256

струва ми се

преди 1 месец

че вървим към кабинет"Беров",младите едва ли знаят какво е,но ние помним,само едно не разбирам,защо тоя народ не се учи от гршките си,не харесваше Костов,избра царя,не го хареса,избра тройната коалиция и нея не хареса,избра Бойко,пак не му се угоди,сега иска чалгаря,единствения общ знаменател е,че всеки път е по-зле,не знам

255

Анонимен

преди 1 месец

Много голям процент *** народ...

254

Менто

преди 1 месец

Може, как да не може!!! Не било в тикви те, ами в кратуни те .!.

253

СТИГА....

преди 1 месец

СТИГА СТЕ ГО ВЪЗХВАЛЯВАЛИ СЛАВИ ОТ ТРЪН НА ГЛОГ ТОЙ НЕ Е ПО УМЕН ОТ БОРИСОВ ДОСТА НАШИ ПОЗНАТИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ КАЗВАТ ЧЕ СА СГРЕШИЛИ АКО Е УМЕН ЩЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С НИНОВА ЗАЩОТО ТЯ Е НАЙ ЗАПОЗНАТА С ВСИЧКО И В ДПС ИМА МНОГО УМНИ СТИГА СА СТРАНИЛИ И ОТ ТЯХ А МАНОЛОВА ДОСТА ПРЕИГРАВА ГОВОРЯТ КАТО ПО МИТИНГИТЕ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ МИТИНГА/ПРОТЕСТ И ПАРЛАМЕНТ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ТОВА КОЕТО НИНОВА И БСП ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГОВОРИХА СЛАВИ И МАНОЛОВА СЕГА СЕ МЪЧАТ ДА СИ ГО ПРЕПИШАТ

252

Анонимен

преди 1 месец

От всички ,най -прецакан е Слави.Ако не състави правителство ,ще излезе ,че е един голям балон.Ако пък състави ,няма да може да управлява ,защо първо ,не знае как ,а и останалите чакали като мокрите гащи и галевица ,това и чакат.

251

Анонимен

преди 1 месец

ДЕДУ СЛАФ- РЕЗИДЕНТ/ПРЕЗИДЕНТ, ВАНКЪТА МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА,ЧЕРЕПЪ- МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ,НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- РУМЕН ГЕЧЕВ- И ГЛЕЙ ТУГАЗ КЪВ ЖИВОТ!

250

дедо Ви

преди 1 месец

Нужно ни е служебно правителство съставено от опитни експерти прагматици! Да удържат кризата в рамките на година до две. След това избори!

249

от село

преди 1 месец

Както е тръгнало и Кюстендилската слива може да е първа,объркан и безпаметен народ сме.

248

Вирус

преди 1 месец

Вярно е. Селяните не са образовани, но са хитри и подмолни. Винаги играят курваген.

247

Смях

преди 1 месец

Г-н Трифонов ще стане първа политическа сила, когато тръгне с по два пистолета в ръка. Освен това, ще трябва и да стреля с тях, но само по лошите хора. Обикновените българи са добри и не гласуваха за никого.

246

Щерю

преди 1 месец

Бойко - от село. Слави - от село. Корнелия - от село. Доган - от село. Селска чест в НС! И аз - Щерю съм от село. Селяните сме №1...

245

Зозо

преди 1 месец

Хахахаааааа, тука червените другари си фантазират, че те са спечелили изборите и тръгнаха да управляват :)))))))))))))))))))))))))))
Слави с 50 депутати, БСП с 43 депутати?!? Айде управлявайте де! :)))))))))))))))))))))))))

244

Курнелия-съмнителна

преди 1 месец

През 1999г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя „успешно“ приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега Курнелия по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

243

Анонимен

преди 1 месец

славчу чакаме си обещанията? от кога дигате заплатите от 1 май си чакаме новите фишове с 4к заплати. времето тече народа чака да види какво ще направите? вече 3 дена се крие като мишка ало чалгарите ало?

242

Дедо ви

преди 1 месец

Колкото по-рано се откажеш от илюзиите си, толкова по-добре за теб. Една от главните илюзии е, че някой иска да ти помогне, без да очаква нищо за себе си. За моите шейсет години, още не съм виждал такъв човек. Сигурен съм, че няма и да видя. Това е, който разбрал, разбрал.

241

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Съдбата на Винету в ръцете на Слави. Слави може да възроди Винету, може и да го закопае. Ще разберем съвсем скоро. Ако обаче Слави реши да се цупи на БСП и така върне Винету на власт, не втора сила ами въобще може и да не влезе в следващия парламент

240

До А може и

преди 1 месец

Пълни глупости, ако спрат корупцията и 60% да стане данъка, пак ще сме по- добре и поне ще знаеме защо плащаме данъци, и фондовете никой няма да ги спира.

239

Анонимен

преди 1 месец

На това му викам от трън та на Глог. Като видях програмата на Слави и кандидат депутатите ми стана ясно, че промяна няма да има.

238

Чоко

преди 1 месец

Вижте резултатите в селото на Славчо. Там той не печели дори втора позиция. Все пак съселяните му много добре го познават на битово ниво и им е ясен що за човек и политик е.

237

Бареков №2

преди 1 месец

Август нови избори. Дотогава чалгарската помия ще се е оттекла в канализацията.