20

Анонимен

преди 3 години

Тормоза идва от другаде бе, докторе, ковид е инструмента, сигурно има цял комплект с други инструменти, за това знаеш ли нещо?

19

Анонимен

преди 3 години

Абе то че вирус има,има!Че е направен от човек направен е.Ама освен за пари е и за контрол и нов ред в цял свят.А на политиците много им хареса зад вируса да си прокарват закони,които да отменят права от хората.Със страх се ръководи най-лесно.С три неща се ръководи Пари,страх и глад!А и религия,ама тя е вече за музея.

18

Анонимен

преди 3 години

Има една книга на един холандец, писана още през 2008 г. Нарича се "ковид: Голямото заключване" (цитирам по памет) За съжаление, не успявам да я намеря на английски, а холндският ми не е много добър ... Всеки, който вярва в Ковид, е добре все пак да я прочете ... Холандецът се казва Робин де Руйтер (Robin de Ruiter) ... Не искам да изказвам мнение, всеки читател да си създаде такова ... Ако има желаещи да я преведем на български, бройте ме и мен, но само от английски вариант ...

17

Анонимен

преди 3 години

Разбира се. Такъв е и замисълът най вероятно. Създават вирус пускат го после ваксини.. фармацията печели лекарите сзо само хората са неосъзнати.Най мощното лекарство е горещата вода като се пие с вяра. - Дънов

16

Феникс

преди 3 години

Евентуално .Може би .?Празник ли е или не върви !

15

Анонимен

преди 3 години

А, добрутру!По-умните специалисти ви го казаха миналата пролет още. Ама то се пънаха, то се ежиха на истината! Само че от истината никой не е избягал. Нито я е промелин, понеже се ежил и пънал.

14

Гъзеницата

преди 3 години

Срамно е г-н Професор да си *** на психопати и гамени! Щял да ни тормози като грипа? Циркаджия! Ще замести ли грипа? Шаман ли сте или лекар? Кажете какво е точно Ковид 19, можете ли или от дезинформация и лъжи всички се оплетохте?

13

Тоя

преди 3 години

си призна баце останалото е далавери.

12

SHEFA

преди 3 години

КОЛКО ЧОВЕКА ГИ ХВАНА РАК ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА 2020-А?-ЗНАЕТЕ ЛИ?-АМА НЕ-СЕГА СЕ УМИРА САМО ОТ КОВИД.-ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.

11

0 is better than 1

преди 3 години

До АнонименВсичко щеше да е така, ако не беше дългия инкубационен период (доста време заразяваш без да осъзнаваш), доста трайните последствия след преболедуване, и повишената смъртност при хронично или терминално болни.

10

0 is better than 1

преди 3 години

До ТцСправедливоста не съществува на високо ниво. Само на междуличностно, и то в определени ситуации.

9

Излиза

преди 3 години

Че от ноември до май децата няма да учат, заведенията няма да работят, театрите, кината и др. също. Спомням си, първата грипна ваканция е от 1972г. И всяка година е имало грипна ваканция. Тогава паралелите бяха по 40 ученика

8

0 is better than 1

преди 3 години

Доста добре казано от доцента. Едно от малкото мнения на медицинско лице по въпроса, което не залита в абсолютни крайности.

7

Анонимен

преди 3 години

Че то си е грип, с ново име и позлатена клинична пътека.

6

Анонимен

преди 3 години

Всеки който има поне една работеща мозъчна клетка вече знае, че ковид е новото име на грипа.

5

Тц

преди 3 години

Не мисля! Всеки, който си помисли, че може да се бъзика с масата, масата му го набива! Това са исторически факти и колкото и да им се иска на повечето лекари това никога да не свършва, вечно да им се дават допълнителни пари за "първа линия", псевдо уважение с нелепи аплодисменти и безкрайно говорене на небивалици с едничката цел - лично облагедестване за сметка на живота и здравето на останалите хора! Не! Ще взимат заплати, за да работят като всички останали и толкова! Справедливостта го изисква

4

Анонимен

преди 3 години

Браво бе гений........това го знаем от една година.

3

Аз

преди 3 години

Ще ни тормози щаба и управляващите, а не измисления вирус.

2

Анонимен

преди 3 години

В старите медицински книги, срещу "коронавирус" пише - "един от причинителите на сезонен грип". Сега пренаписваме медицината. И безполезните, неработещи грипни ваксини изведнъж станаха много важни. А продажните "лекари" изкараха по две-три вноски за кредита.

1

Анонимен

преди 3 години

Защо като грипа,като Ковид си е просто един грип...нищо по различно