1191

Радослав

преди 3 години

Да попитам гласувалите за герб, ако славчо приеме 10-те депутата които бойко иска да му продаде, то тогава водим ли ви и вас, че сте гласували за чалгаря? Защото щом хората които сте избрали бойко ги размени, не разменя ли и вас? Ако бях гласувал за герб щех да съм погнусен, че избранника ми ще пристане на "чалгаря"! Плюете, че тия които гласували за славчо били еди какви си, но да не се окаже накрая, че и вие сте едни от гласувалите за него! По избирателни секции или по % ще ви прехвърлим?

1190

Той

преди 3 години

И имунитете е с пари така или иначе ми беше противна от началото до края

1189

Прадедото

преди 3 години

На йогата подалече

1188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1308"Много малко българи се интересуват от словесните *** на Борисов. Неговото време изтече, но само той още не го е разбрал!"Бойко няма алтернатива: Чалгаджии и мутрафони не са алтернатива на управленския му капацитет.

1187

Анонимен

преди 3 години

До Джедай МастърАбсолютно неадекватни са коментарите ти, но скоро пак ще се завърнете там, където си бяхте.:)

1186

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAСлави е по-голямо зло и от Бойко и ГЕРБ.Ако имам глас,ще съставя правителство между БСП,ДПС,Татяна Дончева,ДБ,Мая

1185

Анонимен

преди 3 години

Радева и Нинов чакат да правят служебно правителство.И двамата нямат топки, но единия има *** в името.

1184

Джедай Мастър

преди 3 години

Баце след 15 и повече години в политиката така и не разбра как функционира държавата. Той явно си представя депутатите като футболен отбор. Дава под наем 10 на Слави, а с останалите 60 продължава да играе в другия отбор и да гласува срещу 10-те. Абсолютно неадекватен е след погрома.

1183

Анонимен

преди 3 години

А Слави предлага Ренета Инджова или Кунева за премиер,ако е предателката Кунева, електората ще му спадне веднага и моментално,хахахаааааа!

1182

Анонимен

преди 3 години

Много малко българи се интересуват от словесните *** на Борисов. Неговото време изтече, но само той още не го е разбрал!

1181

SHEFA

преди 3 години

АЗ СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА И ГЛАСУВАХ ЗА СЛАВИ-ЗАЩО?-ЗАЩОТО 20 Г ВОДЕШЕ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И МУ ПОВЯРВАХ-И ВСЕ ОЩЕ МУ ВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО.-СЛАВИИИИ-!!!!!1-МРЗ!2-ПЕНСИИ!3-ДОСТОЙНО ЕВРОПЕЙСКО ЗАПЛАЩАНЕ!

1180

Анонимен

преди 3 години

Страх ги тресе гербавите. Усещат какво ги чака за цялата им разсипия и разруха. И дявола ще подкрепят за да спасят кожите си.

1179

Анонимен

преди 3 години

До НедоразбралАбе те напълниха гробищата с умрели и болниците,той за цигари ми говори!ГРОБ причиниха много злини на населението и на партиите и затова сега ББ се опитва да си спаси кожата,а и за да не загубят герберите откраднатото!

1178

Анонимен

преди 3 години

ДПС и БСП ще управляват. А Баце се опитва да подкупи ДБ, за да му се размине и даже предлага Т. Дончев за премиер,който е близък до Прокопиев.

1177

Недоразбрал

преди 3 години

Не вярвах,че крадците на ДДС,тоест избирателите на Славуца и на останалите борци с мутри вън мутри вътре са толкова забавни и изобретателни *** оплювачи и окривители на човешките възприятия??!!Един написал,Борисов,не са радвай,щот си спечелил само 5%та от гласовете на българите?!Тогаз Славуцата,трябва да са самоубий ли с 2,5%?Друг борец написал,че ГЕРБ му отнели доходния бизнес?!Само питам,какъв беше той?Кражба на ДДС,трафик на фалшиви цигари ,фалшив алкохол ?!Браво на ГЕРБ тогаз

1176

Анонимен

преди 3 години

До УЧИТЕЛИТЕ МАСОВОТо ако беше много хубаво и добре платено, нямаше да се търсят учители и старите учители да не могат да се пенсионират,защото няма достатъчно учители!Учителската професия никак не е лесна.

1175

Анонимен

преди 3 години

Всеки,който иска нови избори, не мисли за доброто на нацията. Избрали сме ви за разрешаване на проблемите и кризата,а не да си чешите Егото. На който милионите за още едни скорошни избори не му се свидят,значи не става за държавник.

1174

Анонимен

преди 3 години

Държа ъчиндолеца да стане премиер ! Никой друг !Само това заслужава резервата Чалгария.

1173

Анонимен

преди 3 години

Тоя наистина ако падне от височината на егото си на нивото на интелекта си,просто се е размазал

1172

Анонимен

преди 3 години

'' Борисов: Длъжни сме да предложим ... ''....................Тази махленска, нехарактерна за сериозен политик озлобеност на Мая и SpongeBob към Бойко ще им изиграе лоша шега, защото Бойко може да е всякакъв, но получи най-много гласове.Слави се държи по-умно в това отношение.