1211

Славчо

преди 3 години

не е евреин пазете го.

1210

интересно

преди 3 години

Слафчо скоро може да стане доста по богат, а байх0я да 0правлява вечно!!!!

1209

Анонимен

преди 3 години

До Радев. Ти си!!!Народа избра Радев още не го познаваше.2016г.От едната страна Радев: Харизматичен Воене. Ново лице в политиката. Независим кандидат - БСП не беше официално зад него От другата странаЦецка Цачева: Проста лелка, без каквато и да е харизма, че и нагла. Водеше в проучванията и постоянно се дършеше като: "Бойко ме назначи да съм президент"Последното подразни много хора.Както и да еРадев дойде с измама. Късно се разбра че не е независим кандиат.

1208

Троянски

преди 3 години

коне с маска на устата. Вкарваме ги вътре и пак ще духате супата.

1207

Радев. Ти си!!!

преди 3 години

Радев, спомняш ли си колко пъти МАФИЯ искаха да те катурнат?Народа избра теб и ти сега имаш тежката мисия да вкараш в ЗАТВОРА:- ДОГАН- Пеевски- Бойко Борисов- ГЕШЕВ- Ония другия преди ГЕШЕВ- ГОРАНОВ- Цветан Цветанов- Иван КостовВикай генералите и превземай СИК, *** МАФИИ. Без прошка и разстрел. Бързи присъди и отнемане на офшорките им!!!После почвай родата им и приятелите до 10то коляна. Майка Ви да *** *** *** КРАДЛИВА. ***!!!

1206

Анонимен

преди 3 години

*** то в тия избори само мутри бе, хабиби!

1205

гламави

преди 3 години

Здрасти господа и дами,Много е просто...заляза времето на мафиотския преход. Слави + ДБ + Манолова с патерица от пробитото чадо (БСП) ще изкарат бакиите на предишното правителство. Пееф, Доган, Тиквоний и много други ще изгорят и ще се фоксираме!

1204

Анонимен

преди 3 години

До 1328Не могат. БСП + ДПС + Манолова не стигат. Дори и ДБ да прибавим, пак ще са без мнозинство в парламента.На комунистите такава широка коалиция не им трябва. Тях не им се управлява държавата. БСП да направят служебно правителство и да увършеят за 6 месеца каквото могат. После някой друг да им оправя бакиите.

1203

Анонимен

преди 3 години

*** разбира се, че си длъжен.......имаш 50млрд. причини за това! Кеуеш, марш обратно в на оная таковата.....

1202

Радослав

преди 3 години

До 1322Рубашката лъсна при гласувалите за герб. Вожда ви кога ще каже колко рубли струвате? Ти за нормален избирател ли се имаш? И защо да троля след като вожда ви го каза - продавам 120 000 гласоподавателя на славунчо. Ти да не би да си в тия 120 000 и да те е яд сега, че уж гласува за вожда, а се оказа, че гласува за славунчо. Колко стотинки струваш ти? Или вожда още не е казал?

1201

Анонимен

преди 3 години

До ЩщщТо другият път като има избори Бойко ще ви бие с 30%.

1200

Анонимен

преди 3 години

Протестърите, които врякаха срещу Борисов не умеят да работят нищо, затова като им се даде властта и веднага се изпокриха.То само с хвърляне на яйца не става.

1199

Анонимен

преди 3 години

Помните ли един Яне Янев, дето щеше да вкарва Бойко в затвора, къде се изгуби това момче.Днес си направих труда до прочета програмата на учиндолеца, щял да намали данъците..Абе може ли да сте толкова елементарни, колко трябва да ви се изредят да ви лъжат...

1198

Анонимен

преди 3 години

И Бойко е седял на това диванче, пък не се оплаква. Даже се хвали. Тая Урсула много особена излезе.

1197

Анонимен

преди 3 години

Защо не си признаете че сте на хранилката на ГЕРБ? Жалка е тази комбинация - IT - специалист и пожарникар. Отвратително е.

1196

Анонимен

преди 3 години

До РадославРадославчо, докато обясняваше, че няма за кой да гласуваш, щото нямало едикакви си все още можеше да се предполага, че може и да имаш някаква свястна позиция. Откакто взе открито да тролиш нормални избиратели ти лъсна рубашката.

1195

Щщщ

преди 3 години

Ако не беше Слави, герб побеждаваше с 20%!

1194

Анонимен

преди 3 години

Повече от сто и тридесет изтрити коментара. Свобода на словото ли?

1193

Радослав

преди 3 години

Като видим кои са 10-те и в зависимост от коя листа са и ще прехвърлим гласувалите за тази листа към славчо или направо смятаме колко % от гласувалите за герб са равни на 10 депутата и толкова прехвърляме? Как точно да ви смятаме ако стане сделката между бойко и славчо? А бойко ще каже ли поне колко струва 1 депутат, че да знаем на колко е оценил гласът на 11967 души гласували за герб? да знаем поне колко струва всеки гласоподавател на герб според вожда им?

1192

ъ

преди 3 години

Кой какво ще прави вече не е твоя работа !