30

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете, че СУ има участие в ЦЕРН? Можехте да вземете интервю от някой българин, за да е по-интересно.

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко Джипката няма ли отиде да инспектира и да види как върви работата :)? Една последна инспекция преди да изпадне в дълбока нелегалност.

28

Анонимен

преди 3 години

Като например: Как мутра лежала в затвора унищожи българия за 11 години и въпреки това пак има балами да гласуват за нея

27

Ефекта на пеперудата

преди 3 години

Всяка антиматерия си има другарче-материя, като се пипа антиматерията това се отразява на материята. Тази антиматерия, дето са я охладили е довело до прегряване на материята, което може да доведе до верижна реакция и отварянето на мицро черни дупки, които поглъщайки светлина бързо могат да нарастнат до супер черни дупки, които да погълнат не само нашата планета ами и цялата слънчева система. Затова не се тюхкайте че слави ще бъде новият премиер, това е нищо в сравнение с това, което предстои

26

АнонимеН

преди 3 години

АНГЕЛИ И ДЕМОНИ 2009ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С АНТИМАТЕРИЯ НЕ СЕ СВЪРШИХА НИКАК ДОБРЕ!............................ПО ДОБРЕ ДА СИ ИГРАЯТ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!------------------------ДА НЕ СЕ БЪЗИКАТ С АНТИМАТЕРИЯ , ЧЕ ТУКУ СА ОТВОРИЛИ НЯКОЯ ЧЕРНА ДУПКА!

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименС антиматерията като гориво за космическите кораби можем да колонизираме близките звезди, но можем и да направим бомби....-------------------------------------------------------Бомби , Бомби !

24

Анонимен

преди 3 години

До РазбирачТочно така е и за съжаление, ако са сигурни, че другата страна няма да може да им отвърне адекватно ще го използват без да се замислят.

23

Бай Ганьо

преди 3 години

Ракия ще може ли да охлажда тоя лазер?

22

Анонимен

преди 3 години

До 21 от по-тъм ните българи имаш на предвид нали- от тези дето според нашите учебници Господ ги препекъл затова ги обича повече от другите!?

21

Ми2

преди 3 години

Браво. Да отворят една черна дупка и да свършва тоя цирк, че много ми писна.

20

Анонимен

преди 3 години

Пазете ЦЕРН от българи че ше ви откраднат антиматерията и фотонааааа!!!!!

19

Ко? Не?

преди 3 години

До РазбирачКакви открития? Нещо за последните 10 години откритията са им само във финансовите отчети.

18

Добронамерен

преди 3 години

До Леща. Всяко нещо когато бъде открито първо се ползва 20 - 60 +години за военни цели,и след това се пуска орязън модел за хората. Имай предвид, че нещо излезе ли на пазара, военните го имат 10 пъти по - добро и ефективно. Нещо като микровълнова фурна която загрява 1 кг храна за 40 сек, и микровълнов танк който сварява на 400 метра всичко органично за 50 секунди.

17

Разбирач

преди 3 години

Тези открития нали знаете кой ги използва първи винаги.Ако не се сещате да ви кажа - военните

16

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли сега ?Светът е трябвало да се самоуноищожино е бил заченат по случайност...Сещам се за едни герои на Дъглас Адамс които смятаха че Вселената е изкихана от гигантско същество и живееха в ужас от деня наречен от тях: "Денят на Голямата Бяла Носна Кърпа"...)))))))

15

Анонимен

преди 3 години

Хвърлиха милиарди евра на вятъра,не милиони.И сега тия трябва да оправдаят прахосаните средства с колосални открития! Аман от безполезни прояви! Като Папата и политиците,които заклеймяват нещо си и са силно загрижени за нещо си,демек - бе оправяйте се там и не ни занимавайте..И кво ся,ще охлаждаме с лазер,а.И за 5- 6 години голям напредък имате. А ако някой ви кажеше- дайте тия пари за храна, лекарства,ау какви оправдания щяхме да чуем!

14

Сметалото

преди 3 години

Ама какви мангизи се точат там, ние с кюлчетата сме като пионерчета от тамбурашки оркестър. Антиматерия охлаждали, ти да видиш! То физиците от 100 години се драпат като котки в чувал дали има подобно чудо изобщо, ама ония вече я охлаждали.

13

Разбирач

преди 3 години

Играйте си играйте си.Все едно маймуни да открият атомната бомба....

12

Вейхайвей

преди 3 години

Някой ден Господ да им охлади мераците, за да не барат там, дето не им е работа. Амин.

11

Анонимен

преди 3 години

Искъм ощи такиви статииии!!! И за Константата на Планк пишетииии! И за Стандартния модел и за Полето на Хигс най многуууу! Плийййс плийс плийсссс :)