130

Dtz

преди 3 години

И 290 трилиона да им дадат до 3 години са ги опукали...

129

Гръция

преди 3 години

Гръция е изкуствена държава, създадена преди 200 години. При падането под турско робство хората по тези земи са се смятали за византийци/ромеи/римляни, не за елини. Дори при освобождението са смятали да кръстят държавата си Романия, което ще рече Римска империя, което е и било името на Византия - Романия. Вместо това взимат ново име - Гърция, за да направят връзка и с древността, а това име Романия няколко десетилетия по-късно е взето от власите, които стават римляни/румънци.

128

Хаха

преди 3 години

Гърция навремето се е съгласила с това че няма да търси репарации, както Германия се съгласи да опрости дълга на Гърция! Проблема може да се реши, като Германия си поиска дълга, като от сумата приспадне сумата за репарации!!! Да не се окаже после, че Гърция не само няма да вземе пари, ами и трябва още да връща!!!

127

Анонимен

преди 3 години

Малко е нагло, след като Германия им наля 670млрд. евро за да не си ядат цървулите сега да искат 290млрд. евро репарации... баба Меркел ако щракне с пръсти и гръците малко ще хлъцнат.

126

Тошето

преди 3 години

До #49Разкажи де!

125

Юнал Джемилов

преди 3 години

До АнонименКадъно знай си мястото как се усмеляваш да говориш така с мъж и немога да расбера биллюля ти мъж нямаш ли да те осмерява

124

Анонимен

преди 3 години

Мистър Бийн се е клонирал, иначе може да са гърци ама като ги гледам не са много далеч от едни други араби.

123

#49

преди 3 години

До Анонимен #49Обичах и харесвах гръцките хора (имам предвид танци, а не човеци), докато ми се случи да бъда на една маса с жена родена в САЩ, но от гръцко потекло. Е, така дойде краят на моите симпатии за всичло гръцко.

122

Анонимен

преди 3 години

До Юнал ДжемиловЮналчо, я да си затваряш устицата че знаеш ли такива подмолни твари като тебе бих ги изхвърлила от държавата като мръсни котки барабар с имената им. Мразя наглеци и долни хора. А някои от вашего брата се държат точно така. Такива нямате място тук. Айде отивай си при Ердоганчо да ти сложи парцала на главата. Ама там също не ви щат. Затова си налягай парцалите а наглостта си я заври знаеш къде.

121

Парамун

преди 3 години

германците няма да ви забравят, как ги искате - в брой,в кеш злато или биткойни?

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Поредният пишман историк който дори не знае какво говори. А стига се правихте на умни. Досадно е и страшно много дразни.

119

Анонимен

преди 3 години

Една година локдаун , големи мерки, голямо чудо, лежане и чешане и сега си намериха някой да им плаща сметката!

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Ти ще продължаваш ли да ми се правиш на умен? естествено че Византия е Източната римска империя но след разпадането на Римската империя там остават основно гърците и именно те се наричат византийци. Византия няма нищо общо с Рим. Не случайно средновековна България е водила войни с гърците а, пардон, с византийците. И само погледни императорите на Византия не носят римски а гръцки имена. така че стига ми се прави и не ме дразни.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимна 89Айде отивай да живееш в Гърция. само че още на границата ще ти се подиграят и ще те оплюят независимо че си отишъл там да им лижеш ***. Плюс това гърците както казах си живуркат с чуждите субсидии и само отвън изглежда че там е евтино защото държавата е богата. И сега продължават. Наглостта им е безгранична във всяко едно отношение. За мен това не е положително качество. И затова си плащат.

116

Войко

преди 3 години

Името Византия идва от селището Бизантион, върху който е създаден Константинопол.

115

Анонимен

преди 3 години

Гърците да вземат да си поискат фризовете от Партенона от англичаните. А,те май си ги поискаха, въпросът е дали някой им ги даде. Такива неща никога не стават. както и на нас няма да ни върнат толкова артефакти от българската история които се намират в чужди музеи. Разберете за минали неща едно че има давност и второ вече е създадено статукво което никой не иска да нарушава. Можеш да имаш претенции за много работи въпросът е че няма да ти се отвори парашутът.

114

Анонимен

преди 3 години

До Дядо ВиВизантиец значи грък да те светна. *** и се справи как се е създала Византия Не се прави на историк, никакъв те няма в тази материя. Ако ще и баба ми да си.

113

Леша

преди 3 години

До Юнал ДжемиловКозите ли свършиха, че драскаш дебилни коментари?И да, добре сме си били, но пустия му Левски сам събори пропадналата османска империя командвана от синедриона.

112

Косача

преди 3 години

До Българин40-те вагона история също, която беше събирана НАСИЛСТВЕНО от бългаския народ, с любезното съдействие на гръцките попове.

111

Българин

преди 3 години

А ние кога ще си поискаме милиардите от Русия ?