1171

Анализатор

преди 3 години

Кратуня пак си постла хубаво.Чалгара Слави ша му клекни и ще му засмуче мощно гербаджийската тръба.Пари и власт,власт и пари!!!

1170

Истукан

преди 3 години

До АнонименЩе видим дали никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Може и да искат да се коалират с ГЕРБ, колкото и да ви е неприятно. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи. Не съм много сигурен, че ще изолират ГЕРБ, макар че си го заслужават.

1169

Анонимен

преди 3 години

Който и да е трябва новия управленц да започне да гони работодателите, за малко да спрат да трупат за себе си и да вдигат яко заплатите. Всеки лев отгоре се връща обратно в икономиката и заминава при останалите бизнеси. Докато стискате за G класата на синчето няма да има икономика.

1168

Професор

преди 3 години

Изтървем ли Бойко, изтърваме България. Нека всички партии да се обединят в името на народа и да подкрепят Борисов 4!

1167

Анонимен

преди 3 години

Може ли човек с разсъдъка си да изръси подобна простотия. Как така ще раздава депутати, Те да не са картофи в чувал... Боже, ако наистна се извърши истинска проверка на държавната администрация, какви ли чудеса ще излязат

1166

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте бе платените, мача не е свършил още, сега ви гледаме популисткия сеир, щом не искате да сте част от решението, значи сте част от проблема.

1165

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканНяма да стане, с ГЕРБ никой не иска да се коалира!

1164

Тато

преди 3 години

До 1276За какво са партиите, щом началника няма да се слуша. Трепете директно, това демокрацията я взимаме за свободия.

1163

Анонимен

преди 3 години

хей бойко , елементарен си ...България може без тебе , ама ти тикво не можеш бе България , и пашата не може бе България хей тикво

1162

Джедай Мастър

преди 3 години

Искам да попитам герберугите, какво стана с Борисов 4? Или Слави и Курнелла ви фалшифицираха изборите?

1161

Истукан

преди 3 години

Каквото сте си надробили, такова ще сърбате. Очертава се правителство с ГЕРБ и Слави.

1160

Анонимен

преди 3 години

готов съм да похарча 500 милиона зада се ти гледам мутрата

1159

Анонимен

преди 3 години

"имам 10 дежурни депутати,"..... нямам думи от това, да си раздаваш депутатите като тикви и преди това да си ги претеглил.

1158

Радослав

преди 3 години

До Ками,За съжаление, Не подкрепям никои, го направиха напълно безполезно. Ако беше направено както трябва, а именно да се брой като политическа партия щяхме да оставим половината парламент празен. Но не се тревожи, бойко нито ще го търсим, нито ще ни трябва. Но в момента най добрия вариант са нови избори. В този си вид, парламента няма как да работи. Тъкмо ще имате шанса да се опитате да водите нормална предизборна кампания и да съберете повече от 12% (но спрямо миналите избори сте надолу)!

1157

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБорисов унищожи десетки хиляди, а може би и стотици хиляди човешки съдби. Сега много хора с голяма радост се радват да го гледат как се сгромолясва.....Не само той,а и ЦЦ, но преблема е,че се опитват да ни пробутат много по-нагла мутра като Слави чалгаря. Да се разберат БСП,ДПС,ДБ,Татяна Дончева,ако не им достигат гласове да вземат и от ГЕРБ,но да не ни пробутват Слави,който е много по-вреден и от Бойко и по-опасен за България!

1156

Оня

преди 3 години

До 1244Понеже говориш за достойни мъж срещу когото били ниските прослойки ще ти кажа, че наблюдател на изборите в ромската махала ми разказа, че тарторите водели ромите по списъци и те гласували за Герб и Дпс. Някои гласували и по два пъти. Като пуснал сигнал, дошли от полицията и го увещавали да се махне да не стане търкал с ромите. Това е истината за 5-та победа, а който иска да си гледа "Магнолия ТВ"

1155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлави и Мая развяваха черните знамена на Ислямска държава неведнъж, Слави не го искаме,този алчен комплексар!

1154

Анонимен

преди 3 години

Борисов унищожи десетки хиляди, а може би и стотици хиляди човешки съдби. Сега много хора с голяма радост се радват да го гледат как се сгромолясва.

1153

Fallschirmspringer

преди 3 години

Ето,има Борисов победа.Ами да направи едно коментарче с характерният гъгниво-троснат глас с провонциален диалект на тема,която винаги започва с "АЗ" дадох ,аз направих,аз,аз и т.н.Нека състави правителство,нека управлява,нека слуша "какво ще кажат началниците".Красиво

1152

Анонимен

преди 3 години

Вчера Иво Мирчев се радва,че били изгонили мутрата от 90 те,но за мутри певеца нещо не смеят гък да кажат.