201

81525

преди 3 години

Ама това вече е по неправдонподобно от приказките на Шехеразада. Като започнем от изирателните списъци, препълнени с вече починали или безвъзвратно заминали в чужбина, преминем през растящата смъртност и стигнем до масовото обзеверяване поради бедност и безизходица за какви увеличени проценти, за какъв обрат във вота, за какъв последен момент ми говорят? При активност под 50% няма легитимност на избраните.

200

Анонимен

преди 3 години

БРАВО ТАЛЪП. ПАРАДОКСАЛНО ТЪПО. ОБЯСНЕНИЕТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НИТО КАТО АКТИВНОСТ, НИТО КАТО ПАРЦИАЛНА ВЕЛИЧИНА. ТОВА Е КАТО ДА СРАВНЯВАМЕ БВП САЩ = 20 000 МЛРД $ С ТОЗИ НА БГ =100 МЛРД $(условно). 20 000 * 0,5% >> 100 * 8% (по точно 12,5 пъти), НО КАТО ОТНОСИТЕЛНА ВЕЛИЧИНА 8>>0,5.

199

Анонимен

преди 3 години

Като сме си посяли чалга поколение какво очаквате. Те се възхищават на нещо за тях велико, за мен просташко и арогантно.

198

Анонимен

преди 3 години

Спринт на чалга феновете вкара чалгата официално и в Парламента.Напълно нормално е да гласуват за своя идол... Ха-ха-ха. Поредното голямо падение на политиката в България.

197

Анонимен

преди 3 години

600 хил. са решили да теглят чертата на България по указания на Румен Радев.

196

пияница мистик

преди 3 години

Искам Славуца чалгаря, заедно с Маджо, шефа на ДБ да го забият с 200 на всички пенсионери и комунисти, дето мразят ГЕРБ и искаха Бойко да го няма :) Ахахахахаха, само с какъв кеф ще чета следващите 4 години коментарите на лумпенпролетариата ....ахахахахахах :))))

195

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, поръчковите "социолози" се мъчат да си покрият посраните ***,

194

do 218

преди 3 години

До Анонименнаправо да се гласува само по интернет и да се решава тест за интелигентност, ако си под 70 изобщо не гласуваштова е

193

Анонимен

преди 3 години

За гласуване (в цял свят) трябва да се въведат няколко изисквания - средно образование, платени данъци и ако се въведе машинно или електронно гласуване - по един въпрос в най-различни варианти, който да докаже, че гласуващият има поне санитарно ниво на умствена дейност, а не е тотален пън, който не може да сглоби и едно изречение.

192

Анонимен

преди 3 години

По-скоро следобеден спринт на едва изтрезнелите от предишната нощ.

191

Анонимен

преди 3 години

Шлангажията с това обещание за работа работа и работа си го заби у жипа. Как може да обещава работа ако бяха пари всички щяха да гласуват за него. Кой на днешно време работи бе ***. На днешно време далавер кириз му е спасението. От нищо нещо да правиш а не да се гърбиш и накрая на месеца 800 лв. Ток 150 лв парно 200 лв вода 100 лв иполовината заплата отишла. а за ядене от трите най дългото. Той затова не бачка а ръцете у жобовете ги държи. Обикаля магистралите с жипарата и се праи че работи.

190

Баба Вуна

преди 3 години

Има такъв народ и същият тоя народ прати Бареков евродепутат.

189

хаха да

преди 3 години

До Трябвае те тогава повечето политици няма да могат да гласуват, понеже са цял живот на държавни субсидиивиж първанов седефчовцял живот на издуржка на партията майка

188

Трябва

преди 3 години

Изборниятзакон да се промени. Да могат дагласуват дамо тези дето внасят данъци или са внасяли.Простаците чалгари да им се отреже пътя до урните. От де накъде разни мързеливи неудачници дето живеят в чужбина и ги изхранва Армията на Спасението ще гласуват.Какво са нпаравили те повече от ромите -- нищо.Отгоре навсичко са и нахални простаци с претенции, като парвенютата от ДъБъ дето ги храни Божков.

187

Кръчмаря

преди 3 години

Г-н Трифонов, вече сте официален политик, излезте и кажете на народа как ще оправите България!

186

ехееее

преди 3 години

До до 196това ако беше станало сега щяхме да се мерим с швейцария и австрия а не да се чудим дали да седим в ЕС или в евразия все последнихехехехе

185

Анонимен

преди 3 години

Славчо май се уплаши, че ще трябва да управлява. Това го нямало в сценария.

184

Тепърва

преди 3 години

"Младите интелегнтни" хора, че едно е да се държиш просташки и цинично, друго е да управляваш държавата. Мизантропа Славчо, ще пее чалги, и ще печели електората на простаците, но до тук.

183

Анонимен

преди 3 години

Герб допуснаха голяма грешка като обещаха работа и пак работа. Младежите се уплашиха и ето ти го резултата.

182

do 195

преди 3 години

До Анонимендобре и кои ще го оправят сега това положениеслвчо, ицата, мая пчеличката или курнелка, или оня дето неможе да говори българскихахах смешна работа