186

До 196

преди 1 месец

Ами аз ти давам броя на всички починали.Няма значение с установена или с неустановена диагноза.Просто увеличението на починалите без значение по какви причини в Русия е почти същото както и в процъфтяваща ,просперираща ,европейска България.Ти какво не разбираш

185

Един от Германия

преди 1 месец

След като прочетох внимателно цялата статия за мен е ясно кой разделя Европа. Крадецът вика "дръжте крадеца". Интересно, но вчера Баварският МП Маркус Зьодер обяви, че Бавария е поръчала 2,5 мил дози Спутник V от Русия, доставка юни т.г., както и че Баварското правителство преговаря с Русия за производство по лиценз на ваксината в Бавария.

184

Анонимен

преди 1 месец

До 198

Ти кео не разбра?

Става дума за т.нар. допълнителна смъртност: без установена диагноза. Това не се припокрива с ръст на смъртността, който може да гоима и без да има ИЗОБЩО такова нещо. В Русия тя е налице в огромни размери. В България такава изобщо НЯМА.

183

До 198

преди 1 месец

Ами данните са такива-увеличение на смъртността в Русия през 2020 г в сравнение с 2019 е 17%. В България е 15 % същото увеличение.Къде я виждаш тази разлика в пъти ,която те гони

182

Анонимен

преди 1 месец

Каква Русия бре? Астра зенека се подигра с всички ценности, взе кинтите и не достави нищо... това какво е? Астра да не е станала руска нещо? Виж на това може да повярва човек! Че комисията сега съчинява интриги та да ги удари, че не им била добра ваксината... Това руснаците да го бяха опитали надали така щяха да го изработят...

181

Анонимен

преди 1 месец

До До 195/198

Нещо не разбра. Тия "допълнителни" починали са с неустановена причина за смъртта. В България на останалите до 15 хиляди си има такава.

Русофилчетата газ пикаете, че Русия е на дъното и лъже като римлянин на пазара, за да не станат за посмешище на света - и пак станаха, щото не сме 60те да "засекретят" информацията.

180

До 195

преди 1 месец

Браво ,дай сега същата информация и за България-колко са повече починалите през 2020 г в сравнение с 2019 и колко са официално починалите от Ковид.Починали през 2020-123 118 ,през 2019-108 083.Увеличението е с 15 035 , а официално починалите от ковид са 7 000.Според теб колко са бройките в България смятайки по същия начин като за Русия

179

Анонимен

преди 1 месец

Европа на колене, Астрата се оказа поредния британски ***. За руска господарите не дават, а тяхната не стига. Демокрация.

178

Анонимен

преди 1 месец

До До 188/194

Нали знаеш, че за разпространение на фейк нюз си наказуем?

177

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 192

"Тези данни от къде ги съчиняваш умнико.Смъртността в Русия е много по-малко от колкото тук ,в Бъхария, а иначе съотношението брой заразени-брой починали е колкото насякъде в"

Така става, като само повтаряте "данните" на Путинистиката, но има едни други данни, на руската национална статичстическа служба, която казва, че през 2020 Русия има едни 324 хиляди смъртни случая "в повече" от 2019. Добавяш към тях официалните жертви, плюс тези от 2021 и са НАД половин милион.

176

До 188

преди 1 месец

Дреме им на Путин и на Захарова овцете в България с какво ще ги боцкат.Иначе след като почти всички бели и нормални страни се отказаха от Астра Зенека тук от нея вече има в изобилие.Но вчера за цяло денонощие в София няма нито един желаещ да си слага от нея.Зелените коридори са чисто празни.С тези по две шишенца дето раздават на личните лекари ваксинирането в България ще приключи след 10 години

175

www

преди 1 месец

За АстраЗенека излизат всекидневни статистики и изследвания. Има проблем. Намялава доверието и т.н. Но винаги съм се чудел как е възможно да се превъзнася друго нещо за което никой няма каквато и да било достоверна информация. Каквато и да е. Учуден съм как е възможно информираното съгласие да е по-страшно от тоталната липса на информация.

174

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Тези данни от къде ги съчиняваш умнико.Смъртността в Русия е много по-малко от колкото тук ,в Бъхария, а иначе съотношението брой заразени-брой починали е колкото насякъде в света. 2% от заразените.Ето ти последните данни-заразени 4 223 186,починали -85304.

173

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 189

Грехът и на СССР и на СССР 2 е, че разпространяват Сталинизъм.

Европа и САЩ са заедно срещу Империята на Злото.

172

1

преди 1 месец

До www

"Ваксинацията в Европа е на нива, които Русия не може да достигне. България и Латвия са изключение но и ние сме по-напред от Русия. Русия но може да произведе количества достатъчни за техните си нужди, какво остава за Европа. Спасението им е в "изнасяне" на производства, което ще доведе до друг тип влияние. Всеки си прави избора. Моят избор е - далеч от Русия"

ПРАВО В ДЕСЯТКАТА.

171

Анонимен

преди 1 месец

Хълцането на окупираната от САЩ вече 77 години Европа по теми, като ваксината, "хакерството" и др. глупости достига клинични измерения. Преди грехът на СССР беше, че строи комунизъм. А днес този на Русия - че съществува...

170

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 180

"И повечето българи ще се ваксинират само и единствено с руска ваксина"

Това Путин ли ти го каза, или Захариева?

169

Анонимен

преди 1 месец

До Обективен

Реалностите са, че Русия е номер 1 по смъртни случаи от вируса, но си правят евтин Пиар с ваксини, докато населението им не е ваксинирано.

168

Анонимен

преди 1 месец

До :)

Астра не е на ЕУ.

167

Обективен

преди 1 месец

Някои западни страни и САЩ,най-вече не могат да преживеят успехите на Русия и в медицината и в други области. Руската ваксина се прилага в 55 страни в Латинска Америка и Африка и няма нито един коментар за нежелани последствия.Литва и Полша са силно антируски настроени и както нашия Боко ( слава Богу свален от власт) са се на_гъ_зили към краварите,без да оценяват реалностите.