50

666

преди 3 години

колко трябва даси имен да напишеш Дяволските си Игри.

49

факт

преди 3 години

Тези учени експериментират с дяволските си игри и си играят с търпението на Бог. Добре ще е да спрат вече.

48

Popa ot razgrad

преди 3 години

Тия си търсят белята...дано не гръмнат света...

47

ММммМММмм

преди 3 години

... Сложно е ...

46

Щирлиц

преди 3 години

А можеше да пробват с пРецедента.

45

Анонимен

преди 3 години

А можеше да пробват с жалкия фигурант

44

до 44

преди 3 години

Антиматерията върши по добра работа и от водородната и атомната .Обаче засега цената на нейното добиване е 100 трилиона за грам , малко е висока.Затова още не намира много употреба за военни и граждански цели но пък знае ли човек един ден може и да успеят да свалят цената.

43

аре у лево

преди 3 години

Време е ЦЕРН да охладят и страстите на Чалгаря Славуци и Мая Костинбродска че ще правят правителство.

42

Анонимен

преди 3 години

На БоЕко"вълшебното"Чекмедже също е правено от Антиматерия,пълни се от само себе си!

41

Анонимен

преди 3 години

Питайте ме мене, аз знам тайната на Вселената и ще Ви спестя разходи за проучвания. Вселената ту се свива, ту се разширява. Вселената тупти. Свива се и става малка, колкото грахово зърно и после се взривява и почва да се разширява. Това е циклично. Сега сме в цикъл на разширяване.

40

Дедо Ташунко

преди 3 години

Мая има антиматерия.Съхранява я в "черната дупка"без лазер.Ще я ползва да докара преродени болшевики-червеноарвейци чрез телепортиране от друго измерение,за да измести Бойко!

39

Калеко Алеко

преди 3 години

И в България си имаме антиматерия, всичко изградено от Лойко се оказа , че е антиматерия и се саморазправа след един месец.

38

Анонимен

преди 3 години

Преди нас е имало и други развити цивилизации, достигнали са нашето ниво на развитие, даже по-високо технологично развитие, обаче са се самоунищожили най-вероятно с водородни бомби. Оцелели са само шепа хора, които са започнали цивилизацията наново... Според мен това се е случвало с няколко цивилизации, най-вероятно и нашата ще свърши по същия начин и ще има рестарт. Неслучайно има легенда за потопения остров Атлантида. Все пак е останала някаква памет в хората под формата на легенди.

37

до 41

преди 3 години

Не точно, но видях скелета от Етиопия през 2016-2017 та..."Луси", който след датиране излезе на 3.8 милиона години. Още преди литературните герой да се пропагандират.

36

Анонимен

преди 3 години

Тия от ЦЕРН си играят игрички със сили, които не познават. Дано да не направят голяма беля, играейки си на Господ.

35

До 29

преди 3 години

Г***ннньоооо, глупости пишеш. Материята и антиматерията са асиметрични т.е не. са 50/50

34

Тонката

преди 3 години

А у нас Слави и Мая охладиха на Боко фантазиите за ново правителство с антиолигофреничвн лазер.

33

до 30

преди 3 години

Забавлявай се, но не забравяй, че вашите литературни герой са на максимум 2000 години, а има физически доказателства, клинописи, рисунки по пирамиди, по камъни по пещери на по 1 000 000 години. И то какви рисунки на хора със скафандри. Хубаво е човек да вярва, но не е хубаво да е инат и да не вижда. Ако искаш да вървиш напред, не можеш да повтаряш книгата "Алиса в страната на чудесата".

32

ПроСоТо

преди 3 години

Боко:-Пак ги бихме!

31

Универсал

преди 3 години

Има 3 държави, който имат с килограми това което в Швейцария, Европа се опитва да генерира и да запази. Не пречи да опитват, черна дупка с ЦЕРН не могат да отворят. Може да опитват но най-вероятно всички Ел. централи на земята трябва да работят в синхрон за да започне генерирането на нещо подобно. Цивилизацията не е на такова ниво. Ние още се бием за 1000 лева...за кюлчета и за черни майбаси. Имаме принцове кралици и царедворци...спокойно сме си в 14 ти век.