110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Що си толкоз ***, бе? Само за да налееш малко кал в ушите на хората защото мразиш ББ дрънкаш глупости. Тези гърчоля за нищо нямат право. Ти ако си поискаш егейска Македония защото е била в рамките ба БГ някога някой ще ти я даде ли? Друг път. И Германия няма какво да им плаща. Било каквото било. Точка. С изнудване не се крънкат пари.

109

Косача

преди 3 години

До 137Успокой се и почети малко нелиберални медии, след това пак пиши.И какво лошо има да си чобанин? Нали и това трябва да се върши от някой? Ти каква аристократична кръвна линия си?Ако ти кажа аз от коя съм, няма да ми повярваш.

108

Анонимен

преди 3 години

До КосачаЩо решо че са етиопци, от какво изхождаш?

107

До 130

преди 3 години

Какви репарации да плаща Германия на европейските държави,като след ВСВ и орязаха територията с 1/3 и милиони германци бяха прокудени от вековно техни земи!Англичаните пък се облажиха от малкото колонии които бяха останали на Германия!

106

Анонимен

преди 3 години

До До Управниците Гледай си работата. Ние не сме толкова нагли като гърците искаме само турците да признаят за зверствата си и публично да се извинят. Но те няма да го направят никога. Същи наглеци. А германците поне публично се извиниха а сега поемат най - тежката и отговорна част от финансовото обезпечаване на ЕС. какво повече? да не говорим че гърчолята години наред си живуркаха само от европейските субсидии и без малко да фалират държавата си защото са мързеливи

105

Анонимен

преди 3 години

Някакви с основно образование и основно занимание слуша е на чалга и пиене на евтина ракия тръгнали да коментират кой на кого има да плаща репарации, кой бил етиопец... Та вие не знаете Етиопия в коя посока се намира бе чобани.

104

Косача

преди 3 години

До 133Смях. Не ми се спори.Тези са пътници. Няма Холивуд вече, да им правят филми за прохвала на гнусните етиопчета. Всичко ще си платят скоро гърчохристияните и католиците. Противни секти.

103

Анонимен

преди 3 години

Етиопия е древна християнска държава,преди това повечето са били юдей.Савската царица е от там ,*** се с цар Соломон ,приема юдаизма който налага на поданиците си!В Етиопия има много древни църкви,манастири,крепости,погрешно се смята ,че етиопците са Православни!Не,са защото не признават 2 Вселенски събора,ако не се лъжа.

102

Косача

преди 3 години

Етиопците нищо не са дали на света. Откраднали и опорочили културата на елините и от тогава нищо, нонче, зеро, нула ...Е, дали са лъжовно гърчохристиянство, но скоро ще го отхвърлим.

101

Анонимен

преди 3 години

Истината в че ако западните съюзници не бяха се сдушили с швабите от пусти страх от комунизма швабите още щяха да плащат репарации на държавите в Европа. И щяха да са изплатили само половината. Като след ПСВ, французина стои до швабата с тояга и ония копае въглища товари на вагоните и айде за Франция. Щотс пара няма, един хляб 1млн.марки, заплатата си са товарели на ръчни колички, шума. Така ги е подлъгал сбъркания австриец. Ама от трън та на глог.

100

Анонимен

преди 3 години

Ох мързеливите гърци за това не се бонтуват, чакат пак да ги хранят германците.. хахаха абсолютно бях сигурен, че ще се опитат да живеят на европа на гърба ОТНОВО

99

Българин

преди 3 години

Как гърците казват "Germany"?-GerMoney....:)))

98

BATMAN

преди 3 години

Kato se zamislq mise struva che edno vreme bulgaria I romania proseha ot tam a sega garcite prosqt ot germania. Taka che nego obijdaite ama tesa s mnogo po golqmo surce ot bulgaria

97

Германия се

преди 3 години

Управлява от Йерусалим - там отиват парите!

96

Сплескан натовец

преди 3 години

а ние да искаме репарации от ФАЩ за Южен Поток ,АЕЦ, и ефките !

95

Бебо

преди 3 години

Тия, пак искат да си драпат макарите по цял ден. Света изтрещя...

94

пецата

преди 3 години

заявка да им отпишат дълга , немчугите по принцип когато и да ги дармониш и да им вземаш пари все е късно , крали са ни много време и са ни докарали 3 национални катастрофи както и сегашната , защото боко и ко. са на немчугите феодалчета и някой са на краваритегърчетата са нагли ама защото играят ва банк, друго не остава когато си до стената, немците са алъш вериш с едоган и сега ще ги натиснат от там и гърчетата ще изврякат, някой ще лети до Москва пак а там ги чакат с разкопчан цип на пантало

93

Анонимен

преди 3 години

Германците да решат една година да бойкотират Гърция и тия 290 милиарда няма да им стигнат на гърците ...

92

Анонимен

преди 3 години

Вместо да ровим в историята да гледаме да не се повтаря в бъдеще.

91

човек

преди 3 години

До Да сиТи сам не си вярваш май?