176

Анонимен

преди 3 години

174 Що не искате ваксини джанъм, че той чалгарят, нали най-отговорно, се изследва за ковид? Защо ли го прави, нали ако има вируса, ще поиска лечение и ваксина? Поне, да не сее зараза в парламента, освен присмех.

175

Анонимен

преди 3 години

Дано да събере пари за дограмата на къщата в Банкя, щото го чакат много зими заврян там.

174

Д-р Хаус

преди 3 години

Ало, Чекмеджето!! Защо лъжеш?? Внесе и плати /от парите на данъкоплатците!! / менте-ваксината " Астра" за овчето стадо и " Пфайзер" за "елита"!! Защо не внесе най-ефикасната - " Спутник" V?? За да угодиш на американо- английските си господари?? Айде бегай!!

173

6

преди 3 години

Тпия пожарникар си мисли че все още може да се договори.

172

Анонимен

преди 3 години

лъже отново, нищо няма ощеа от 5 дни бие тъпана.

171

6

преди 3 години

До Анонимен 176 Къде у Сърбия бе там е Сретен. Чакат го.

170

6

преди 3 години

Е то нема никакви значи 1000 % си изпълнил всичко .И парите и те ги няма.

169

Анонимен

преди 3 години

КАЖИ МИ КАЖИ БЕДНИ НАРОДЕ, КОЙ ТЕ В ТАЗ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ? ТОЗ ЛИ ЩО СПАСИТЕЛЯТ ПРОБОДЕНА КРЪСТЪТ НЯВГА ЗВЕРСКИ В РЕБРАТА, ИЛИ ТОЗ, ЩО ТОЛККОЗ ГОДИНИ ТИ ПЕЕ:"ТЪРПИ И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА".................................................................. ТОЙ ЛИ? КАЖИ МИ. МЪЛЧИ НАРОДА! ГЛУХО И СТРАШНО ГЪРМЯТ ОКОВИ, НЕ ЧУЙ СЕ ОТ ТЯХ ГЛАС ЗА СВОБОДА

168

до 174

преди 3 години

До Защо не разбираш?Спокойно няма за всички, така че никой не те пришпорва напротив добро е решението ти,да предоставиш своята ваксина на някой друг ,така че да се покрият поне желаещите.Не си някой скъперник , браво.Помагаш да другите хора.Хубаво е че има още такива като теб.

167

Анонимен

преди 3 години

Вардете границите да не избяга в Сърбия, Юар или Дубай.

166

Маринов Швеция

преди 3 години

До Анонимен Б0рсyk 168Знаем че ти влезе яко но не е новина! Просто трябваше или да се махате от България за да се върнат прогонените или да си купите МНОГО вазелин! Анадънму?!??!?

165

Защо не разбираш?

преди 3 години

Абе човек, ти не разбра ли,че ние не искаме ваксини! Толкова ли няма кой да ти каже, толкова ли не може да се сетиш какво искаме?

164

Тато

преди 3 години

До АнонименAнонимен ! що не вземеш вече да се извлечеш в любимата си русия нали там всичко е най доброто само че не изкаш защото сам съзнаваш какви простотии пишеш!

163

до 168

преди 3 години

Естествено ,че е далече от края ,дори в момента той печели изборите отново.Въпроса е ,че ако сега се оттегли сега ще се измъкне като винаги печелиш политик докато е бил в политиката ,реално до този момент няма загуби .Това отчайва другите политици и те много не се борят да бъдат качествени политици, а политика не се прави от един политик, а от екип политици.Така че трябва да свалим малко критериите за самочувствие на другите и като станат добри отново да се вдигне критерият и ще имаме екип.

162

Надзорния

преди 3 години

Пали джипа и газ към южната дъга майсторите се разбягаха като разбраха за загубата ти.Няма да има заплати и няма кой да довърши боята по асфалта.

161

до 151

преди 3 години

До дрън дрън тиквенииТака е Сърбия не само ваксинира населението си , но създаде производствени мощности за производство на ваксини ,създадоха много работни места по време на криза, когато другите спират работни места.Ако спутник получи лиценз за ЕС, това още повече ще изстреля Сърбия напред в икономиката защото тя ще е производителя за ЕС.

160

Господин Премиер

преди 3 години

Аз може да не съм държавата, но това дето ми е личното отмъщение на мене и другите шест не съм ги питал, но си мисля, че те ще съгласят с мен - защо тоя дето никаква приемственост и не гледа закон и заслуги и наука, а гледа банковата лепта и щуробаджанащина защото тоя може да не съм държавата, ама е изхвърлен "като куче" от позицията на която се е пласирал! Приказвай ми и ми пищи колко си изкаш, "великолепната седморка" струва повече от синчето ти!

159

Анонимен

преди 3 години

Само пълен гллупак може да помисли, че това е край за най-успешният политик на България ;)

158

Анонимен

преди 3 години

164 Гласуващите за БСП, да се ваксинират с руската ваксина

157

Господин Премиер

преди 3 години

Откъде накъде - всичко строено от бащи и дядовци и прадявци - Общинска собственост - да може общинаря да си прави тънки сметки без кръчмаря - Остави ги!Учителите - образованието национален приоритет ама учителите общински служители! Остави ги! Тия с изкуствата и спорта да работят допълнителна норма за същите пари като останалите. Остави ги!И откъде накъде и толкова оставяне и от толкова прощаване за откровени глупости - държавата стана разграден двор! Толкоз - аз може да не съм държавата ..