42

Анонимен

преди 3 години

Ми правилно е казала - хем е здравословно, хем е еко, хем няма да се мъчите да ползвате метрото построено от омразния ви Бойко и да се травмирате да мислите за него. Кво! Така си е. Ходете пеша!

41

алооо !!

преди 3 години

Необходима е ПРОМЯНА !Не е нормално държавата НИ да потъва безкрайно , НАЙ-БОЛНИ , НАЙ-НЕГРАМОТНИ , НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-КОРУМПИРАНИ , за това трябва да се промени НЕЩО , каквото и да било то !Защо Премиера , който до сега ''хвалеше'' *** си , иска да прави НОВ КАБИНЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И БЪЛГАРИЯ ДА ТРЪГНЕЛА НА ГОРЕ ?????Защо иска ''кръгла маса'' ?

40

Анонимен

преди 3 години

Това е отговорът й, към този който я обиди

39

мак

преди 3 години

Това, в какво качество говори е пълна см.еш.ка. Или така й изнася - когато ръси гл.у.пости, веднъж е шефка на нс, друг път е членка на шайка, трети - като домакиня. Каква беше, когато премести Пекин във Виетнам?

38

ПКП

преди 3 години

Пългарска Комунистическа Партия. па коа праиш.

37

До 36

преди 3 години

Цветето си е хубава, а ако ти харесваш кльощави скумрии, това си е твоя работа.

36

Анонимен

преди 3 години

Обади се, като стигнеш

35

9

преди 3 години

Някой се опитва да имитира Банкси, в бг вариант.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Еми който каквото си направи, никой друг не може да му направи :)) Да беше излезла пред обществото и да поиска обяснение от Бокича, да каже че се чувства обидена, видяхме мълчанието на агнетата и простотията й, съвсем на място е базикат в цяла България :))

33

Роки

преди 3 години

Като се говори така пред съпартийци защо са я снимали и после качили в нета. Да ти имам Гербаджиите. Сами се цакат.

32

до 32

преди 3 години

Ти май хубава жена не си виждал! Корем на етажи , баджаци с бабуни , висящи меса в подмишниците. Това ли е хубава жена?

31

Да

преди 3 години

То пък има ли в Парламента жена със здраво семейство , или е сЛободна , или е мома , или е разведена / няколко пъти / , или е на повикване ...Може ли хора с такъв морал да ти определят бъдещето и да коват ЗАКОНИТЕ на държавата ?

30

Селянин

преди 3 години

към 25. Въпрос: Ако я нямаше Караянчева въобще, нямаше да има и метро? Мога ли така да те тълкувам? И разбира се ако нямаше промоторът/кръстникът й, нямаше да изгрява и слънцето, нали? Или? Ако ми дадеш смислен отговор, нареждам се веднага под знамето на ГЕРБ! И във форума ще пиша това което ми се нареди от централата, а може и от самата Караянчева, без да се нареждам за хонорар. Поделете си моят дял.

29

Анонимен

преди 3 години

Така представено звучи като здравословно послание, а Цветето има хубава фигура и изглежда много добре на графита.

28

Даа!

преди 3 години

Какво може да се очаква от ПРИМИТИВНИ УПРАВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ ?ДЪРЖАВАТА Е НАПЪЛНО ПОЛИТИЗИРАНА , ДАЖЕ И ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , МВР, СЪД и ПРОКУРАТУРА !А СТРОЙ ДЪРЖАВА С НЕГРАМОТЕН ОПРОСТАЧЕН НАРОД ?

27

Това

преди 3 години

че Боко е казал нещо обидно за Караянчева е толкова вярно колкото и че чекмеджето му е пълно с евро, кюлчета и отгоре държи пищов. Лакардии за елементариници.

26

Анонимен

преди 3 години

Проста, ама много проста и шавлива жена. Срам за историята на добрата ни държава. Свали със стотици точки нивото на длъжноста която са заемали грамотни и достойни българи. Тя е една оабссолютно посредствена жена. Над неиното интелектуално ниво в страната са поне 5 милиона българи.

25

Анонимен

преди 3 години

Авторът да сложи и един червен фенер отпред

24

Анонимен

преди 3 години

Ходи ти пеша 20 км до работа. А... ти си имаш шофьор. Аз имам адски транспорт. И графитът е ***. Какво има общо "ходи пеша" със скапана стълба? Да ходя не пеша, а със стълба ли? Да се катерим по стълби пеша ли? Нали имам асансьор, ***?

23

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаше надпис, можеше да се постави на билборд на околовръстното