430

Анонимен

преди 3 години

И на коне и на лодки да се качва, никого не може да излъже, тази мислеща се за много хитра, приватизаторка. Резултатите го показват, привържениците на БСП все повече ще се стопяват, докато тя е председател.

429

Ку40

преди 3 години

Не е от Нинова. Пенсионерите Комунистите умират с това намалява електората. БСП след 10г ще е история. Просто няма да имат живи избиратели.

428

Хайде, Нинова,

преди 3 години

действай по-смело,много малко ти остана да закриеш партията. Отдавна е време да издъхне сто годишната баба.

427

Спомням си

преди 3 години

Свиленски веднага да вземе и да се хвърли от чинията на Бузлуджа !Спомням си, че в седмицата преди изборите той кълнеше как БСП ще разбие ГЕРБ и те ще поведат България към рая.Още тогава се чудех с какви очи ги плещи тези щурутии и кой ли му вярва.Сега се оказва, че той е разбития и изритан от ИБ на БСП.Затова един съвет към него :Свиленски, като не разбираш нещо не се изказвай неподготвен !Бъди това което си - просто един БАДЖАНАК !

426

Биография:

преди 3 години

Приватизирах и зак/трих Техноимекс, като министър ме изпъдиха заедно с Р. Овч. за кадърни злоупотреби, помогнах активно за заграбването и приватизирането на Пловдивския панаир, Булгартабак и още няколко работещи предприятия, стария ми приятел и колега по съдба Р. Овча. с благодарния Г. Герг. свинаря ме лансираха за шеф на БСП, работя неуморно за партията, чиста и имиджа, гоня неприлично богати бизнесмени от нея, назначавам млади наследници на грОгаре, деца, внуци и правнуци, яздя кон и партия

425

Анонимен

преди 3 години

Ако богатите българи и велики демократи винаги ще има нужда от силна лява партия било то БСП или друга ,като ви чета коментарите всичките сте супер капиталисти и на една маса с Бил Гейтс.Народа в България основно са бедни,време е да се осъзнаят и да не си мажат въжето със ***.

424

Факт

преди 3 години

По-брутална и тапирско нагла едва ли има, но това е за доброто на левите е България, защото ще затрие закономерно БСП във вида и непредставящ левицата или ще е предпоставка за радикална реформа на БСП, след нея. Жив пример след мен и потоп. Само се чудя не я ли притеснява негативизма, който обира за делата си? И много нагло е да вкараш измислени дОгаре за единия келепир в парламента за 4г, както вкара в европарламента неадекватните Е. Йончева и Хр...., да и е честито на Корла

423

БайХ

преди 3 години

Хахаха Нинова типично в соц стил :)

422

Анонимен

преди 3 години

Тази марксистка-капиталистка няма ли най-сетне да си фане чукалата за Америка при родата си. В БГ хем я не щат, хем почти не остана за крадене.

421

! до 428

преди 3 години

Да....и ние на това се надяваме....Славчо е достатъчно арогантен, че да забрави какво е обещавал. Повярвай ми, пак ще събере хора по площадите, но по друга причина. Не мисля, че е много вероятно, обаче, понеже ако народът наистина не желая някого, то това безспорно е БСП. Коалиция БСП +ИТН с председател Корни ще освободи огромното напрежение в обществото и ще се стигне до сериозни ексцесии.Но пък Корнела доказа, че въобще не е на този свят, нищо чудно да си се надява.

420

!:

преди 3 години

Няма друга статия, в която хората да са толкова единодушни в оценките си.....Корни, моля те, моооооооля теее, натисни се за министър председател на някоя коалиция. Тогава ти гарантирам, че само след месеци ще ти се сбъдне бляна за стотици хиляди по площадите. Да си най-противният политически субект без и секунда да си управлявал е много сериозно постижение. И то при положение, че се конкурираш с едно втръснало правителство и личност като Манолова. Толкова подигравки е отнасял само Волен...

419

Анонимен

преди 3 години

Дръжте я Нинова поне още една година начело на БСП докато вота за нея спадне под 4%

418

Анонимен

преди 3 години

Тези загубиха още когато вдигнаха субсидиите партийни от 1 лв на 8 лв,и после след като пренебрегнаха желанието на хората от референдума,очакват положителни резултати,мисля,че не са разбрали нищо

417

Анонимен

преди 3 години

При такъв провал да не хвърли оставка, тоя резултат е края на БСП, никога повече няма да бъдат втора политическа сила. Лека полека ще изчезнат от парламента, колкото и удобна опозиция да са за ГЕРБ.

416

Анонимен

преди 3 години

Тя е огледален образ на Борисов. И двамата са се вкопчили във властта и пускане няма. Ни срам, ни свян, ни морал. Жалка работа.

415

Мосад

преди 3 години

Нинова е внедрен в БСП агент на ГЕРБ.

414

Анонимен

преди 3 години

Курнелойке, време е да си разкараш трътката червена. Бабите дето гласуваха за теб измряха през пандемията

413

Анонимен

преди 3 години

Евала на баба Корни че закопава БСП-то. Уникална услуга прави на целия БГ народ. Благодаримти !!!

412

Социалист

преди 3 години

Сал ме една мисъл тормози: Кой и го нахендри на корнито - Боката или Румбата???

411

Анонимен

преди 3 години

Тази антибългарска партия, убивала българи и работела винаги против България, трябва да се забрани със закон, а членовете й да се подведат под отговорност за престъпления с/у българския народ. Куманярщината и либерастията са бич и отрова за човечеството