390

Анонимен

преди 3 години

Куррррррни вече разбра, че не е млада и няма да и минат номерата като едно време. Сега дори да оближе мъдуррррите на силния на деня няма да постигне това което иска а само ще се изложи. Затова като дърррта злобнннна кучччччка ще държи кокала докато не я наритат здравата.

389

Анонимен

преди 3 години

тези избори са ЕДНО НОВА НАЧАЛО ЗА БСП - НАЧАЛОТО НА КРАЯа *** нелка беше и си остава троянския кон на Бойвк в БСП

388

Анонимен

преди 3 години

До Хюстън обади сеНали тя се взима на сериозно, ако изпусне кокала отива в миманса :)) Само като я видиш, не знам какви асоциации прави всеки човек (безпартиен), може би филм на ужасите и папкане :))) Все пак е похвално, че Корни ги прати там, където трябваше да са отдавна :)

387

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: Не берете грижа за Бойко. Бай Ставри го чака.

386

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 405: Играй си с бат'си Бойко. Каза ви го: "Аз съм п'рост и вие сте п'рости, затова ще се разберем".

385

Анонимен

преди 3 години

Како никой не иска да играе с ТЕБ

384

davieba

преди 3 години

До Ха ха Троловеkolko pati gerb trqbva da vi ebat prez ga6tite az neznam men bi me bilo sram da se pokazvam a kamoli da govorq a gerb za poreden pat dokazaxa 4e sa parvi

383

Анонимен

преди 3 години

Каква е причината Нинова да не иска и да чуе за правителство подкрепено от Борисов и ГЕРБ? Бойко събра огромни негативи пред БСП и лично пред Нинова. Основната злоба на двата субекта БСП и Нинова е върху факта че Борисов ги би точно на хлъзгавия терен на русофилството и построи газопровод с наши пари на Путин, нещо което предизвика огромна завист, злоба и ярост у социалистите.

382

ЛИДЕР

преди 3 години

САБИРАМ ЕЛЕКТОРАТ ЗА ОСНОВАВАНЕ НА ЛЕВА ПАРТИА. КЕ СЕ КАЗУЕ ЛЕВАК. КОЙТО ИСКА ДА Е ЧЛЕН ТРЕБЕ ДА Е С ДО ОСНОВНО ОБРАЗУВАНИЕ А НАЙ ДОБРЕ С ВТОРО ОДЕБЕЛЕНИЕ. ДА ПОЗНАВА КОЕ ДЖИЛЯЗО КОЕ ЛАМАРИНТА И ДА МОЙ ДА ИДЕ КИБАПЧЕТА. НА ДРУИТЕ ИЗБОРЕ ДРУГАРЕ КЕ СМЕ ПРЪИ отзат. СА ГЛАСУВАИТЕ ЗА МОИТА ПАРТИА. ГЛАСУВАНЕТО ДА ПОЧНЕ СЕГА.

381

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 396: Бойко няма да подаде оставка докато ГЕРБ не изчезне напълно. Той е единствен и незаменим.

380

Анонимен

преди 3 години

Не злобейте гербаджийски ненужници.Приемете унищожението си като нещо, от което няма да избягате. Просто изчезнете. Никой няма да забележи, че ви няма.

379

Анонимен

преди 3 години

Корнелия няма подаде оставката и когато БСП бъде напусната и от предпоследния си член!Тя ще е последният член на партията и няма пред кой да подаде оставка!

378

eve1

преди 3 години

Основна заслуга за разгрома на БСП има и неадекватния президент Румен Радев!

377

Анонимен

преди 3 години

Браво! Идеално се справя Нинова! На следващите избори под 4 % хаха .. а след тях и герб и дпс вън!!!

376

Време за промяна

преди 3 години

Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

375

Анонимен

преди 3 години

Не закачайте другарката Нинова, тя е човек с мисия. Ще си подаде оставката едва след като БСП падне под 4 процентовата бариера.

374

Анонимен

преди 3 години

Радеф плаче

373

Анонимен

преди 3 години

Този Иван Гарелов вече се прилепи към Слави

372

Анонимен

преди 3 години

Много съм доволен от кака Корнела !Никой не можа да размаже червените така както тя го направи.Още 100г да е шеф :)

371

Гневен

преди 3 години

До боко Партията БСП беше унищожена от тези,които я управляваха преди Нинова,начело със Станишев! Нинова за съжаление търпи последиците на сатанинската целувка на Орлов мост между Станишев и Местан и на безумното му сервилничене на ДПС! Апотеозът на падението и предателството беше издигането на Пеевски за шеф на ДАНС,за което Нинова няма никаква вина! Тя е единствената надежда за оцеляването на БСП!!!