236

Смешник

преди 3 години

Що за човек трябва да е Борисов, за да каже такова нещо. Представителя на Европейската агенция по лекарствата (EMA) Марко Кавалиери заяви, че има връзка между ваксината на AstraZeneca и тромбозата, а Борисов ни е дал само такава. Това е единствената в света вредна ваксина, единствено разпространяваща се в България по ваксинационните кабинети. Много са ти тези 26%, лъжец интригант.

235

ХиХи

преди 3 години

Благодарим ти Боже.

234

Анонимен

преди 3 години

Всъщност не си го изпълнил. Според редица западни медицински издания и анализи, една от най-добрите ваксини в момента е руската, а ти тъпо и упорито отказваш да започнеш преговори за доставката и...

233

Анонимен

преди 3 години

Баце не си хърби...треба ти доктор...!!!

232

лъжеш

преди 3 години

Патологичен лъжец. Нали обеща и завод за ваксини, после нещо млъкна по въпроса

231

Анонимен

преди 3 години

Какви най-добри ваксини? За непривелигированите българи има Астра Зенека, която е с най-силни и най-дълги странични реакции. Започва и да се компроментира из света, ама наш ББ поръчва по много.

230

Unknown

преди 3 години

Аз всяка вечер се ваксинирам с Гроздова , ще чакам аз астра мастра ..... :).

229

Анонимен

преди 3 години

Ваксини няма.Не знам кой какво е изпълнил

228

Unknown

преди 3 години

Пенсията в България е един максимум два надника навън..Нямам думи.

227

Анонимен

преди 3 години

Има ли държава по света в която да има пенсия 150 евро.

226

Анонимен

преди 3 години

Абе радвайте се че няма ваксини.Ваксините са по голямото зло и от вируса!

225

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ, ИЗОБЩО НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАЙТЕ!

224

Анонимен

преди 3 години

Толуп , ти всичко изпълни.Благодарение на тебе сме най бедни в ЕС,първи по смъртност и гониме дъното по всички показатели.

223

11

преди 3 години

До 1,допълвам,поета на комунизма-спас гърневски,сергиджията от Хасково,разносвача на банички николов,теменужка-енергийния бивш министер,министерката на земеделието.

222

1

преди 3 години

Днес започвам с експертите,на слънцето,които той ще предложи,влади горанов,деси дуловска,тома биков-неверний,дончев,дариткова-балдъзата на миро мъзгата,експерта по поцинковани кофи караянчева цецка,ако съм пропуснал някой експерт,моля допълнете.

221

ЗА

преди 3 години

КУЦИЯ, ХОДЕЩ ПЕША, И МАГАРЕТО Е ДОБЪР ПРЕВОЗ.

220

HeinrichHimmler

преди 3 години

Поръчал бил най-добрите ваксини. Докато цял свят се ваксинираха, в България едвам имаше мижави бройки от най-ск*паната ваксина. Иначе бил осигурил. Този продължава да се гъбарка. Какво си осигурил бе ? С нашите пари купи най-малко ваксини от всички държави и то от най-евтината и некачествена, при положение, че главно сме със застаряващо население, а тази ваксина всички държави я спряха от ваксинация на хора над 50-60 години. Пожелавам ти вечни мъки и никога да не се докопаш до властта вече!

219

Анонимен

преди 3 години

Баце що ти не се ваксинираш с най-най-добрата ваксина на АстраЗенека? Или те страх да не отидеш при дядо Господ.Но той ще е доволен от теб.Колко църкви постои и ремонтира ти.Няма страшно Баце.За теб има 2 изхода от създалата се ситуация или влизаш право в затвора или отиваш при дядо Боже.Ако пък си решил да си плюеш на петите по добре бягай още сега до като е време щото като депутат ще трябва пак да се криеш от народната любов а тя не прощава както видя.

218

откажи се

преди 3 години

с достойнство,ако имаш за толкова години управление не се накрадохте, не помислихте за народа си ,разболяхте душите ни с безразличието си високомерието,безчинствата,кражбите и всички вие ни говорихте какви,,европейци,,сме- сега ще отговаряте затова ви е страх

217

Анонимен

преди 3 години

Не искам американски военни бази в България!!!