420

Анонимен

преди 3 години

Борисов - чекмеджето води България към национална катастрофа и с такава ще завърши и гастролирането му на българската политическа сцена. Е, това вече е факт. Да, катастрофата е факт и жертвите от нея го уволниха.Но проблемите, които той създаде за повече от едно десетилетие остават и тепърва трябва да се решават. А тези проблеми са на нивото на проблемите, които остави на България през 1989 година Тодор Живков. Който не си дава сметка за това, е далеч от реалноста. Първо, унищожена е парламентарната политическа система. Парламента беше пълен с кръгли нули, които удоволетворяваха капризит

419

До Ангел /463

преди 3 години

Тебе сигурно вече те е оправил едно хубаво, затова си толкова доволен !

418

До IT-спец/462

преди 3 години

Ох, ти пък щом подкрепяш такъв вулгарен *** и чалгаджия като Слави, ясен си ми ! Язък му за образованието и прочетените книги на твоя любимец, по нищо не му личи !

417

Ангел

преди 3 години

Слави сега ще ви опрай едно хубаво. Тридневно гласуване , вот по пощата , индивиди без основно образование да нямат право на глас, все пак избора е право на хората не на при.митивите. Най-хубавото е че Нинова , Христов и Мая ще го подкрепят в това !!!!

416

IT-спец

преди 3 години

До моч 459Говорейки за биография..Слави има висше образование и определено е прочел повече от 1 книга, а твоя вожд (като гледам си Гербаджия дали *** или инстински) се хвали че бил прочел само 1 и то детска, на Бойко биографията каква е, бивша мутра, и как точно такъв има квалификация да води държава? Видяхме го за толкова години, стана символ на корупцията. Явно ти е ниско IQ-то, щом обиждаш след като не ти изнася, такъв IT-спец съм който от 19 годишен не живее в БГ, учил в Скандинавия а ти ?

415

моч

преди 3 години

До IT-спецНе зная що за IT спец може да изръси подобна тъ по тия , допускам че e някое ТКЗС-арско IT.Цялата природа , целия живот е подчинен на подбора , чрез който се отсява семето от плявата , а когато става въпрос за висши отговорности се прави подбор на подбора на подбора.Що за *** ло у мие е идеята да се дава шанс на всеки мераклия да управлява държава още повече след като биографията му красноречиво крещи че е негоден ?!

414

Анонимен

преди 3 години

Слави-ГЕРБ-Демократична България събират мнозинство.

413

Жизел

преди 3 години

Нищо не може да ме изненада от народ, който прати Бареков евродепутат.

412

Мерседес Мечок

преди 3 години

Г-н Трифонов, като официален политик, вече искаме да чуем Вашата визия за управлението на страната.

411

дедо Ташунко

преди 3 години

Патова ситуация, гласовете на ГЕРБ и ИТН събрани не стигат.

410

Анонимен

преди 3 години

До IT-спец 449 Фактът , че отказва да говори за каквото и да е , е показателен сам по себе си . Нито през кампанията , нито преди кампанията , нищо . Борисов номер 2 . Включи се веднъж по фейсбук и това му беше . Никой не знае нищо , каква му е позицията по основните вътрешни и външни политически проблеми.

409

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори ще гласувам за "Възраждане".

408

Анонимен

преди 3 години

Анексирай и закривай мутренско-чалгарското недоразумение наречено бугаристан

407

Истукан

преди 3 години

Слави и Бойко ще управляват.

406

Щщщ

преди 3 години

Ако не беше Слави, герб побеждаваше с 20%!

405

IT-спец

преди 3 години

До истина 447И от къде знаеш че Слави не е велик политик? Някога бил ли е, или си братовчед на Нострадамус и имаш проблясъци в бъдещето?Трябва да се дава шанс не всеки.Това е като студентите които прясно излизат от университета, няма как да знаеш кой колко е кадърен без да им се даде шанс ....

404

съсед на Бойко

преди 3 години

До Анонименче той не е ли комунист? Още не си е върнал партийната книжка. А дядото десидент е осъден от червената власт за изнасилване, не че е говорил против властта

403

истина

преди 3 години

Слави не става за политик. Политиката е изкуство на компромисите.Слави се прави на велик, но не е велик политик, а чалгажия.Партия която не може да прави компромиси, няма място в парламента.Ако в една стая има шест бок лука, както и да ги размесваш, стаята остава мръс на.

402

Анонимен

преди 3 години

Кога ще са следващите избори с надслов #Чалгари-вън!

401

Незаконна бензиност

преди 3 години

Ще пдна от смях ако утрае Славчо каже , че се сдобрява с Бацето.Наистина.....