56

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае, как изглежда промяната, но всички я искат. Когато разберат, как трябва стане, няма да могат, да променят нищо. Ще се върви по метода на отрицанието, заклеймяване на прежде управляващите и лов на вещици- нищо ново. Апро по, Слави нали искаше, да се намали броят на депутатите в парламента, нека го направи.

55

Анонимен

преди 3 години

Не знам пичове. Дайте да се облагаме.Аз казвам, че ще го мъдрят 2 месеца, няма да съберат гласове, накрая Радев ще направи временно правителство до края на лятото, ще има нови избори и пак няма да са толкова различни резултатати, ама ще е последния път, деот ГЕРБ ще вземе 20+ на парламентарни.Може и след 2-3 години, да вземта по-силните гербски общини,ама това ще им е.

54

Анонимен

преди 3 години

До мила родна картинкаАбе, не че нещо, ама и да правиш всичко правилно, пак не става в България ...

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Коя? Предложения?

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59 Ще е това, че по стар роден обичай, се гласува по партийна линия, а не по това, дали е добре или зале за Бъглария.

51

Анонимен

преди 3 години

Ако от идващия парламент се излъчи добро експертно правителство, какъв е проблемът?Нека си изкара цял мандат.Но ако се стигне до служебен кабинет ще е много гнусно.Гласуваш за Слави, получаваш Радев и Решетников.

50

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с тези преходи вече, махайте мутрите и чалгарите и изберете нормална демократична власт.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53То тогава ГЕРБ може и трети да паднат...

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38и кои са тия държави, *** сте едни циркаджии, откъде Ви намира Баце незнам

47

Анонимен

преди 3 години

До Синдром"Ако слуша човек, Мая, Корни и Шушумигите Христо и Атанас, България е напълно унищожена!"Никой не е отправял подобно твърдение, но разбира се, ще го отдадем на "хиперболата породена от страстта ти към политиката".

46

Анонимен

преди 3 години

То нови избори ще има, ама тогава не стойте вкъщи, а гласувайте, за да не гледате после изумено резултатите и да се чудите как е туй възможно!

45

Анонимен

преди 3 години

Много платени социолози и политолози ,духайте супата гадове

44

Анонимен

преди 3 години

Хахха ... Не вярвайте и на БСП. Те плоският данък ще го махнат. Ама не както на вас ви се иска. Вместо всички 10%, ще има 5-10% дето не вадят и 400 лева, дето ще плащат 0%, а останалите, дето вадят на 400, ще плащате 15%, после на 1500 лв ще дават 25%, ама ще поспрем там, че нашите хора ще се оплакват.

43

мила родна картинка

преди 3 години

Само като ги погледне човек на снимката....и да му се доплаче....вярно е, че делата определят Съдбата. Нашата си е заслужена.

42

Синдром

преди 3 години

Обещават ни промяна, но не се уточнява, че ще е за добро!Ако слуша човек, Мая, Корни и Шушумигите Христо и Атанас, България е напълно унищожена! И... Нека всеки Истински Българин даде своя принос в унищожаването на всичко останало на тази територия! Да изчистим до "гола земя" за следващите след нас!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Същото, което ставаше в шоуто му което гледахте 20 години. Хората бягаха от него презглава."Ехеее! Демек, щото не стоят залепени за него цял живот и не търсят собствено щастие и развитие - "бягали".

40

Анонимен

преди 3 години

До Много големия"Уморени са от пандемията и искат просто правителството да си върши работата, да осигури възможности за възстановяване на икономиката и спокойствие за хората."На това правителство работата му е да точи евро пари. А хората в България са си спокойни. Не съм видял, да е имало някакви бунтове срещу мерките. Нали нямало уволнеини? Нали всичко е тип топ?

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20И влизаме в Рая

38

Анонимен

преди 3 години

Прочетох Алфа Ресърч и спрях :)) Славчо ще иска нови избори, така ще обере още повече гласове, друг е въпроса, че другите партии се страхуват да не загубят това което имат от сегашните избори :)) Това че Дългия щял да се коалира с Бойко е химера, ако го направи, край с подкрепата за него, нема да има публика на концертите му :)) Каза че няма да се коалира с БСП и ГЕРБ, така че нови избори, служебен кабинет на Радев (кошмара на Бойко) и така :))

37

Анонимен

преди 3 години

Баце може да е от полза само в помощното стопанство на Централния Софийски Затвор, да сади картофи, да ги бере, бели и т.н.