116

Мъдрецо Соломон...

преди 3 години

Толково ли е некадърен Чалгара , та пак требва да го избираме , бе....ха,ха,хааааа..Нали ГЕРБ , вече не му е проблем ??!Нали БСП ще му е "втора патерица" ?!Нали от ДПС му превеждаха парите , дори и на избирателите в чужбина?!Дали на следващите избори ще иска да включи за подкрепа и Светия Синод ..ха,ха,,,,МАЙ , НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА , ЩОТО СТРАХА Е ГОЛЕМО ШУБЕ !

115

До 119

преди 3 години

С интервал, без интервал, с Винету, без Винету все тая. Много благодаря, че ми даде възможност да вникна в основния проблем: Интервала.

114

АМИ КУППЕНА Е 120

преди 3 години

Парите от Дубай , идваха до Александуполис и през Истамбул , се рапределяха по сметките на тарторите!Един от тях си направи къща от тях!Друг протестираше с лодки при Догон , щото не му стигаха пачките!Ти да не мислиш , че и Ц.Василев не се е включил в раздаването....ха,ха,хааааа...Този който не изпълнява поръчките на Партията --умира на околовръсното, пич...

113

соломон

преди 3 години

партиите на протеста-92 депутати, статуквото -148 . какво предстои ? игра на голямо , или срок до есента за няколко спешни действия- корона пандемията,пакта за стабилност-срок 30 април, от 1 юли преизчисляване на пенсии и мин,заплата , изборен закон-секциите в чужбина , партийни субсидии, зелената сделка. Европа няма да си променя правилата заради нас, нямаме време,за надскачане,пазарлъци и задкулисни планове. Есента избори 2 в 1 , с един масраф , и каквото изберат хората.

112

ПАНДЕМИЯТА Е НА ХОД

преди 3 години

...А ПАРИТЕ СВЪРШВАТ!СПРАТ ЛИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА НА ХОРАТА , ОТ ПАНДЕМИЯТА И ЗАТВОРЕНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ , НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО!ОБАДЕТЕ СЕ НА ЧЕРЕПА , ДА ВИ РЕЗЕРВИРА ХОТЕЛ В ДУБЙ....ЩОТО НАШИТЕ СА ВСЕ ПО НЕНАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА...ХА,ХА,ХААААААААААА

111

2и2

преди 3 години

Всички знаем кой организира протестите миналото лято (да изкарам още 10 000 човека) мая прозираше цяло лято като почнем от буса на майките и стигнем до нахлуването в парламента с детето сега изведнъж ще правят правителството с слави. Нещо купена работа ми мяза!!!

110

Анонимен

преди 3 години

До Безкрайна наглостПоставя се интервал между знаците гърбав, може да викнеш Вожда да ти прочете Винету :))))

109

Безкрайна наглост

преди 3 години

За 5г е построен най-големият язовир.За 6г.Димитровград. За 4г. АЕЦ. Някой от вас изобщо осъзнават ли какво са направили комунистите? Осъзнавате ли до къде сме изпаднали?Идете и кажете на бесарабските българи,че децата ви учат за османско присъствие, Цар Симеон Велики не е Велики в учебниците а просто някакъв ***.Осъзнавате ли, че ако не е била Русия щеше да има освен Арменско и Българско клане. Не народ а ***.

108

Анонимен

преди 3 години

До БеднякМного си беден... на последния етаж... Изключително много.

107

Анонимен

преди 3 години

Имаше кампания и вот анти-Борисов. Типично по български.На България е нужна брутална икономическа криза с която на болшинството хора да им стане ясно, че трябва да се гласува с разум, а не на инат... Само чалгата липсваше досега в парламента,но вече е факт.

106

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че хората при нови избори ще изтърпят Слави да се крие още три месеца.

105

Бедняк

преди 3 години

Някои твърдят, че Слави е много посредствен и даже две думи не може да каже без да си чете урока..Не съм негов фен, но ще споря с тези, които го нападат: може ли някой да твърди че Бойко е по-умен от Слави? Единият по професия пожарникар, а по трудов стаж мутра, кмет, премиер! И как говори той? Другият е шоумен . И кой говори по-добре или кой е по-интелегентен, или на кой избирателите са по-умните? Всички гласували за Слави искат нещо ново, съзжалявам всички гласували за Бойко. Вече го знаем

104

Спеца

преди 3 години

Слави и партийния му Тошко отсега показват , че не им пука за България !Отказаха да спрат крежбата на летището , защото било предложено от БСП!Очаква се следващия протестен вот срещу ГЕРБ и Слави да го обере БСП!

103

Студент

преди 3 години

за 108. " ...в кой алианс ще бъдад в Европа"... Това ли е според тебе най-важният критерий за ефективността на държавното ръководство в България? Жалко, но който е разчитал само на Европа е влезнал с двата крака. За сега България е един типичен пример със загиването на нацията.

102

0

преди 3 години

Не искам хора които са си тръгнали от България преди десетилетия, установили са се трайно в чужбина и никога няма да се върнат - да решават моята съдба и тази на моето дете. Това не е правилно и трябва да бъде спряно незабавно. На много от тези хора децата им са родени в чужбина и не знаят дори дума Български език, те нямат и Българско самосъзнание.

101

 именно

преди 3 години

как може да гласуваш за партия, на която незнаеш нищо какво иска да правичетох им платформите на чукондолеца и на амбудсмая, нищо нищо конкретноте дори незнаят в кой европейски алианс ще бъдатпрост *** *** народ това е

100

ПромянА

преди 3 години

Завой към Азия

99

toti

преди 3 години

Аз си мисля,че си заслужава да продължи агонията,да ни крадат,екслоатират и заробват,тъка да ни мачкат ни е по собре,щото не знаем какво е да сме добре !!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Как може да се избере този моло..мник Слафчо.Той две и две не може да събере.Две думи не може да каже без аутокю, а напоследък не го и разчита добре та фъфли.Всички са за обесване дето разрешиха на хора без образование от чужбина да решават съдбата на България.

97

Анонимен

преди 3 години

Вече не вярвам на прогнози. Ще поживеем ще видим. Макар че изборът на Трифонов е ега ти тъпнята, няма какво да се лъжем. Това ме навежда на мисълта че в тази държава живеят наистина много *** хора които явно обичат да правят зулуми и да осират столицата си под чужда диктовка, но не ида вземат решение сами и да гласуват когато трябва и както трябва. Затова накрая решават тийнейджърите. Така е то.