15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Микоф,спри се бе човек,разбра се че К.Нинова няма да подава оставка,а и няма защо.Много ви боли,че ви...разчисти от майката...хранилница,в която бяхте превърнали...столетницата.Сега младите там,са си по...добре без вас.Ха стига сте наливали вода в...герберската мелница;няма нужда,вече и тя...запецна.

14

мдаа

преди 3 години

това е абсолютно нормален резултат на партия на бившите номенклатурчици в която децата на нашите началници искат да станат началници на нашите деца. Да се радват че са в парламента .При нормална държава наследниците на създателите на 88 концлагера избили над 50х българи и съсипали живота на още 250х. обрекли населението на беломорска тракия и македония на геноцид и етническа асимилация не би трябвало изобщо да са в парламента.

13

По делата

преди 3 години

По делата ще ги познаете - пише в Библиата. И наистина - Нинова каза "вирус нема", изпозаразиха се будалите(нейни гласоподаватели) дето й вярват, някой не презкочиха трапа, някой загинаха на стълбите, като на всеки километър. Но тя се лекува във ВИП-а на ВМА като принцеса. Хората виждат. Пак много са гласували за нея.

12

Анонимен

преди 3 години

лявото е много малко,щото всички са бивши комунисти.

11

Калоян

преди 3 години

Бай Тошо отдавна го каза. Социализма е едно недоносче. Политиците нещяха да забранят 90та година БКП/БСП като партия, за това народа го прави сега. Колкото повече минават годините, толкова и процента ще пада. Все пак масово гласуват хора, които са живели през соца. Явно това е носталгия от младините им. Обаче пясъчния часовник вече е към края си. Така и с червената партия.

10

Анонимен

преди 3 години

Друг фактор е че Нинова няма лидерски качества. Лично мнение

9

Анонимен

преди 3 години

Пак ще се дърлят в парлемента кой бил червен кой син. Тез от Сдс ще се пенят от трибуните. Тоз филм май сме го гледали

8

Анонимен

преди 3 години

Миков говори истината.Но забравя да спомене, че БКП/БСП и по негово време си беше същата партия отпреди 89та година.Никой нищо не направи преди него и той също да променят партията.Тя си остана същата закостеняла комунистическа партия със стари разбирания.Не случайно при Миков вотът им беше паднал на 16%Когато дойде Нинова хората се надяваха на някаква промяна и затова я подкрепяха.Нищо не се промени, освен че Нинова започна чистка на неудобни за нея хора. И резултатът днес е на лице.

7

Handel

преди 3 години

"Kатастрофата за БСП беше предизвестена заради несъобразяване с действителността, отсъствие на очертаване на ясна политическа платформа, интригантски отношения,"Открихме топлата вода. При 85% неодобрение за тиkвата Кyрнелията дрънкаше общи приказки от рода на "Ние ще отделим пари за култура... дрън... дрън... дрън...". Всичко друго беше наред, само културата беше недофинансирана...

6

Анонимен

преди 3 години

Слави и Мая ум били взели гласове , смех първо те не са били ваши , че да ви ги вземат.

5

Грую

преди 3 години

Единствената обявена програма беше че ще вдигат данъците. Трябва да си ултра мега *** за да дрънкаш такива глупости точно преди избори.

4

Анонимен

преди 3 години

Мишо защо не си пие ракията някъде или му плащат за тия интервюта с алкохол на аванта?!

3

Анонимен

преди 3 години

Ама как ще е малко лявото в парламента? Ами Мая и Бабикян (т.нар. червена фабрика за фалшиви новини) да не би да са десни? Кой обра протестния вот на червените?

2

Анонимен

преди 3 години

Кромуел Нинова направо ви разби и най-важното е, че продължава. На следващите избори под 10%и след това извън парламента.

1

Анонимен

преди 3 години

Това е напълно нормално такива и подобните им партии да отекат в канала