294

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Така е . Наистина ще има служебен кабинет и некадърноста на Радев ще лъсне.Хайде сега да ви видим. Времената наистина се промениха.

293

Анонимен

преди 3 години

Няма как да стане първа политическа сила. Шоуто свърши. Сега вече е в реалноста а тя е друга. Нито той нито сценаристите му я познават.

292

Неразумний и щроде!

преди 3 години

Славка не изкам да я виждам, затова не гледам телевизия от пет години, тия тръгнали премиер да я прават!

291

Анализатор

преди 3 години

"герберската пасмина от чиновници няма да смее да гласува за ГЕРБ и друг ще организира изборите и ще има съд и затвор....."Споко. Не се пали толкова. Вас болшевиките ще ви врътнат. Пуснаха ви лятото да потичате около телевизията и да биете майка с малки деца на "ситняково". Ама сега ще видите как революцията си изяжда децата. Шефовете ви като седнат в креслата ще ви разкарат..

290

Loyko

преди 3 години

Ами....сега ???

289

?

преди 3 години

Ама всеки член на Герб ли ще бъде проучван??

288

Анонимен

преди 3 години

иска ви се на мутрите да няма служебен кабинет, но ще има. и ще има разследване и на следващите извънредни избори герберската пасмина от чиновници няма да смее да гласува за ГЕРБ и друг ще организира изборите и ще има съд и затвор.....

287

Анонимен

преди 3 години

И аз мога да стана първа политическа сила,но не искам.Няма нормален човек ,който да управлява фалирала фирма.

286

Димитър Георгиев

преди 3 години

Коментатори близки до руското правителство прогнозират програмно правителство с мандата на ИТН с дистантна но твърда подкрепа на ГЕРБ и ДПС.Като се замисля,това е най вероятния изход от ситуацията.При предсрочни избори през октомври,кризата вече ще бъде не само Ковид,но и икономическа,доходите ще падат,безработицата ще расте.И няма как да бъде обвинянван ББ,вероятността вотът да се обърне е реална.Пък и Слави е наясно,че такъв резултат няма да получи никога повече,сега е големият му шанс

285

Михаил

преди 3 години

До 1111 Е що напоследък. В началото на века бодро сме марширували след Немците, после след Руснаците, сега вече не знам след кого вече ама май след много маршируваме ... а и само си пеем че боят бил настанал ама сърцата все не щат да ни затупкат под наш си марш...

284

1111

преди 3 години

До МихаилТака е,но напоследък с бодра крачка маршируваме.А след като мошениците и крадците са над критичната маса в обществото,всеки да си прави извода какво следва.За съжаление.

283

Ха, Славуца първи!?

преди 3 години

Същата про стащина ще бъде като при шайката на Боко. Погледнал се Илия, пак в тия. Какво очаквате от един пр ост чалгар? Малеййй, наистина сме в калта и скоро няма излизане, щом на чалгари се надявате!

282

1111

преди 3 години

Само да напомня, че напоследък много лесно се оставяме да сме актьори в сценарий написан незнайно от къде и от кого?Не е много мъдро хората да се увличат по партия,чиито лица(доколкото се показват) са сценаристи,и себичен шоумен с доста гъвкава съвест,доказана през годините на издигане в публичния живот.Отделно е спорно културното влияние на този бранд.Творците са непредсказуеми,сценаристите по всяко време могат да напуснат залата,а актьорите(народа) да останат на сцената с пръст в ...

281

От масата

преди 3 години

Да да кой кой кой ме изгони от бтв кой кой кой вее сценаристите

280

ПаолоК

преди 3 години

Чета, чета пък поспра и започвам да се моля...Моля те господи, ела да си прибереш вересиите.....Гледам вече, чакаме апокалипсиса... а Сл.Тр. седнална кръглата маса със сценариститеи мислят ли мислят как ще почват да крадат, чудят се от кого да почнат... кого да захапят.... На масата факс, летят факсове с предложения от черепи, бензинджии, токаджии, тикви и др. подобни за милиарди левове корумпиране. Славчо запява мазна чалга от кеф а сиромаха Иво му припява .. Леле мале апокалипсис.

279

Часовникар

преди 3 години

Може и да стане щом като има изкуфели глави да гласуват за тоя... Ако той действително стане някакъв фактор това ще е срам и пзор за Българияп!!!

278

Селянин с колело

преди 3 години

Слави е подкрепян от младите,нормално е и ще стане първа политическа сила.Време е младите и образованите да си направят държавата,в която ще живеят.В другите партии е пълно със стари мутри-няма как-трябва да бъдат изритани,защото това вече не е държава.

277

Анонимен

преди 3 години

БгТръмп или мутрите? Бг тръмппп

276

Анонимен

преди 3 години

Всяка друга партия, различна от мутрите, ще е по-добра за България и това се знае отдавна. Дали ще е Слави или даже ДПС, пак ще е по-добре.

275

Анонимен

преди 3 години

През 2009 година премиер стана пожарникар и пазвантин, а вицепремиер и министър на МВР стана физкултурник и разносвач на папки в МВР. Тогава защо си мълчахте, а сега се слюнчите срещу Слави? За 12 години некадърно управление на мутрите, не ви е виновен Слави.