110

Анонимен

преди 3 години

По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално. А защо сега в ЕС западите компании като Мерцедес, БМВ, Сименс, БОШ не предоставят новите си технологии на България за да се развива и да произвежда сама стоки вместо да ги внася от Германия. Брюксел защо не ги задължи да ни предоставят технологиите си, както нас ни задължава да спазваме техните производствени стандарти? Защо задълженията са едностранни само за наша страна?

109

Анонимен

преди 3 години

ЕС няма нищо общо със СССР. СССР беше икономически и политически съюз на страни които споделяха обща икономика и общи технологии и ресурси. СССР за няколко десетилетия от нулата стана световна икономическа сила. А ЕС е съюз на хищници егоисти където всеки си крие технологиите и по големите мародерстват по-малите. СССР изкара над 75 години, ЕС не можа и 20 години да изкара и се разпадна.

108

Анонимен

преди 3 години

А Ролинг Джо не се ли е търкалял напоследък по стълбите?

107

Христо Христов

преди 3 години

Вследствие на стремглавото обедняване и западане на ЕС, некадърниците от ек го капсуловат все повече и повече и налагат все повече ограничения и цензура на полуграмотния си лумпенизиран електорат.А комисариатът по ценностите плаща на троловете си за фалшива пропаганда.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111..или поне така им се иска на лyдитe "демократи" Много ще се облизвате и ще мечтаете, ама по скоро вас "демократите" ще ви евтаназират до един , а Путин ще си стои необезпокояван от лая на европейските ***-пинчери.

105

Анонимен

преди 3 години

А днес членката на ЕС и НАТО РъБъ с какви кинескопи произвежда българските телевизори? Или освен *** и черноработници за запада друго не произвежда?

104

Петко

преди 3 години

Ковид няма, не е имало и няма да има. Единствено блазилският президент го каза и натри носовете на всички.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Какво става, вече няма аргументи и караш по списъка с опорките ли?:))))))

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114"Народна Република България стартира производството на първите си 100% чисто български телевизори марка "Опера""Телевизорите марка Опера бяха с кинскопи Осрам, а много малка серия беше направена с кинскопи Тошиба.Горките червени русофилчета, не сте живели в това време и само чакате да ви подадат оттук оттам по някоя опорка, да предложите на чалгясалите си аверчета.

101

Анонимен

преди 3 години

16 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

100

Анонимен

преди 3 години

1959 г, 17 год. след като червеният комунистически ботуш стъпи на родна земя и започна да мачка, Народна Република България стартира производството на първите си 100% чисто български телевизори марка "Опера".

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110"Путин и обкръжението му вече са физически неспособни да представляват Русия на световната сцена"Вече всички контактуват с Русия на Путин и когато се срещат с него виждат на челото му голям червен надпис "кървав убиец". Маските паднаха.

98

Анонимен

преди 3 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже. че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

97

Анонимен

преди 3 години

Шоуто в Русия свърши: Финита ла комедия! Путин и обкръжението му вече са физически неспособни да представляват Русия на световната сцена.

96

Анонимен

преди 3 години

Рони артиста срути СССР, а артиста Слави ще срути Крим, Донецк и Луганск. САЩ ни донесоха свобода и демокрация и затова САЩ трябва да ни назначи едно ново правителство което да вземе активно учстие във войната в Украйна и да освободим Крим.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106"Визите не са никакъв проблем, визата се решава за секунди, интервюто в американското посолство е само формалност."А, той русофила откъде да знае?

94

Векторните

преди 3 години

Ваксини , явно имат странични ефекти ката Астра Зенека, или създават нисък имунитет като Джонсън и Джонсън 67% защита, или както се установи в Унгария, Спутник при някои ваксинирани е с ниска имунна защита , а 30% са с 0% защита.

93

Анонимен

преди 3 години

Визите не са никакъв проблем, визата се решава за секунди, интервюто в американското посолство е само формалност. Още преди да си отишъл на интервю в посолството само с няколко цъкания на компютъра там вече знаят всичко за теб, политическа ориентация, с кой си контактувал и какъв е той, какви изказвания си правил.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Щото ние в САЩ ходим на ваканции и да въртим сериозен бизнес. Муахахахахаха.Вие с вашата тоалетна действителност си говорете за "тоалетни".

91

Анонимен

преди 3 години

Скандинавски и немски туроператори предлагат масово "ваксинационни" екскурзии в Русия. Две седмици за първа и втора ваксина излзат около 2500 евро плюс 30-50 евро за всяка ваксина. В Русия всеки може да се ваксинира почти навсякъде, дори и чужденци. Предлагат се екскурзии all-inclusive за двете седмици престой между двете ваксини. Така западняците хем могат да се ваксинират с най-добрата ваксина, хем 2 седмици да се насладят на свободата.