хора трябва да се молят на чиновници за да им разрешат да имат оръжие.как е усещането да си загyбеняк?

14

Анонимен

преди 3 години

пушка успоредка, калибър 12-ХАХАХАХААААААААААААА

13

Анонимен

преди 3 години

Добре че преминах през цялата бюрокрация и вече съм горд собственик на разрешително за късо нарезно огнестрелно оръжие.Сега се чудя какъв пистолет да си купя.Колебая се между Glock 19 и Zig-Sauer P 2022.Дайвайте съвети, кой е по-добър и двата са на почти еднаква цена.

12

Анонимен

преди 3 години

В статията не става ясно за какво го е застрелял , заради кучешкия лай или заради някакъв си техен проблем.

11

Анонимен

преди 3 години

К'ва е тая пушка "успоредка" бе, уруспии. На успоредка бръмчат гимнастиците, гладкоцевните ловни пушки биват двуцевки или надцевки в зависимост от разположението на цевите.

10

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 6Така е. И са ще помагаме на на колегата политик, с десетина депутати

9

Анонимен

преди 3 години

Между горубляне и младост в нивата има незаконна автоморга. Татуираното тарикатче дето мърля нещо там, е пуснало едно агресивно и нападателно доберманче. Все си мисля че е въпрос на време, да попадне в медиите.

8

Анонимен

преди 3 години

Хората искат нормалност, спокойствие. Кучето не е виновно, много ясно, но и мъжът, който го е прострелял не е напълно виновен. Надали го е прострелял, защото е било тихо и сладко кученце. Доказано е, че шумът е един от най-големите дразнители и не за първи път причина за убийство. Всичко си има граници, особено като няма регулатори. Такива кучкарници като в България няма в ЕС.

7

Анонимен

преди 3 години

Мутрите се развихриха като през 90тте години.

6

Анонимен

преди 3 години

Стрелба с далекобойно оръжие в населено място .Ако беше с пистолет по леко щеше на мине, можеше и да се изкара злополука, при добри адвокати.А сега му трябва добър съдия които приема под масата.

5

Анонимен

преди 3 години

България е пълна с психопати. Показаха го резултатите от изборите преди дни.

4

Анонимен

преди 3 години

Естествен подбор.