42

Да

преди 3 години

Герберастките *** ги направиха да си говорят сами.Копайте дъното, може и още надолу.

41

Анонимен

преди 3 години

Черепа няма шанс да влезе в парламента, колкото и гласа да си купи пак няма да му стигнат крадените пари

40

Няма как

преди 3 години

Тук под мен много съграждани са направили анализи на шоуто и сценаристите. Щеше да е добре, ако има някой да прочете, а и да се замисли. Но скъпи съотечественици, гласувалите за него НЕ четат. Не само форуми, а въобще. Те слушат чалгата му и пият пластмасови бутилки бира. Това е масовият негов избирател. Това е същината на демокрацията. Тя е успешна само при достатъчно критична и просветена хорска маса. Когато масата е на чалга и бира води Слави. Затова това в Германия, Франция и др. не става.

39

Анонимен

преди 3 години

Ама тези си коментират сякаш ще има само още едни избори до съставяне на правителство.

38

Случаен минувач

преди 3 години

САЩ искат да управляват целия свят, но не могат - пречат им Китай и Русия.Китай иска да управлява целия свят, но не може - пречат му САЩ и Русия.Русия иска да управлява целия свят, но не може - пречат й Китай и САЩ.България иска да управлява себе си, но не може - пречи й България.

37

Анонимен

преди 3 години

Още 3-4 месеца пандемия и половината от БСП ще са под земята, а Корнела ще откаже останалите соцо-мазохисти.

36

Сценарист от шоуто

преди 3 години

До РикиИмайте търпение, драги зрители. Сега като напишем сценария ще ви го дадем да го прочетете. Важното е шоуто да върви!

35

Софийски потайности

преди 3 години

Сърби ме от лево и се чеша с градската десница.

34

Кикирикикирикики

преди 3 години

След такъв вот и боговете мълчат, вие искате Слави да ви пее.

33

М да

преди 3 години

Защо така ся ше срутвате държавицата...

32

Слаби анализи

преди 3 години

Не е ясно защо всички "интелигентни" политолози и социолози се опитват да излъжат Слави, че на следващите избори ще бъде първи. Слави обеща да измете борисовщината и калинките, но ако върне мандата, без да осъществи обещанията си, с надеждата вълната на народното недоволство да го възнесе на пиедестала на историята, същото това недоволство ще го прати в компанията на Мутри вън и ВМРО. Истинският лидер трябва да умее да разпознава историческия шанс, когато той му се представи...

31

Анонимен

преди 3 години

Слави и хората му са гола вода. Хубав жена, ама да не говори, че е куйа. Всеки ден, в който правят нещо, ще смъква рейтинга му. Диктатор в партията си, неконсенсусен типаж. Такива хора са феодали и диктатори, но не и съвременни политици. България няма нужда от такива хора.

30

Майна

преди 3 години

Слави е едно авторитарно селско момче, което силно си надцени възможностите в политиката и ЩЕ СРУТИ ДЪРЖАВАТА БЕЗ СЪМНЕНИЕ. Стойте и гледайте!

29

Мда

преди 3 години

Протестърите пресолиха манджата! И те са в ступор! Ристо колкото и да подскача и да кряка, само вдига рейтинга на Бойко! Хората ще изберат предвидимия и открит политик, пред измислента завера на т.н протестъри!

28

999

преди 3 години

Какъв политик е Слави - нито се показва, нито знаем какво иска да прави, нито някой казва кое - що!!!! Пълна мъгла!!!! ИЗБРАХТЕ КОТКА В ЧУВАЛ. САМО ДА НЕ ОКАЖЕ СЪВСЕМ ДРУГ ЗВЯР.

27

Анонимен

преди 3 години

Системни, несистемни партии - глупости пълни.Да излиза слави и да каже след 4 години какви ще са заплатите и пенсиите и как ще го постигне.

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва да раздаде пачките и кюлчетата от чекмеджето, но няма да го направи и ще утече у канавката.

25

Антибоци

преди 3 години

ВСИЧКИ хора могат много бързо да повярват и още по-лесно могат да те намразят, когато ги излъжеш.

24

Анонимен

преди 3 години

Резултатите от изборите са тотална фалшификация.Гербавите и троловете им ги чака съд и затвор.О всички го знаят, но гербавите со траят, дано ги подмине.Не, няма.

23

Ох

преди 3 години

Валериева тръгнала да обяснява, личния паж на Доган! Да ви светна: втори път хората няма да се подведат! Всички протестъри ще изгубят от нови избори. Хората са в шок от резултата и следващия път ще изберат предвидимия Борисов, а не покрилите се политици!