12

ДА

преди 3 години

Не само в Гърция!Във Виена раздават по 5 теста на здравно осигурен!Тук ,с плащане!

11

Анонимен

преди 3 години

А у нас - 100.00 лв. теста. Затова никой не ходи да се тества по желание. Понеже мародерите продават пар цалче за по 20 стотинки на по 5.00 лв. и тест за 10.00 лв. на по 100.00 лв. Ама нали прокуратурата са техни хора - няма кой да им търси отговорност.

10

Койчо

преди 3 години

Поставилите ми минус-бъдете така любезни да ни осведомите с кВо от написаното НЕ сте съгласни. Или сте от платените ***...

9

Анонимен

преди 3 години

На нас българите не ни е нужен безплатен ковид тест, но една ракия ако раздават безплатно няма да откажем.

8

Анонимен

преди 3 години

До славянинГърците са се уплашили за живата си ходят с маски на открито дори,и затова фашизма там цъфти,и връзва.

7

Анонимен

преди 3 години

Когото не успеят да разболеят с ваксите - ще намерят вариант да го разболеят с тестове. Спасение няма, планът е задвижен.

6

Анонимен

преди 3 години

Не се споменава какъв е този ковид тест,защото определено пи си ара не открива вируси,и е фалшиво положителен.

5

Койчо

преди 3 години

Така се почва, оФФце... Първо в Израел-ако не си вакснат..., тест на всеки 2 дни... За да ти ДАДАТ да ходиш на работа. От миналата седмица в GB задълж 2 теста на седмица за всеки ученик и ЦЯЛОТО му семейство, за да ти ДАДАТ да ходиш на училище... СЕГА у съседите. Всеки да си зададе ? - КОГА у НАС. Залагам.-при старта на учебната година.Тогава и на РАБОТА няма да ви пуснат без тест на вдеки 2 дни. Бонус въпрос-MARGELLONS в теста по КОЯ EU директива ще са сертифицирани?Попрочетете за тях.

4

бонго

преди 3 години

На тестовете от аптеките изобщо не може да се вярва. В голямата си част са неверни. Пък и не знам кой зорлем ще си прави тестове за да стои в карантина. То и у нас тестовете са по каса, но дори и хора със симптоми не си ги правят, за да не стоят затворени. Чакат да се усложнят и тогава се тестват.

3

ЦК на БКП

преди 3 години

В България при Бибитко няма безплатен обяд.Чекмеджан прибира от всеки и от всичко.

2

АнонимеН

преди 3 години

ТЕСТА СРЕЩУ КОВИД ТРЯБВАШЕ ДА Е БЕЗПЛАТЕН!!!ТАКА ВСИЧКИ КОИТО ЗНАЯТ, ЧЕ СА БОЛНИ ЩЯХА ДА СЕ ИЗОЛИРАТ!!!ДА ИМА МНОГО ПО-ДОБЪР КОНТРОЛ НАД БОЛЕСТТА!!ДА ИМА БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ ЗА АНТИТЕЛ!!ХОРАТА ДА СА МНОГО ПО-СПОКОЙНИ И МНОГО ПО-ЩАСТЛИВИ!!!-----------НО БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е ОТ НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ЕВТИНАТА ВАКСИНА И НИКАКВИ БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ ! ПАРИТЕ ОТ ЕС СИ БИЛИ ЗА НЕГО И ТОЧКА!ЧЕКМЕДЖЕ ПАША

1

Димов

преди 3 години

Нещо за гърците?!? Някой да каже?!?Една от причините за изборите резултати тук е и тази!