36

Анонимен

преди 3 месеца

На Дондуков 2 има антиматетия

35

ПроСоТо

преди 3 месеца

Боко:-Пак ги бихме!

34

Универсал

преди 3 месеца

Има 3 държави, който имат с килограми това което в Швейцария, Европа се опитва да генерира и да запази. Не пречи да опитват, черна дупка с ЦЕРН не могат да отворят. Може да опитват но най-вероятно всички Ел. централи на земята трябва да работят в синхрон за да започне генерирането на нещо подобно. Цивилизацията не е на такова ниво. Ние още се бием за 1000 лева...за кюлчета и за черни майбаси. Имаме принцове кралици и царедворци...спокойно сме си в 14 ти век.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Нали знаете, че СУ има участие в ЦЕРН? Можехте да вземете интервю от някой българин, за да е по-интересно.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Джипката няма ли отиде да инспектира и да види как върви работата :)? Една последна инспекция преди да изпадне в дълбока нелегалност.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Като например: Как мутра лежала в затвора унищожи българия за 11 години и въпреки това пак има балами да гласуват за нея

30

До 27

преди 3 месеца

Ами науката си е нож с две остриета. Винаги съм се забавлявал, когато някой атеист ми каже: ,,аз не вярвам в литературни герои, а в науката".

29

Ефекта на пеперудата

преди 3 месеца

Всяка антиматерия си има другарче-материя, като се пипа антиматерията това се отразява на материята. Тази антиматерия, дето са я охладили е довело до прегряване на материята, което може да доведе до верижна реакция и отварянето на мицро черни дупки, които поглъщайки светлина бързо могат да нарастнат до супер черни дупки, които да погълнат не само нашата планета ами и цялата слънчева система. Затова не се тюхкайте че слави ще бъде новият премиер, това е нищо в сравнение с това, което предстои

28

АнонимеН

преди 3 месеца

АНГЕЛИ И ДЕМОНИ 2009ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С АНТИМАТЕРИЯ НЕ СЕ СВЪРШИХА НИКАК ДОБРЕ!............................ПО ДОБРЕ ДА СИ ИГРАЯТ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!------------------------ДА НЕ СЕ БЪЗИКАТ С АНТИМАТЕРИЯ , ЧЕ ТУКУ СА ОТВОРИЛИ НЯКОЯ ЧЕРНА ДУПКА!

27

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименС антиматерията като гориво за космическите кораби можем да колонизираме близките звезди, но можем и да направим бомби....-------------------------------------------------------Бомби , Бомби !

26

Анонимен

преди 3 месеца

До РазбирачТочно така е и за съжаление, ако са сигурни, че другата страна няма да може да им отвърне адекватно ще го използват без да се замислят.

25

Бай Ганьо

преди 3 месеца

Ракия ще може ли да охлажда тоя лазер?

24

Анонимен

преди 3 месеца

С антиматерията като гориво за космическите кораби можем да колонизираме близките звезди, но можем и да направим бомби, много по-мощни от водородната и атомната бомби.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До 21 от по-тъм ните българи имаш на предвид нали- от тези дето според нашите учебници Господ ги препекъл затова ги обича повече от другите!?

22

Ми2

преди 3 месеца

Браво. Да отворят една черна дупка и да свършва тоя цирк, че много ми писна.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Пазете ЦЕРН от българи че ше ви откраднат антиматерията и фотонааааа!!!!!

20

Ко? Не?

преди 3 месеца

До РазбирачКакви открития? Нещо за последните 10 години откритията са им само във финансовите отчети.

19

Добронамерен

преди 3 месеца

До Леща. Всяко нещо когато бъде открито първо се ползва 20 - 60 +години за военни цели,и след това се пуска орязън модел за хората. Имай предвид, че нещо излезе ли на пазара, военните го имат 10 пъти по - добро и ефективно. Нещо като микровълнова фурна която загрява 1 кг храна за 40 сек, и микровълнов танк който сварява на 400 метра всичко органично за 50 секунди.

18

Разбирач

преди 3 месеца

Тези открития нали знаете кой ги използва първи винаги.Ако не се сещате да ви кажа - военните

17

Анонимен

преди 3 месеца

Разбрахте ли сега ?Светът е трябвало да се самоуноищожино е бил заченат по случайност...Сещам се за едни герои на Дъглас Адамс които смятаха че Вселената е изкихана от гигантско същество и живееха в ужас от деня наречен от тях: "Денят на Голямата Бяла Носна Кърпа"...)))))))