170

До 196

преди 3 години

Ами аз ти давам броя на всички починали.Няма значение с установена или с неустановена диагноза.Просто увеличението на починалите без значение по какви причини в Русия е почти същото както и в процъфтяваща ,просперираща ,европейска България.Ти какво не разбираш

169

Един от Германия

преди 3 години

След като прочетох внимателно цялата статия за мен е ясно кой разделя Европа. Крадецът вика "дръжте крадеца". Интересно, но вчера Баварският МП Маркус Зьодер обяви, че Бавария е поръчала 2,5 мил дози Спутник V от Русия, доставка юни т.г., както и че Баварското правителство преговаря с Русия за производство по лиценз на ваксината в Бавария.

168

Анонимен

преди 3 години

До 198Ти кео не разбра?Става дума за т.нар. допълнителна смъртност: без установена диагноза. Това не се припокрива с ръст на смъртността, който може да гоима и без да има ИЗОБЩО такова нещо. В Русия тя е налице в огромни размери. В България такава изобщо НЯМА.

167

До 198

преди 3 години

Ами данните са такива-увеличение на смъртността в Русия през 2020 г в сравнение с 2019 е 17%. В България е 15 % същото увеличение.Къде я виждаш тази разлика в пъти ,която те гони

166

Анонимен

преди 3 години

Каква Русия бре? Астра зенека се подигра с всички ценности, взе кинтите и не достави нищо... това какво е? Астра да не е станала руска нещо? Виж на това може да повярва човек! Че комисията сега съчинява интриги та да ги удари, че не им била добра ваксината... Това руснаците да го бяха опитали надали така щяха да го изработят...

165

Анонимен

преди 3 години

До До 195/198Нещо не разбра. Тия "допълнителни" починали са с неустановена причина за смъртта. В България на останалите до 15 хиляди си има такава.Русофилчетата газ пикаете, че Русия е на дъното и лъже като римлянин на пазара, за да не станат за посмешище на света - и пак станаха, щото не сме 60те да "засекретят" информацията.

164

До 195

преди 3 години

Браво ,дай сега същата информация и за България-колко са повече починалите през 2020 г в сравнение с 2019 и колко са официално починалите от Ковид.Починали през 2020-123 118 ,през 2019-108 083.Увеличението е с 15 035 , а официално починалите от ковид са 7 000.Според теб колко са бройките в България смятайки по същия начин като за Русия

163

Анонимен

преди 3 години

Европа на колене, Астрата се оказа поредния британски ***. За руска господарите не дават, а тяхната не стига. Демокрация.

162

Анонимен

преди 3 години

До До 188/194Нали знаеш, че за разпространение на фейк нюз си наказуем?

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192"Тези данни от къде ги съчиняваш умнико.Смъртността в Русия е много по-малко от колкото тук ,в Бъхария, а иначе съотношението брой заразени-брой починали е колкото насякъде в"Така става, като само повтаряте "данните" на Путинистиката, но има едни други данни, на руската национална статичстическа служба, която казва, че през 2020 Русия има едни 324 хиляди смъртни случая "в повече" от 2019. Добавяш към тях официалните жертви, плюс тези от 2021 и са НАД половин милион.

160

До 188

преди 3 години

Дреме им на Путин и на Захарова овцете в България с какво ще ги боцкат.Иначе след като почти всички бели и нормални страни се отказаха от Астра Зенека тук от нея вече има в изобилие.Но вчера за цяло денонощие в София няма нито един желаещ да си слага от нея.Зелените коридори са чисто празни.С тези по две шишенца дето раздават на личните лекари ваксинирането в България ще приключи след 10 години

159

www

преди 3 години

За АстраЗенека излизат всекидневни статистики и изследвания. Има проблем. Намялава доверието и т.н. Но винаги съм се чудел как е възможно да се превъзнася друго нещо за което никой няма каквато и да било достоверна информация. Каквато и да е. Учуден съм как е възможно информираното съгласие да е по-страшно от тоталната липса на информация.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тези данни от къде ги съчиняваш умнико.Смъртността в Русия е много по-малко от колкото тук ,в Бъхария, а иначе съотношението брой заразени-брой починали е колкото насякъде в света. 2% от заразените.Ето ти последните данни-заразени 4 223 186,починали -85304.

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189Грехът и на СССР и на СССР 2 е, че разпространяват Сталинизъм.Европа и САЩ са заедно срещу Империята на Злото.

156

1

преди 3 години

До ***"Ваксинацията в Европа е на нива, които Русия не може да достигне. България и Латвия са изключение но и ние сме по-напред от Русия. Русия но може да произведе количества достатъчни за техните си нужди, какво остава за Европа. Спасението им е в "изнасяне" на производства, което ще доведе до друг тип влияние. Всеки си прави избора. Моят избор е - далеч от Русия"ПРАВО В ДЕСЯТКАТА.

155

Анонимен

преди 3 години

Хълцането на окупираната от САЩ вече 77 години Европа по теми, като ваксината, "хакерството" и др. глупости достига клинични измерения. Преди грехът на СССР беше, че строи комунизъм. А днес този на Русия - че съществува...

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180"И повечето българи ще се ваксинират само и единствено с руска ваксина"Това Путин ли ти го каза, или Захариева?

153

Анонимен

преди 3 години

До ОбективенРеалностите са, че Русия е номер 1 по смъртни случаи от вируса, но си правят евтин Пиар с ваксини, докато населението им не е ваксинирано.

152

Анонимен

преди 3 години

До :)Астра не е на ЕУ.

151

Обективен

преди 3 години

Някои западни страни и САЩ,най-вече не могат да преживеят успехите на Русия и в медицината и в други области. Руската ваксина се прилага в 55 страни в Латинска Америка и Африка и няма нито един коментар за нежелани последствия.Литва и Полша са силно антируски настроени и както нашия Боко ( слава Богу свален от власт) са се на_гъ_зили към краварите,без да оценяват реалностите.