206

До 207

преди 1 месец

Хахахаааааа.Още когато доставиха ваксините и ревнаха евроатлантиците в Словакия ,Русия каза ,че спокойно може да им върнат ваксините без да предявяват някакви претенции или да им искат неустойки.Като не им харесва руската ваксина ,Астра зенека има в изобилие.Да си слагат от нея.доказано ефективна и безопасна -хахахахаааааа

205

Анонимен

преди 1 месец

До До 205/208

Абе приятелю, ти докога ще се опитваш да отклоняваш темата?

Тук разговора е за смъртността ОТ ВИРУСА и какво отнношение има ваксината към нея, НЕ за смъртността общо.

Вие русофилчетата си мислите, че всички са проссти като вас и можете да си говорите каквото ви скимне, без никой да забележи!

204

До 205

преди 1 месец

Виж бе тутманик.Искам да напишеш колко човека са починали в Русия 2020г и колко в България .После напиши броя на населението на двете държави и и после сметни каква е смъртността там ,в изостаналата страна и каква е смъртността в процъфтяваща ,евроатлантическа и европейска България със нежно написаното от теб "застаряващо "население.А дали хората са починали от ковид или както тук по стълбите на болниците е без значение.Давай ограмоти ме.Дай колко човека на един милион са починали тук и колко та

203

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 201

В Словакия доставения Спутник не е могъл да покаже резултатите, които са били публикувани в Лансет по-рано!

В Словакия казват, че за Спутник липсват данни за ефикасността и беозпасността на ваксината!

ТОВА е руската ваксина! От Русия с любов за балъчетата!

202

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 199

"Ваксината се политизира много серьозно, но за момента не от Руснаците"

Затова ли руснаците бързаха да "регистрират" ваксината преди да са завършили изпитанията й?

Затова ли руснаците ревяха, че ги дискирминират докато нарочно не си подават документите за одобрение?

Затова ли руснаците "доставяха" хомеопатични количества, само и само да покажат, че "доставят"?

Затова ли руснаците не ваксинираха населението си, а доставяха извън Русия?

Мдааа, ХИЧ не я политизираха ваксината

201

Анонимен

преди 1 месец

До До 198/200

"Значииии всички починали в Русия за миналата година,включително и тези умряли от смях като ти четат писанията колко са общо многознайко"

Неграмотен си. Починалите при "неизяснени" обстоятества, плюс официално починалите от вируса за 2020 и 2021 досега са над половин милион. Това не са всички починали в Русия.

200

джо

преди 1 месец

Автора широко и напоително разяснява позицията на страни с откровенно атируска политика, но никъде не виждам къде е загрижеността за обикновенните хора.

199

Анонимен

преди 1 месец

Цецко закодивирал ли се е че едва <2% успя да вземе.

А сега тая шумиха между трите голями държави пак Цвщтънсонович ли я забърка..
Верният син на пролетариата неуспя да збута Борето, от което излиза че не е бил никакъв някакъв изборо провеждащ нагалсител на %тната ГЕРБоидна победа

къш Цецко зад врата да доучва у ВрЪшец като се бега от къде се тръгва, през какво се минава и докъде се стига когато рано се узпиваш, търчиш бос из стърнището а на финала влизаш в частен асансьор.

198

Анонимен

преди 1 месец

До 202 Там не е ясно кой е производителят. Руснаците имат много малък капацитет за производство и хвърлят навънка. Сега се организира в Сърбия. Там сигурно ще я произвеждат от стари плескавици.

197

Анонимен

преди 1 месец

За Спутник вече не е ясно дали е със путник, или без путник, защото това, което се полчуи в Словакия, излезна нещо друго от даденото за тестване. Тъй, че там скандаът е фундаментален.

196

До 198

преди 1 месец

Значииии всички починали в Русия за миналата година,включително и тези умряли от смях като ти четат писанията колко са общо многознайко .Давай ги общо като сложиш и този половин милион починали от вируса.

195

Анонимен

преди 1 месец

Ваксината се политизира много серьозно, но за момента не от Руснаците.

Русия от известно време възприе политика да оставя западната пропаганда са се оплита сама като пате в калчища и да сваля довериято в медиите.

194

КОЛЮ

преди 1 месец

БЪЛГАРИНА ЗНАЕ КОЕ Е ДОБРО И КОЕ ЛОШО,НО ЕВРОПА НЕ ДАВА ДОБРОТО, АПАК НИЕ НЕ ИСКАМЕ АСТРАТА ИСКАМЕ СПУТНИК

193

Анонимен

преди 1 месец

До До 195/197

Другарю, освен да пишеш безмислици друго можеш ли?

Починалите от вируса в Русия са ясни: над половин милион. Ясно е и, че Русия ЯКО КРИЕ тоя факт. Като не ти харесва, какво да направим такъв е живота.

Какво си се загрижил аз за какво съм се загрижил?

Темата тук е руската ваксина и нейните велики автори и подвизи. Тия, дето докараха Русия до номер 1 като смъртност, тъй че аз съм по темата.

192

До 195

преди 1 месец

Ами другарю ***.Цитирах ти данните за починалите от вируса .Ти каза ,че не били точни.За това ти написах броя на всички починали в Русия през 2020г.Това пак не ти харесва.Всъщност ти защо си се загрижил за Русия ,а не за България.Я първо чуй днес нашия Министър на здравеопазването на кое място каза ,че сме по смъртност в Европа и Света.

191

д-р Атанас Велмазов

преди 1 месец

Най-качествената ваксина , за което гарантирам ! Руснаците са светила в имунологията !

190

Анонимен

преди 1 месец

До До 197/199

Абе, другарю, ти май съвсем си отнесъл плувката: тук се говори за жертви на вируса: Русия е номер едно по този показател в света от големите държави. Русняците КРИЯТ ЯКО тоя факт.

Ако искаш да обсъждаш общата демографска картинка, ще трябва да пишеш в други теми, макар че и за нея се вижда как е в Путиновия рай: най-богатат на ресурси държава на Планетата, мизерства и е с по-висока смъртност от застаряваща България!

189

До 197

преди 1 месец

Абе ти *** ли си или много ***.17% повече починали в Русия ,15% повече починали в България.Няма значение от какво-от щастие ли ,от катастрофи ли от пиене на белина ли ,от старост ли и от каквото се сетиш.Това са числата.Ако на теб повече ти харесва нека в русия увеличението да е само заради вируса ,а пък в България увеличението нека е от радост.

188

Анонимен

преди 1 месец

До Един от Германия

Германците както обикновено подхождат прагматично към проблемите, но се вижда, че мислят за себе си, а не за Европа. А пък германците в Бавария са ОЩЕ по-специални, защото са известни като използвачите на Бундесрепубликата: за пари са готови на всичко, включително и да правят сделки, които вредят на всички останали. Нищо ново под слънцето. КГБ им знае навиците и ги удря точно там.

187

Анонимен

преди 1 месец

До До 196/198

".Няма значение с установена или с неустановена диагноза."

Това е единственото, което ИМА значение в тоя случай, защото се отнася до една конкретна болест: в България няма опит да се прикрият ефектите от нея, поради което си има ясно описание за причините за смъртността. В Русия се прикриват ефектите от болестта, затова случаите са с неизяснена причина.