216

Анонимен

преди 3 години

Бравос, Мутро ... А сега бягай към Централния Софийски ... Че бай Ставри с големия .... чака

215

Знаете ли...

преди 3 години

...колко книги е прочелБорисоФСпоред самия него-само една.Срам.И тва нещо УПРАВЛЯВА моята РОДИНА???

214

Знаете ли че..

преди 3 години

Бойко е бил затворник в Чехия за кражби на коли?

213

Анонимен

преди 3 години

Чалгари, въъъъъъъъън!

212

Граовец

преди 3 години

Извода е че алкашите изнемагват и не могат да раздават навсякъде. Преди със сметката за газа даже бяха на кяр, ама сега като паднаха цените и закъсаха. Те затова и се опитват отново да вдигнат цената на газа . . .

211

До Бойковид-19

преди 3 години

Социалистическите медии деликатно се опитват да "забравят" злобата която изливаха в съзнанието на българския народ последните три години.Да се надяваме че загубиха финансиране и ще се обърнат към темите които са от значение за народа.

210

Бойковид-19

преди 3 години

Сякаш с магическа пръчка някой премахна от медиите обичайните през последните 13 месеца новини за броя на българските граждани, починали или заразени с Ковид-19, и/или в резултат на настъпилата разруха на системата на здравеопазване в България.

209

Анонимен

преди 3 години

boyche ko staa mangarov dobre li e? da ne e pipnal nekoi mlad virus? :-)

208

Анонимен

преди 3 години

Пламването няма нищо общо с учениците, а това че не спазвате мерките. Я да те видя ако имаш ученик и му предстои матура какво ще говориш?

207

Анонимен

преди 3 години

на мухобойко долнопробните лъжи

206

Евгени

преди 3 години

Хайде, по-бързо да изчезваш и направо там където ти е мястото! На бул. ген. Николай Г. Столетов 21. Там да се съберете цялата шайка.

205

Кой разбира..

преди 3 години

Хайде народеее, на ваксинитееее! Кой разбира, тук се спираааа! Блажени са слепците! 30 години потъване и геноцид, но сега ви спасяват! Спасете се от Кромид-19 със смърт от глад! А може да вземем за пример Грейт Британ, велика страна потопена в ордите *** прииждащи от Азия и Африка, за да опоскат страната чрез социала, натоварващи финансите на средния англичанин. Сега и тях ги спасяват. И те така целия западен Свят. Хайде на ваксинитеее! Моля, следващия!

204

Славко

преди 3 години

Ти изпълни всичко не на 100,а на 200,днес видяхме ,че си крал на 50,а си изпълнил на 30.Сам не си вярваш,е отиваш си , така както свършва филма.Мутри сбогом!Липсват 20,а!

203

Анонимен

преди 3 години

Последни по ваксинация и първи по смъртност, мерките им абсолютно неадекватни, когато в цяла Европа затварят-тука отварят. Допреди месец по думите му сме били "като оазис", НО, пусна учениците и пламнахме. Здравната ни система е зле, образованието ни също. Най-бедни сме в Европа! Сега се сетил да "добри ваксини"?! Пълна пародия. Търпението ни отдавна свърши!!

202

Мене

преди 3 години

Много сте зле бе хора, неусведомени, за Астрата е платено изцяло от Английските данъкоплатци, 21 милиона паунда, никой в Европа още не е дал и 1 Евро но искат милиони дози от предплатени те 100 милиона от ЮК. Астра е същата като Спутник векторна, руската с малко по вече алкохол/ethanol, все Бойко ви е виновен, ние в ЮК сме само с Астра, не се плаши от сянката си. Никоя държава няма избор, каквато е за деня като те поканят. Вие се туткайте още и чакайте избор.. Майко мила!?!

201

Анонимен

преди 3 години

До 216 А мен ме отврати с поведението си!! Точно в пика на пандемията умишлено наредиха на учениците да се върнат присъствено. Това беше експеримент и гавра със здравето и живота на деца, родители и учители. Заради личните им схеми и сметки! И продължават с цинизма си-от 12.04 отново заповед за присъствено, от Ангелов. Брутално! Никога повече Герб!!

200

истина

преди 3 години

КОЛКО ДЖИПА Е НА 15 г. ,ТОЛКО И ВАКСИНИТЕ СА НАЙ-ДОБРИ. ТОЗИ КАТО ОТВОРИ ОСТА И НИ ОБЛИВА С ЛЪЖИ

199

95831

преди 3 години

До Анонимен 216Ти нормален ли си ? Наистина ли мислиш това което мислиш? Не те ли е малко срам!!!

198

Анонимен

преди 3 години

Бокича много изнервено го дава, не го обича най-големия му враг народа :))) Обаче маниерите на мутра не ги е забравил, накланянето на глава на една страна, както и презрителния поглед :)))

197

Анонимен

преди 3 години

Борисов ме спечели с поведението си при корона кризата. Това което зависеше от него го направи. Снабди ни с ваксини и каза който желае нека се ваксинира.Браво за което.