410

и те така

преди 3 години

изпълкома подава оставка но курнито не . тя ше продължава да се бори с демоните си , желанието за власт е лош съветник .

409

БТК

преди 3 години

между фигуранта и импексова : шефе , корни , другарко , какво ше правим ? е как какво , на борсата .

408

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 428Въобще не бих се изненадал ако стане така. Това само ще потвърди думите ми, че Корни ще съсипе БСП по-добре от всеки друг. Нека БСП съставят правителство на малцинство или такова в коалиция с Мая и Слави (а защо не и с ДПС) и на следващите избори ще са под чертата от 4%.

407

горката

преди 3 години

зачервени очички , плакала е импексова .

406

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 428да вервай си като на царя. Да не се окаже че корнелка да стане и четвърта

405

Анонимен

преди 3 години

Абе много плямпате ама да не се окаже, че накрая на месеца Корнелия Нинова ще съставя правителство. То да е за определен срок с няколко конкретни задачи и после нови избори. Тогава ще млъкнете като бити зад.н.и.ц.и.

404

Фф

преди 3 години

Само Корни.....тя си остана завинаги от СДС и разби БСП отвътре

403

Рашко

преди 3 години

до До тролската дружинаФакт е, че откакто Корни оглави БСП подкрепата за партията главоломно спада, а резултатите от тези избори са направо катастрофални. Давай Корни!

402

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен: На баба Ванга ли се правиш? Слави тепърва ще се доказва. Да видим. Днес проценти, а утре? И Сакскобургготски щеше да ни оправи за 800 дена, а сега го няма никакъв.

401

Анонимен

преди 3 години

БСП не е нужно на никой вече. Слави може да си направи коалиция с всеки или да стигне до втори избори и да ги спечели с 50 процента, а Корнелка ще взема 5-6 процента тогава

400

Анонимен

преди 3 години

Рашко, защо не ме отразяваш? :)

399

До тролската дружина

преди 3 години

Въртим, сучем и все едно и също. Корнелия Нинова щяла да довърши БСП. Г'лупости на търкалета. Сега на преден план е новата опозиция, но тя тепърва ще се доказва. А без подкрепата на БСП правителство няма да им се получи.Губещ е Бойко, дотук му беше едноличното управление.

398

Рашко

преди 3 години

До време за промянаСигурен съм, че точно това е била стратегията на Корни и провала на изборите е един добре пресметнат ход! Хахахахахахаха

397

Анонимен

преди 3 години

Давай Корнелче. Малко остана да довършиш партията, ти си като един таран - млатиш здраво 5 години и ето че партия се срива, дръж са не са давай,последен напън и ще приключиш веднъж завинаги БКП-то. Хай-хоуууу, хай-хоуууу, хай-хоу

396

Време за промяна

преди 3 години

Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи. А Бойко Министерският съвет вече само отвън ще го гледа.

395

Анонимен

преди 3 години

Рашко :) Индия :)

394

Рашко

преди 3 години

Корнелия в никакъв случай не бива да се оттегля от председателския пост в БСП! Само тя има реален шанс да затрие столетницата в обозримо бъдеще и да я заличи от политическата карта на България веднъж завинаги! Давяй Корни!

393

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания госпожо Нинова, адмирации от целия български народ! Вие помогнахте да бъде спасена България от чумата ГЕРБ и едноличното управление на Борисов!

392

СИКТИРДАК

преди 3 години

*** Е КОРАВА....СТО МЬЖКИ МАГАРЕТА СА И МАЛКО..ЩЕ ГИ МЯТА ЗАД ГЬРБА СИ

391

Браво!

преди 3 години

на следващите избори таргет 4-те %!